Gebruik al jaren de producten van Jetske na heel lang veel duurdere merken gebruikt te hebben. Super fijne huidverzorging, betaalbaar en eerlijk. Jetske maakt waar wat ze belooft. De klantenservi... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Deze moisturizer gebruik ik al een tijdje en ik ben er echt blij mee. Soms probeer ik tussendoor iets anders, maar dan keer ik toch weer terug naar deze fijne, zachte en voedende crème. Mijn huid reag... Se mere
Ik heb het een aantal maanden gebruikt. Ik zag helaas niet echt een verbetering. Het zijn wel milde producten maar helaas niet voor mijn huid.. Ik kreeg meer comedonen dan verwacht.
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Det tager typisk over 1 måned at svare
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Mijn ervaring met de producten van Jetske Ultee.
Ik heb de toner opnieuw besteld.
Super fijn.
Ik gebruik de producten van Jetske Ultee al jaren. Erg tevreden over de 5 stappen. Ook de olie en het kleimasker raadt ik iedereen aan.
Best duur, helaas. Maar het geld zeker waard!
Hele fijne foundation maar niet voor de ogen
Hele fijne foundation, blijft goed zitten, je poriën raken niet verstopt en het ziet er natuurlijk uit. Enige nadeel is dat ik het niet onder mijn ogen en op mijn ooglid kan gebruiken, omdat ik dan geïrriteerde ogen krijg, lijkt net of er na een tijdje een filmlaagje over je ogen zit, dat vind ik wel jammer.

Een dikke tien
Het hele proces van bestellen tot levering gaat altijd gesmeerd. De volgende dag in huis, duidelijke communicatie en last but not least; fantastische producten zonder opsmukverpakkingen waar je niets aan hebt, maar wel voor betaalt. Ik ben zeer tevreden!
De bestelling wordt altijd zeer snel…
De bestelling wordt altijd zeer snel geleverd, meestal al de volgende dag.
De verpakking is heel goed en stevig.
De producten zijn fantastisch!
Ontzettend blij
Mijn huid heeft een glans en is ontzettend zacht. Ik heb heel veel producten van Dr. Ultee en ik ben er heel blij mee. Ook de service is een pluspunt. Ik kan het iedereen aanraden.
Fantastische producten die echt wat…
Fantastische producten die echt wat doen voor je huid. Prima en snelle levering.
Altijd super goede service en top…
Altijd super goede service en top producten! Al jaren heel blij mee!
Geweldige moisturizer!
Wat een geweldige moisturizer! Na ik weet niet hoeveel tubes, potjes en proefmonsters van héél veel verschillende merken allemaal naar de vuilnisbak te hebben verwezen ivm branden/prikken/jeuken/eczeem/tranende ogen en het achterlaten van een plakkerige of vette laag, heb ik (de wanhoop nabij) de moisturizer voor een droge huid van Jetske geprobeerd. Al na de eerste keer smeren (ondanks gebruik op een zeer geïrriteerde huid t.g.v. alle andere probeersels) voelt mijn huid rustiger, minder droog, zachter en gladder aan. Eindelijk een moisturizer die niet brandt, prikt of jeukt na aanbrengen. En, héél fijn, de moisturizer trekt snel in en laat absoluut geen vette of plakkerige laag achter. Ik ben nu al fan, voor mij niks anders meer!
Betrouwbaar
Goede en mooie producten, gebruik de zonnebrand al jaren voor mijn gevoelige en lichte huid en werkt goed!
Levering is zoals aangegeven op de website, goed verpakt en volledig.
Nieuwe suncover 30 stinkt
Weer een vernieuwde suncover 30 in 2024. De vorige vernieuwing vond ik al niet geweldig, je glom als een bikkel, maar omdat het het enige ongeparfumeerde zonnebrandmiddel was zonder geur bleef ik het toch gebruiken. Andere ongeparfumeerde zonnebrandcremes hebben een geur die ik niet verdraag maar dit was een gelukkige uitzondering. Helaas met de vernieuwde formule is de bekende geur, die ik als stank ervaar, nu ook in dit product aanwezig. Ik las net een review hier met dezelfde klacht. Ik weet dat ik het kan terugsturen, maar de verzendkosten zijn hoog, dus ik laat het maar. Zit nu alleen zonder zonnebrandmiddel. Eerst dan maar de geurloze suncover van vorig jaar opmaken. Ook al zeggen ze dat het niet meer zo goed werkt na een jaar. Je moet toch wat. Heel jammer!

