DSM Keukens - Aartselaar Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Antwerpsesteenweg 63, 2630 Aartselaar, Antwerpen, BE

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer competitieve prijs en geplaatst door een vakman (Julien Geeraerts). Gezet volgens de regels van de kunst, rechtstreeks contact met Julien voor de concrete afspraken voor de plaatsing, handig !

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij werden in DSM Aartselaar hartelijk ontvangen door Door. Vanaf de eerste ontmoeting werd er geluisterd naar ons verhaal, wensen en bedenkingen. Voor ons ontwerp werd er out of the box gedacht, en... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Køkkenindretningsbutik
  2. Indretningsentreprenør
  3. Køkkenrenovering

Skrevet af virksomheden

Een keuken is het hart van je huis: hier wordt gekookt, gelachen en gepraat. DSM Keukens volgt de nieuwste technologieën en productiemethodes op de de voet. We blijven voortdurend innoveren op tal van vlakken. Wat productaanbod betreft heeft DSM Keukens een enorme keuze aan afwerkingen die nergens anders te vinden zijn. Ook blijft DSM Keukens timmeren aan het productieproces waarin duurzaamheid en ecologie centraal staan. Kom zelf ontdekken hoe DSM Keukens steeds voorop blijft lopen in één van onze inspirerende toonzalen.

Download nu ons nieuw inspiratieboek!

Skrevet af virksomheden

Jouw droomkeuken begint hier: Inspirerende ideeën en tips
De keuken is het hart van je huis. Het is niet alleen de plek waar je kookt, maar ook waar je samenkomt, lacht en geniet van bijzondere momenten. Hier worden verhalen gedeeld, herinneringen gemaakt en heerlijke gerechten bereid. Daarom is het belangrijk dat jouw keuken niet alleen functioneel is, maar ook een plek waar je je helemaal thuis voelt. Duik in een wereld van prachtige keukens en ontdek hoe je met stijlvolle dressings en praktische wasplaatsen je interieur compleet maakt. Laat je inspireren door onze realisaties en vind volop ideeën om jouw droomkeuken én -interieur tot leven te brengen. https://www.dsmkeukens.be/inspiratieboek/

2 jaar prijsgarantie

Jouw prijs blijft 2 jaar prijsvast

Bij DSM Keukens koop je je keuken met een prijsvastheid van twee jaar. Speciaal voor degenen die van plan zijn hun keuken in de nabije toekomst te veranderen, maar nog wat tijd nodig hebben om over het grote project na te denken. Zodra je hebt samengezeten met een van onze adviseurs en je je droomkeuken hebt ondertekend, heb je twee jaar de tijd om die te laten installeren. Gedurende twee jaar blijft jouw keuken aan de afgesproken prijs. Als dat niet straf is!

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

395 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Slechte afwerking

Slechte afwerking, verkeerde plaatsing van kasten.

28. august 2025

Besvarelse fra DSM Keukens - Aartselaar

Beste, ik heb getracht uw dossier op te zoeken maar ik kan geen gegevens terugvinden. Kan u ons een dossiernummer bezorgen via info@dsmkeukens.be, op die manier kunnen we uw dossier opzoeken. Dank alvast, Sofie

Zeer aangenaam contact!

Zeer aangenaam contact gehad met de verkoper Door bij DSM keukens. De nodige 'knowhow' was aanwezig en we kregen goede tips en ideeën voor onze keuken. Uiteindelijk zijn we door andere omstandigheden niet verder gegaan met DSM, maar heb vrienden die heel tevreden zijn van de service van het begin tot het einde. Zelf had ik er veel vertrouwen in en had ik een aangenaam gevoel. De keuken die getekend werd was zeer mooi en praktisch.

10. september 2025

Besvarelse fra DSM Keukens - Aartselaar

Wat fijn te horen over uw positieve ervaring met onze adviseur en de keukenontwerpen. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen, zelfs al bent u uiteindelijk niet verder gegaan met ons. We zijn blij dat uw vrienden tevreden zijn over onze service!

Top service

Top service, goede hulp uitleg en advies gehad. Keukens zijn goedkoper dan bij andere winkels.

8. august 2025

Besvarelse fra DSM Keukens - Aartselaar

Fijn dat onze service, uitleg en advies zo goed bevallen zijn en dat onze keukens voordeliger zijn. Bedankt voor de positieve feedback!

