Jeg anbefaler ikke drop dead. Ordre bekræftelse mangler og ingen mulighed for kundeservice. Mailen man kunne skrive til virkede ikke. Pakken ankom dog, men Indpakningen af tøjet var revet op, og m... Se mere

Man modtager 5 (!!!!) auto-mails på en enkelt ordre - helt unødvendigt. I Pakkeshopppen var den forsynet med forkert nummer. Da det var en tankstation, måtte ekspedienten først tilkalde en kollega,... Se mere

Jeg bestilte to trøjer. Jeg fik dem leveret seperat med mange dage imellem, hvilket ikke er er et problem, da det var igennem juletiden, MEN den sidste leverede trøje var uhørligt beskidt. En sort trø... Se mere

Det er nu 2. gang vi handler on-Line hos Drop dead. 1. Gang kort før jul, begge gange kom leveringen inden for 2 - 3 dage efter ordreafgivelse. Hurtigt svar når varen alligevel ikke var tilgænge... Se mere

1. Streetwearbutik
  2. Hovedbeklædningsbutik
  3. Herretøjsbutik
  4. Skobutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Drop Dead kan tilbyde et bredt udvalg af streetwear, urban fashion og accessories, til unge modebevidste mænd. Produkterne finder vi over hele verden, hvilket er med til at Drop Dead kan leve sin målsætning om altid at kunne tilbyde kunderne spændende varer du sjældent kan finde andre steder. Du kan altid finde de nyeste trends inden for streetwear og urban fashion der repræsenterer den aktuelle streetwear mode fra den internationale scene.

3,5

Middel

Super side!

God webshop. Men fik hverken mail eller SMS fra gls,om min pakke vare ankommet til leveringstedet.
Købte et par sko til 600 kr før pris 1100.
Der jeg så på skokassn stod der 50% med gultmærke. Så burde skoene så ikke kun have kostet 550 ? Men skoene er super fede 👌🏿så overlever😃

11. april 2015

Besvarelse fra Drop Dead

Hej Chris, jeg vil tage det til efterretning i forhold til at du ikke fik en notifikation. Skriv gerne en mail til info@dropdead.dk så finder vi en fordelagtig løsning i forhold til det gule mærke der sad på boksen. Mvh Kris, Drop Dead

Tilfreds

Hurtig levering, meget tilfredsstillende 😊

11. april 2015

Hej Cathrine, tusind tak for din feedback! Mvh Kris, Drop Dead

Skide dårlig

Jeg fik ikke mine bukser

10. april 2015

Besvarelse fra Drop Dead

Hej Sawsan, send gerne en email til info@dropdead.dk så vil jeg hjælpe dig! Mvh Kris, Drop Dead

Perfekt👍

Nemt og hurtigt. Ingen problemer eller noget, intet at sætte en finger på 👍👍
Vil helt sikkert handle der igen

8. april 2015

Super service og hurtig levering

De er virkelig søde til at rådgive om størrelser osv, og jeg modtog min ordre 2 dage efter bestilling. Intet at klage over og varerne lever 100 % op til mine forventninger.

6. april 2015

Besvarelse fra Drop Dead

Hej Tine, det er fantastisk at høre, tak for at du handlede hos os! Mvh Kris, Drop Dead

Fejl på lageret.

havde bestilt en trøje og de skrev næste dage jeg ikke kunne få den fordi der var fejl på lageret, men til gengæld fik jeg en rabat kode, var lidt trist over jeg ikke kunne få den.

3. april 2015

Besvarelse fra Drop Dead

Hej Victor, det er et problem vi arbejde rigtig hårdt på at forbedre. Jeg beklager at den kiksede med dig. Mvh Kris, Drop Dead

Utilfredshed

Jeg havde bestilt pakken i fredags, men venter stadig og ved ikke hvornår den bliver leveret.

