Dropbox bliver ved med at spamme mig om, at min lagerplads er ved at løbe tør. Jeg får dagligt e-mails og pop up windows/notifikationer om, at min lagerplads når sin kapacitet, som om jeg har... Se mere

Jeg skulle bruge dropbox da en kunde havde sendt mig filer via dropbox - tastede mit firmakort - vidste godt det var en trial periode - men jeg anede ikk jeg ville blive trukket næsten 1000 kr 30 dage... Se mere

Det er umulig at slippe ud af DOPBOX klør man som naiv bruger tvunget ind en time lang Interneret terror fra dropbox kort sagt De er psykiske ondskabs fulde data stoer og du slipper aldrig med live o... Se mere

Det var genialt sat op. Vi brugte bl.a. fællesmapper i transportfirmaet jeg arbejdede hos og alle var begejstret for Dropbox! Det er HELT fair at Dropbox skal have penge i kassen! MEN ift.... Se mere

1. Cloud-lagringstjeneste
  2. Cloudcomputingtjeneste

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Dropbox is the easiest way to store, sync, and, share files online. There's no complicated interface to learn. Dropbox works seamlessly with your operating system and automatically makes sure your files are up-to-date. Available for Windows, Mac, and Linux.

1,3

Dårlig

2 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Virker perfekt

Jeg er helt tosset med dette program, og bruger det dagligt! Jeg bruger det på studiet, så alle mine filer altid er i sikkerhed, samt at når der skal laves projektarbejde, så er det nemt at dele en mappe med de andre i gruppen.

Kan se nogen brokker sig over at det er for dyrt at opgradere! Jeg har blot inviteret en masse venner til dropbox, og har nu 5,75 Gb dejlig plads at boltre mig på :)

18. februar 2012

Meget brugervenligt

Jeg har brugt Dropbox i et par år, og jeg er kæmpe fan! Det er meget brugervenligt. Jeg vil varmt anbefale det og har aldrig selv oplevet nogen problemer. Det er dog ret dyrt, hvis man ikke kan klare sig med gratisversionen.

5. februar 2012

Gratis & nemt

Som udgangspunkt er dropbox et super godt sted at dele filer med venner og familie og kan du nøjes med lidt mindre plads kan du jo benytte det gratis, men har du derimod brug for meget plads, koster det lidt.

Jeg benytter den gratis og hver gang jeg får en ven på, så får jeg 250 MB ekstra gratis plads.

Det er nemt at bruge og kan anbefales.

12. december 2011

Konge!

Der findes, efter min mening, ikke bedre programmer. Det sørger for det hele selv. Det er hurtigt og nemt. Ville ønske der var lidt mere gratis plads (selvom det sikkert heller ikke ville være nok) Men top karakter herfra.

6. juli 2011

Nemt!

Jeg bruger dropbox til online backup af billeder og vigtige dokumenter. Jeg har købt 100GB plads for 20$/mdr. Det er ret billigt i forhold til hvad div. danske hjemmeside kræver i betaling.
Jeg bruger dog ikke selve programmet men udfører al upload og download via deres hjemmeside, og det virker upåklageligt.

Kan klart anbefales!

26. marts 2011

Virker som det skal.

Jeg behøver ikke at tænke på at lave backup mere, dropbox klare det hele konstant. Og så har jeg altid adgang til mine billeder osv. lige meget hvem jeg besøger.
Desuden kan jeg godt lide at backuppen af mine filer ligger på nettet og ikke i hjemmet, hvor en (gud for byde det) brand ville øde ligge både orginal fil og backup fil.

28. oktober 2010

Ingen problem med betalinger

Efter at have været betalende kunde flere gange må jeg konstatere at det fungerer som det skal. Det er super let at hoppe af hvis man ikke vil med længere, og man bliver ikke efterfølgende generet med henvendelser om at betale igen.

13. juli 2010

Crossplatform fildeling, sync og backup der virker fint fint!

Man kan benytte dropbox på forskellige måder, men generelt handler det om at have samling på og nem adgang til filer på tværs af platforme.

Jeg benytter Dropbox via klient på OSX, WinXP, Win7beta og Ubuntu. Både for at have adgang til filerne fra forskellige maskiner, men også som en ekstra backup. Enkelte gange har der også været brug for at tilgå filerne via web på en fremmed maskine.

Jeg har valgt ikke at arbejde direkte i dropbox mappen, men tilføjer i stedet filer efter behov. Det fungere efter hensigten.

Man får 2GB gratis som bruger, men kan pt. opnå 10GB, ved at 'lokke venner i butikken' (refferals). Derudover kan man tilkøbe ved behov for meget plads.

14. april 2010

Virker bare perfekt (Mac & iPhone)

Har brugt Dropbox i et års tid, og er blevet så glad for det at jeg har købt en 50 GB konto. Brugte den simpelhen så meget at de gratis 2 GB ikke var nok. De 2 GB vil dog sikkert dække de flestes behov.
Jeg bruger de på 2 Macér og en iPhone, og det virker perfekt. Ikke en eneste fejl har jeg oplevet.

5. marts 2010
Vis anmeldelser på alle sprog (1.508 anmeldelser)