Top bedrijf

Top bedrijf

8. august 2025

Dank je. Groetjes, DSM keukens

Heel tevreden over DSM Keukens

Heel tevreden over DSM Keukens! Goede service, duidelijke afspraken en een prachtige keuken die perfect geplaatst is.

30. august 2025

Besvarelse fra DSM Keukens - Aartselaar

Wat fijn dat u zo tevreden bent met uw nieuwe keuken! We zijn blij te horen dat u de service en plaatsing perfect vond. Dank voor uw feedback.

Top team

Wij zijn onlangs naar DSM keukens gegaan in Aartselaar. Ten eerste is de showroom indrukwekkend. Ik ben meteen verliefd geworden op een keuken in Japandi/Scandinavische stijl. We hadden foto’s van de oude keuken en het grondplan mee. We werden geholpen door verkoper Door. Hij heeft ons geholpen met het uitdenken van de keukenopstelling, materialen, …. . Geen vraag was te veel en we hadden er veel :-).
Er werd een 3D keukenontwerp gemaakt zodat we al een eerste visueel idee hadden, het dromen kon beginnen!
Binnenhuisarchitecte Naomi kwam bij ons thuis alles exact opmeten. Vervolgens werden we terug uitgenodigd in de showroom om alles te finaliseren met Brendan, ook een binnenhuisarchitect.
Ik heb alleen maar lovende woorden voor het hele team & hun service. Je koopt niet elke dag een nieuwe keuken en het is toch een grote & dure aankoop. Er werd oprecht rekening gehouden met onze wensen en budget. Wij zijn zelfs niet verder gaan kijken bij concurrenten.

Nu is het wachten op de oplevering van de keuken begin november. Wordt vervolgd.

7. august 2025

Besvarelse fra DSM Keukens - Aartselaar

Wat fijn te horen dat onze showroom en het Japandi/Scandinavische ontwerp u zo bevallen. We zijn blij dat de hulp bij het uitdenken van de keukenopstelling en het 3D ontwerp zo goed zijn bevallen. Fijn dat er rekening is gehouden met uw wensen en budget. We kijken uit naar de oplevering in november!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij kwamen maar ff kijken en hebben…

Wij kwamen maar ff kijken en hebben gelijk besteld..Linde Panis wist gelijk wat onze wensen waren en besloten gelijk met DSM in zee te gaan… zeer professioneel geholpen!!

14. august 2025

Besvarelse fra DSM Keukens - Aartselaar

Wat fijn dat we u zo goed van dienst konden zijn! We zijn blij te horen dat u direct de juiste keuze heeft kunnen maken en professioneel geholpen bent. Dank voor uw feedback!

Ga niet met DSM in zee

Denk alsjeblieft 2x na alvorens in zee te gaan met dit bedrijf. Ik schrijf dit 2 jaar na de aankoop van onze keuken, dus het feit dat ik hier nu nog de tijd voor neem wil toch wat zeggen.. Wij kochten een keuken aan van meer dan €50.000 (excl. keukenblad), al zou de prijs niet van belang mogen zijn. Onze alarmbellen hadden eigenlijk al moeten afgaan toen ze vroegen de volledige som te betalen alvorens ze kwamen leveren. Dit is iets dat wij alleszins nooit nog zullen doen. De ellende begon dan ook al tijdens het samenstellen/bestellen van de keuken. Na uren binnen te hebben gezeten om de keuken samen te stellen en te finaliseren (met bestelbon), toch nog terug gebeld geweest dat bepaalde toestellen niet zouden passen en dat we andere keuzes zouden moeten maken. Bij levering/plaatsing is het verder misgegaan. De ganse keuken werd geïnstalleerd door 1 persoon, die met de hoge kasten over de vloer schoof, met krassen op onze nieuwe vloer tot gevolg. Daarnaast zijn ze nog 2 keer moeten terugkomen om zaken recht te zetten, die gewoonweg slecht geïnstalleerd waren. Toestellen werden niet tijdig en beschadigd geleverd. Dat er toestellen niet op tijd geleverd zouden worden werd ons trouwens niet eens gecommuniceerd maar werd ons duidelijk nadat we zélf contact opnamen toen de plaatser vertrok en de toestellen ontbraken. Het zelfde met de warmhoudplaat die de plaatser gewoon 'stuk' heeft geïnstalleerd zonder er met een woord over te reppen. Hij was zodanig stuk dat hij niet dicht kon, dus hij wist het zeker wel. Na plaatsing van het keukenblad bleek de dampkap gewoon niet vastgemaakt te zijn, zijn onderdelen niet vastgemaakt waardoor onze inductieplaat niet ondersteund wordt en doorbuigt.
Het enige positieve waar ik over kan spreken bij DSM is de regioverantwoordelijke, die ons de afgelopen 2 jaar zo goed als mogelijk heeft proberen bijstaan, maar duidelijk ook beperkt is in zijn kunnen. We hebben nu na 2 jaar nog maar eens contact opgenomen met diezelfde regioverantwoordelijke, aangezien panelen aan het loskomen en verschuiven zijn. Kortom: je betaalt hier véél geld voor geen service en slechte kwaliteit. Je kan echt beter ergens anders je zuurverdiende centen uitgeven.

