Se, hvad kunderne siger
Kooktoestel op spiritus van 105 euro via BOL.Com besteld, na ruim een week wachten een leeg doosje via brievenbus post. Oplichting Niets kopen Reageren ho maar.
Broek besteld 3xxl , heel lang voor op zoek geweest en eindelijk gevonden. Werd mij gegarandeerd dat het zou passen.. En hij paste perfect, heel blij mee! Top service!
levering van boekenleeslamp, was 2 kunststofplaatjes. Nu weer het gedoe met terug leveren. Koop nooit bij dit bedrijf ook niet via BOL. U heeft alleen maar ergernis.
Lege doos aangekregen
Beste allen vandaag enkel een lege doos gekregen. Via Bol een rugzakje voor dji mini 3 besteld. En lege doos aangekomen , blijkbaar bestaat ook deze website van dripio niet meer, en ze geven ook de melding dat deze winkel definitief gesloten is
Kooktoestel op spiritus van 105 euro…
Oplichting
Niets kopen
Reageren ho maar.
levering van boekenleeslamp
Eierhouder
Eierhouder 1 x besteld in december, 1 x in januari, dus 2x besteld, 2 x betaald, 2x kapot geleverd, 2x terug gestuurd, 1 keer terug betaald !
Tot op heden nog geen tweede terug betaling !
helemaal top
onlangs een paar laarzen gekocht. Goede service en ze passen perfect. Erg tevreden!
Laatst besteld en binnen de kortste…
Laatst besteld en binnen de kortste keren was het al binnen
Snelle levering & goede klantenservice 👌🏻
Bestelling was optijd geleverd en ik…
Bestelling was optijd geleverd en ik kreeg duidelijke informatie door. Product klopte precies hoe ook aangeschreven stond. Top service!
Erg tevreden
Jas besteld
Jas besteld, fijne service en snel binnen. Ook nog een mooi prijs voor de kwaliteit. Top!
Top service!
Ik ben super tevreden met mijn kleren…
Ik ben super tevreden met mijn kleren en vindt het een super goed bedrijf! Ben zeer tevreden 😊
Broek
Alles snel binnen gekregen
Simpelweg super!
Duidelijk, snel en uitmuntende klantenservice. Artikelen zijn zoals omschreven, aanrader!
Slecht bedrijf
Slecht bedrijf, heb sinds december schoenen besteld. Wel binnen gekregen, maar was te groot. Terug gestuurd, nooit meer me geld terug gezien.
Advies Bestel hier niks.
bestelling tot op heden niet ontvangen
Op 5 december een bestelling gedaan, ook meteen betaald. Tot op heden nog niets ontvangen. Ik heb een eerste poging gelegd om contact te krijgen. Ik ben benieuwd. Als ik de rest van de revieuws lees beloofd het niet veel goeds.
Gevraagd naar een retour adres… geen…
Gevraagd naar een retour adres… geen reactie. Jas is slechte kwaliteit en de maat klopt niet…
Læs mere om andre typer anmeldelser.