Utilfredshed kunde

1. april 2015

Hej Kadir

Jeg kan se på din ordre at du desværre har glemt at skrive husnummeret i din adresse, hvilket har gjort at Post Danmark har sendt din pakke retur til os, efter at de forgæves har forsøgt at levere den i tirsdags.
Hvis du kontakter vores kundeservice på info@dropdead.dk og oplyser det manglende husnummer, så sender vi med glæde pakken til dig igen.

Drop Dead

God servis👍👍

Det er ıkk første gang j har handlede her og det bliver heller ikk sidste gang😉

30. marts 2015

Besvarelse fra Drop Dead

Hej Nilufer, det er rigtig godt at høre! Du er meget velkommen :)
Mvh Kris, Drop Dead

super

Hurtig levering og varen levede op til forventning :-) handler gerne der igen :-)

30. marts 2015

Det er fantastisk at høre, tak for din feedback Ellen! Mvh Kris, Drop Dead

Hurtig handel

God tilbage melding om køb og fragt. Ingen problemer af nogen art kan varmt anbefales.

Det er supergodt at høre. Tak for det Jan! Mvh Kris, Drop Dead

Super god service!

Jeg vil sige tak for en rigtig god oplevelse hos jer og tak for en super service!
Super hurtig/god til at levere varen i god tid!
God arbejdslyst! 😊

Besvarelse fra Drop Dead

Hej Refika, det er supergodt at høre. Tak for at du handlede hos os! Mvh Kris, Drop Dead

god oplevelse

Varerne er god kvalitet. Lever helt op til ens forventning. Hurtig levering. En super god oplevelse at handle hos Drop Dead.

Besvarelse fra Drop Dead

Tak for at du handlede hos os Lonni, du er meget velkommen en anden gang! Mvh Kris, Drop Dead

hurtig levering. ingen problemer. Super varer der lever helt op til forventninger! Vil klart handle der igen!!

Besvarelse fra Drop Dead

Det er fantastisk at høre Lise, tak for din feedback! Jeg glæder mig til at handle med dig igen! Mvh Kris, Drop Dead

God website, hurtig levering

Nem og god website. Og så er de hurtige til at få pakket varerne og sende dem.

Hej Heinz, tusind tak for din handel og feedback! Mvh Kris, Drop Dead

Nemt og hurtigt

Hjemmesiden var god at navigere i og jeg fandt hurtigt det jeg søgte. Varen kom kun et par dage senere. Super enkelt. Kan anbefale hjemmesiden.

Hej Laila, det er supergodt at høre! Mvh Kris, Drop Dead

Skuffende

Har nu handlet 3 gange på DropDead.dk og har været en skuffende oplevelse hver gang.

1. gang køber jeg en kasket. Da jeg modtager den sidder tyverialarmen stadig i. Jeg retter henvendelse til support og får besked på at sende den retur med en note om problemet. Dette gør jeg. Så har de så registreret kasketten som om jeg har fortrudt købet, fordi noten ikke blev læst ordentligt. Møg irriterende.

2. gang køber jeg en jakke og får derefter besked på at på grund af manglende lageropdatering, er den ikke længere på lager og købet måtte annulleres.

3. gang køber jeg en trøje og så er der hul i den når jeg modtager den!

Nu gider jeg ikke mere :-(

25. marts 2015

Besvarelse fra Drop Dead

Hej Nicolas, først og fremmest beklager jeg at dine oplevelse har været så dårlig. Det er bestemt noget vi tager op herinde og arbejder på at gøre bedre! Det var godt nok også ærgeligt at du efter at have fået 50% rabat som et plaster på såret, fik en trøje hvor der var et hul inde bag bryst lommen. Du får selvfølgelig pengene tilbage for den og så skal vi snakke med leverandøren om hullet i trøjen.

Jeg kan godt forstå hvis du er demotiveret lige nu, men jeg håber i fremtiden at du vil tage et kig forbi. Jeg sidder også klar på info@dropdead.dk hvis der er noget jeg kan hjælpe med.

Mvh Kris, Drop Dead