4. august 2025

Besvarelse fra DSM Keukens - Aartselaar

Beste, we hebben uw review met de nodige aandacht gelezen en betreuren dat u dergelijke ervaring heeft gehad. We hebben uw opmerkingen doorgegeven aan onze collega's van de dienst na verkoop. Zij zullen u contacteren voor het inplannen van een afspraak ter plaatse. We merken wel op dat er problemen opduiken 2 jaar na montage van de keuken door de plaatsing van jullie werkblad via een externe firma. Naar aanleiding van het bouwverlof zal u gecontacteerd worden in de loop van volgende week.
We stellen alles in het werk om de ontstane problemen zo snel mogelijk op te lossen. Met vriendelijke groeten, Sofie

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Mooie keuken, zeer slechte service

Het ontwerpen van de keuken ging zeer vlot en gemoedelijk. Vriendelijke service bij DSM Aartselaar. De interieurarchitecten (we hebben er zo'n 3 verschillende gehad?) dachten goed mee en gaven waardevolle tips. Ook de monteur was zeer vriendelijk en wist waar hij mee bezig was. Echter werden er verkeerde stukken meegegeven, waardoor de keuken niet afgewerkt kon worden.

Ondertussen 7 maanden en 4 interventies van de monteur later is de keuken nog steeds niet afgewerkt. De stukken werden opnieuw geleverd, maar met verkeerde afmetingen. Wanneer de monteur dit doorgaf met de correcte afmetingen erbij, werd wat later opnieuw hetzelfde stuk met dezelfde foutieve afmetingen geleverd, en dat ondertussen al enkele keren op rij. Jammer van die 3 ladefronten die ongebruikt recht de vuilbak in konden... Wanneer je om een statusupdate vraagt, wordt je gewoon genegeerd. Ondertussen al 2 maanden radiostilte en een onafgewerkte keuken.

Ondanks dat de keukens van DSM er mooi en kwalitatief uitzien, is de after-sales dat allesbehalve.

14. juli 2025

Besvarelse fra DSM Keukens - Aartselaar

Het spijt ons te horen dat de afwerking van uw keuken al zo lang duurt en dat er problemen zijn met de geleverde stukken. We waarderen uw feedback over het ontwerp en de vriendelijkheid van onze medewerkers. We betreuren de herhaalde foutieve leveringen en het gebrek aan communicatie. We nemen dit ter harte en zullen intern onderzoeken hoe we de after-sales service kunnen verbeteren om dit in de toekomst te voorkomen. Onze monteur drukte ons op het hart dat er uiterlijk een afspraak zou ingepland worden. We hopen dat u alsnog snel kan genieten van uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groeten, Sofie voor DSM keukens

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

initial idea ripend to perfection!

we were helped by Jeroen at the Aartselaar branch of DSM keukens. First, he listened carefully to our needs and ideas, then he devised some creative ideas to improve this initial plan. Every time he explained his proposals with concrete examples in their showroom, helping us understand his reasoning. He helped us pick the best devices (a good balance between quality, needs and cost). In the end he could show us a perfect design, which ripend from our basic idea into perfection!

24. maj 2025

Besvarelse fra DSM Keukens - Aartselaar

Thank you so much for your wonderful feedback!
We’re delighted to hear that your experience with Jeroen was so positive. His ability to listen, think creatively, and guide you through the process with clarity and care is exactly what we strive for at DSM Keukens.
It’s fantastic to know that your initial ideas blossomed into a design that truly meets your expectations. We’ll be sure to pass on your kind words to Jeroen — they will mean a lot to him!

