Zenuwachtig door alle slechte reviews die ik natuurlijk pas na bestellen las. Maar na twee weken toch ontvangen, dus opgelucht. Mooi pak voor 50 euro, niet echt unisex, meer voor mannen, maar ver... Se mere

21 januari pakket besteld 70 euro betaald en tot heden niks binnen gekregen .. 19 februari bericht gekregen dat het binnen paar dagen binnen komt en tot heden niks ontvangen.. heel slecht en reageren... Se mere

Lieve mensen NIET BESTELLEN!!!! idd wat de meeste zeggen had ik maar eerder de reviews gelezen. Januari een bestelling geplaatst bijna eind februari en nog niets. Op mails reageren ze met automati... Se mere

1,6

Dårlig

Wacht al 2 maanden op pakket

Na 2 maanden (levertijd 7-12 dagen) nog steeds mijn pakket niet ontvangen. Geld terugstorten doen ze niet terwijl ze dat wel verplicht zijn. Diverse malen gemaild, wel computer gestuurd antwoord. Mijn laatste mail met eis terugbetaling (verplicht) niets meer gehoord.

20. juni 2025

Scammers

Ik heb na 2 maanden nog steeds geen pakket ontvangen.

Ik moest al 1 maand lang mijn geld terug gestort op me bank krijgen dat is nooit gebeurd, shanova die reageren ook niet meer op mijn mails.

Echt onacceptabel dit gedrag.

2. april 2025

Ook ik ben er ingetrapt

Ook ik ben er ingetrapt. Heb nu verschillende mails gestuurd met de vraag wanneer het komt. Ik heb nu Nietbezorgd.nl ingeschakeld. Ze hebben nog tijd tot 2-6, dat is uiterste leverdatum. Dus Shanova doe je best. Dan zal ik hier nog een keer een positieve recensie schrijven.

27. maj 2025

Retourbeleid slecht

Pakketje is binnengekomen maar duurde echt lang en de track en trace is niet goed en retourneren is echt slecht dus had ik het maar op vinted verkocht

1. maj 2025

Ze verdienen eigenlijk geeneens een…

Ze verdienen eigenlijk geeneens een ster. Ik heb mijn bestelling een maand geleden geplaatst en nog steeds niet ontvangen. Ze reageren ook niet op de e-mail en als ik ze bel wordt er niet opgenomen. Bestel hier niet!!!

3. april 2025

Trap er niet in mensen

Trap er niet in mensen! Koop hier niet. Oplichterij!

Het is dat je niet lager dan 1 ster kan geven, want een dikke NUL misstaat deze oplichters-bende niet.

Helaas de stomme fout gemaakt deze webshop niet eerst te controleren op reviews. Want dan hadden we hier zeker niet besteld!

Nog altijd aan het wachten, en er wordt helemaal niet gereageerd op welke vorm van communicatie dan ook.

19. marts 2025

kleur verschil tussen broek en trui?

mijn pakketje is vandaag binnen gekomen, en wat ben ik ontevreden zeg. om te beginnen, de verzendtijd is veelste lang, verder is de kwaliteit zo mega slecht. er is letterlijk kleur verschil tussen de broek en trui. mijn trui is veel donkerder dan mijn broek.
voor het bedrag dat ik betaald heb verwacht ik wat goeds, dit is alles behalve.

26. marts 2025

Pas op mensen van deze oplichters ik…

Pas op mensen van deze oplichters ik heb in december een trainingspak besteld voor mijn dochter en ik heb niks ontvangen je krijgt per mail antwoord heb geduld zo dat ze nog meer mensen kunnen oplichten

14. marts 2025

Op 26 januari schreef ik dat het…

Op 26 januari schreef ik dat het oplichters zijn, maar ik wil er wel bij vermelden dat het pakketje vandaag is aangekomen. Het trainingspak is erg leuk. Het enige wat ik niet fijn vind is het gebrek aan contact met de winkel en de lange wachttijd, want het is bijna 2 maanden. Groetjes Kati

13. marts 2025

F JULLIE.

IK HEB 71 EURO VERSPILT. IK HEB 2 LEUKE OUTIFTS GEHAALD EN MET MOEITE HEB IK GESPAARD. DIT WAS ALL MIJN GELD!! IK HEB ALLES VERLOREN.. 1 MAAND NA BESTELLEN.. NIKS TE HOREN.. GEEN KLEREN IN ZICHT . IK WACHT AL ZO LANG OP DIE KLEREN EN IK HEB ZE NODIG VOOR EEN BELANGRIJKE ETENTJE . NU HEB IK GEEN LEUKE OUTFIT OM AAN TE DOEN VOOR DIE ETENTJE. ALL DIE GELD VERSPILD. 🤬

12. marts 2025

Er dette din virksomhed?