Besvarelse fra Dr Jetskeultee Skincare
Prima Zonnebrandcrème, ook met gevoelige huid
Ik ben na een maand nog niet verbrandt, geen allergische reacties.
Deze Zonnebrandcrème is als beste getest. De SPF is wat het hoort te zijn en de literfles is omgerekend even duur als het huismerk Hadewijch Minis.
Ze leveren erg snel, je kan kiezen tussen PostNL of DHL.
De liter fles is een handige pomp flacon. En bevat geen microplastics.
In heb begin april gevraagd of deze Zonnebrandcrème veilig is voor zeeleven, maar helaas nog geen inhoudelijk antwoord.
Helaas is de suncover 30 vernieuwd en…
Helaas is de suncover 30 vernieuwd en ik zou de oude nog graag hebben
Het ruikt niet fijn en heb deze retour gezonden. De lucht blijft erg hangen.
Jammer , je kan t retour zenden maar kost je wel 8 euro .
Dus je bent toch de helft van je geld kwijt.
De bodylotion die ik er bij kreeg is mega goed.

Fijne winkel
Ik bestel hier regelmatig. Je hebt de bestelling meestal de volgende dag in huis, en ze hanteren een puntensysteem waardoor je als terugkerende klant snel korting opbouwt. De moisturizer en body cream zijn erg fijn.
Deze producten zijn echt heel goed
Deze producten zijn echt heel goed. Niet belachelijk duur en ze doen meer voor mijn huid dan veel duurdere merken. Jetske ultee verdiept zich in ingrediënten en dat merk je. Geen onnodige parfums en conserveringsmiddelen enzo.
Enige jammere is dat de dagcreme daardoor bruin uitslaat vaak, nog voor het hele flesje leeg is.
Goede verkoop, slechte producten en klantenservice/nazorg
Ik heb vanochtend een review geschreven op de site van Jetske maar kreeg helaas als antwoord dat omdat ik een onvoldoende gaf het niet gepost zou worden...!!! Dit vind ik erg schijnend, positieve ervaringen worden wel gelijk gepost, negatieve die de klanten een realistisch beeld zouden kunnen geven worden niet gepost. Ik snap wel dat ze de kans willen om eerst met jou in gesprek te gaan en advies te geven, maar doe het dan transparant voor alle klanten om te lezen. Bovendien heb ik mijn review pas geschreven na dat er al 3 dagen niet op mijn emails worden gereageerd terwijl ik juist om advies vroeg.
Ik heb 2 dagen lang de producten van Jetske gebruikt en heb nu een enorme uitslag. Op mijn voorhoofd en rond mijn ogen rode vlekken/bulten die jeuken en branden. Ik heb op deze plekken normaal nooit last van puisjes of wat dan ook. Ik durf nu niets te gebruiken omdat mijn huid zo geïrriteerd is. Gelukkig zitten we in een lockdown want zo wil ik niet naar buiten. Ter info, ik heb de producten heel matig en volgens de opbouwschema gebruikt. Ik wist dat mijn huid zich misschien zou moeten herstellen en dat ik de komende periode wat meer last van puisjes kon verwachten. Dat had ik er voor over als het uiteindelijk het juiste voor mijn huid zou doen. Echter was ik er niet op voorbereid om mijn huid kapot te maken en zo voelt het op dit moment. Verder het feit dat je de producten 30 dagen op proef kon nemen was voor mij doorslaggevend om een nieuw product online te bestellen. Los van het feit dat ik op dit moment zou willen dat ik er nooit aan begonnen was, is het sowieso niet mogelijk om deze producten binnen 30 dagen werkelijk uit te proberen omdat je volgens de opbouwschema hier minimaal 7 tot 8 weken nodig hebt. Sommige producten (bij voorbeeld de exfoliant die juist voor nóg meer huidirritatie kan zorgen) mag je pas vanaf week 5-6 áls alles goed gaat en je huid op alles goed reageert gaan gebruiken.
Ik heb ooit ook de producten van Paula's Choice gebruikt. In het begin was het ook zo dat je het rustig moest opbouwen en voorzichtig moet zijn met het gebruik van bepaalde sterkere producten. Ik heb bij die producten nooit zo'n heftige reactie gehad. De reden dat ik daarmee gestopt ben is omdat ik niet het gevoel kreeg dat de serie producten die ik gebruikte de gewenste resultaat gaf tegen huidveroudering. Uitzoeken welke dan wel vond ik lastig vanwege de vele keuze en de hoge prijzen. Verder zoekende kwam ik bij Jetske terecht en hier was het lekker overzichtelijk wat je moet gebruiken. Helaas zou ik nu willen dat ik een andere keuze had gemaakt.
Update: ondertussen heb ik een reactie ontvangen. Ik moet stoppen met het gebruik en Ik krijg mijn geld terug. Dat hebben we althans toegezegd. Om van de klachten af te komen adviseren ze jojoba olie of vaseline crème aan te schaffen. Ook mag ik de producten 14 dagen op de binnenkant van mijn arm testen om achter te komen waar ik mogelijk allergisch/gevoelig voor ben. Mocht ik dan ook een reactie krijgen, mag ik bij hun langs voor een allergietest. Wordt vervolgd. Zodra mijn geld binnen is en/of het duidelijk wordt of ik daadwerkelijk allergisch ben zal ik de review aanpassen.

Besvarelse fra Dr Jetskeultee Skincare
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.