We wish you many happy moments in your new kitchen!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Goed controleren en alles lezen voor…

Goed controleren en alles lezen voor dat je tekent bij dsm.. 700 € betaald voor verlichting, het bedrag is opgenomen in totaalprijs, maar hebben ze niet bij planning gezet. Achteraf 6 keer gebeld twee keer ter plaatse geweest geen aanspreekpunt gevonden voor probleem en niemand wist er van. Uiteindelijk hebben hebben we ter plaatsen met verkooper gesproken hij heeft ontkent omdat het niet op de plannen staat en zo lang geleden us wist hij er ook niks van. en ondertussen heb ik 700 € kwijt door hun fout. Keuken is pas na 6 maanden geplaatst...Wegblijven altijd problemen....

12. maj 2025

Besvarelse fra DSM Keukens - Aartselaar

Beste, we hebben met de nodige aandacht uw review gelezen. Het spijt ons te moeten meedelen dat wij uw dossier niet kunnen terugvinden, kunt u een dossiernummer doorgeven via info@dsmkeukens.be aub? Op die manier kunnen wij dan uw dossier consulteren. Indien uw keuken bij ons lopende is heeft u steeds een vast aanspreekpunt, na de toonzaal wordt uw dossier opgevolgd op het hoofdkantoor en is er steeds 1 persoon die uw dossier tot op het einde opvolgt. Indien er zich dan iets voordoet met de keuken kan u steeds terecht bij die persoon. Na ontvangst van de nodige info kan ik u verder helpen, hoogachtend Sofie voor DSM keukens.

nieuwe keuken

Goed geholpen door verkoper en ruime keuze nemen hun tijd om door alles door te gaan

22. april 2025

Besvarelse fra DSM Keukens - Aartselaar

We zijn blij te horen dat je een positieve ervaring had in onze winkel. Het is fijn om te weten dat je goed geholpen bent door onze verkoper en dat je tevreden bent met de ruime keuze. We streven ernaar om onze klanten een prettige winkelervaring te bieden.

Top ervaring

Onze eerste ervaring met DSM was op de bouw en renovatie beurs te Antwerpen we hadden meteen een goede klik met verkoper Tim joviale kerel dat was het begin daarna in de winkel te aartselaar zijn we geholpen door Naomi en dat voelde ook direct heel goed aan ze heeft ons enorm goed geholpen bij de keuzes die we moesten maken ze gaf ons zeer goede tips en ideeën en gaf ons ook de tijd om op sommige twijfels over na te denken top interieur architecte we zien er al naar uit dat onze keuken wordt geplaatst Marc&Nadia

28. april 2025

Besvarelse fra DSM Keukens - Aartselaar

Het is fantastisch om te horen dat u zo’n positieve ervaring heeft gehad met DSM! We zijn blij dat u zo’n goede klik had met Tim op de beurs en dat Naomi u zo goed heeft geholpen in de winkel. Het is geweldig om te horen dat ze u met haar expertise en geduld heeft geholpen de juiste keuzes te maken. We zijn trots op onze medewerkers die hun best doen om klanten een optimale ervaring te bieden. We wensen u veel plezier met uw nieuwe keuken!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tim is zeer vriendelijke verkoper en…

Tim is zeer vriendelijke verkoper en denkt mee

24. april 2025

Besvarelse fra DSM Keukens - Aartselaar

Het is fijn om te horen dat je een positieve ervaring had met onze verkoper. We zijn blij dat je tevreden bent met de service die je hebt ontvangen.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goede afhandeling ondanks de miscommunicatie

Ik ben tevreden over de kwaliteit van mijn keuken en de snelle plaatsing. De samenwerking in de toonzaal met Eva verliep goed.

Helaas was er wat miscommunicatie, gelukkig is dat snel opgelost. Stijn was daarbij mijn aanspreekpunt en heeft dit op een professionele en aangename manier aangepakt.

De keuken is van zeer goede kwaliteit en werd geplaatst door Willem, een heel vriendelijke man!

24. april 2025

Besvarelse fra DSM Keukens - Aartselaar

We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van uw keuken en de snelle plaatsing. Het is fijn te lezen dat de samenwerking met Eva in de toonzaal positief was.

We begrijpen dat er wat miscommunicatie is geweest, maar dat deze snel is opgelost. We zijn blij te horen dat Stijn u daarbij goed heeft geholpen. Het is fijn dat u Willem als een vriendelijke en professionele monteur heeft ervaren.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Juiste vragen en goede suggesties!!

Enkele weken terug, stapten we DSM Aartselaar binnen om inspiratie op te doen voor onze nieuwe keuken en we zijn buiten gestapt met een bestelbon. Jeroen Hekker stelde de juiste vragen en gaf goede suggesties, zelfs toen het initiële plan na opmeting moest aangepast worden, waarbij hij meedacht met ons om ook binnen ons budget te blijven. Bedankt om mee op de sneltrein te springen, want de planning is strak. Wij kijken alvast uit naar de plaatsing van onze nieuwe keuken!!

5. april 2025

Besvarelse fra DSM Keukens - Aartselaar

Goedermorgen, we zijn erg blij te horen dat je een positieve ervaring had in onze winkel in Aartselaar. Het is fantastisch om te lezen dat Jeroen je zo goed heeft geholpen met het vinden van inspiratie voor je nieuwe keuken. We vinden het geweldig dat hij de juiste vragen stelde, goede suggesties gaf en mee kon denken om binnen je budget te blijven. We zijn trots op onze medewerkers die hun best doen om klanten tevreden te stellen. We wensen je veel plezier met je nieuwe keuken! Groetjes Sofie voor DSM keukens

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Annulatievoorwaarden niet toegelicht!

goede rondleiding in de toonzaal.
goede ideeën om onze keuken te renoveren

Annuleren van de bestelling is wel een zure.
Het lijkt me gebruikelijk dat 8 dagen na de ondertekening van het contract kosteloos kan geannuleerd worden.
In de kleine lettertjes staat echter dat bij verbreking van het contract 30% van het geschatte totaalprijs mag aangerekend worden.
Dit werd ons niet verteld bij de ondertekening van het contract.
Natuurlijk ook onze fout om alles niet grondig te lezen alvorens te ondertekenen.

31. marts 2025

Besvarelse fra DSM Keukens - Aartselaar

Goedemorgen, het spijt ons te vernemen dat u dergelijk gevoel overhoudt aan uw bestelling, dat is alvast niet onze doelstelling. Onze binnenhuisarchitecte is ondertussen bij u langsgeweest en de afspraak voor de finale bespreking ligt ondertussen ook vast. We stellen alles in het werk om u correct verder te begeleiden en duidelijk te informeren. We zullen samen uw droomkeuken realiseren tot het gewenste resultaat. Groetjes Sofie voor DSM keukens.

Finalisatie van ontwerp

Tot hiertoe een fijne ervaring naar aanloop van onze nieuwe droomkeuken. Zowel verkoper Tim als binnenhuisarchitecte Linde waren direct mee in ons project. We kijken hoopvol uit naar de verdere samenwerking.

17. marts 2025

Besvarelse fra DSM Keukens - Aartselaar

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tot nu toe een fijne ervaring hebt gehad met Tim en Linde. Het is geweldig om te weten dat zij meteen mee waren in het realiseren van jullie droomkeuken. We kijken ook uit naar de verdere samenwerking en staan klaar om jullie te ondersteunen in elke stap van het proces.

Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om je te helpen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed geholpen op de afgelopen editie…

Goed geholpen op de afgelopen editie van batibouw door verkoper tim
Afspraken goed nagekomen, 3D tekening binnen de 7 dagen ontvangen zoals beloofd
Opmeting is reeds ingepland, het begin is alvast zeer veelbelovend

16. februar 2025

Besvarelse fra DSM Keukens - Aartselaar

Hartelijk dank voor je positieve feedback! Het doet ons deugd te horen dat je goed geholpen werd door Tim tijdens de Batibouw editie en dat we de afspraken goed hebben kunnen naleven. We zijn blij dat de 3D-tekening binnen de beloofde tijd is ontvangen en dat de opmeting al is ingepland. We kijken ernaar uit om samen met jou het project verder vorm te geven.

Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar!

Aanrader

Heel blij om te zien dat Linde bij DSM Aartselaar aan de slag is. Ik kan het iedereen aanraden om met haar eens samen te zitten over je droomkeuken. Ze is een talentvolle interieurarchitecte en ik kan niet wachten om mijn nieuwe keuken door haar te laten ontwerpen! Ze is een grote aanwinst in het bedrijf. Duidelijke communicatie over mijn wensen en budget!

13. marts 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling! We zijn erg blij te horen dat je zo tevreden bent met de begeleiding van Linde in DSM Aartselaar. Het is fantastisch om te horen dat haar talent en duidelijke communicatie je goed hebben geholpen bij het ontwerpen van je droomkeuken. We kunnen niet wachten om haar ontwerpen voor jouw nieuwe keuken tot leven te brengen!

Dank je wel voor het vertrouwen en de positieve feedback. We staan altijd klaar om je verder te helpen!

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.