Gebruik al jaren de producten van Jetske na heel lang veel duurdere merken gebruikt te hebben. Super fijne huidverzorging, betaalbaar en eerlijk. Jetske maakt waar wat ze belooft. De klantenservi... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Deze moisturizer gebruik ik al een tijdje en ik ben er echt blij mee. Soms probeer ik tussendoor iets anders, maar dan keer ik toch weer terug naar deze fijne, zachte en voedende crème. Mijn huid reag... Se mere
Deze producten zijn echt heel goed. Niet belachelijk duur en ze doen meer voor mijn huid dan veel duurdere merken. Jetske ultee verdiept zich in ingrediënten en dat merk je. Geen onnodige parfums en... Se mere
Ik heb het een aantal maanden gebruikt. Ik zag helaas niet echt een verbetering. Het zijn wel milde producten maar helaas niet voor mijn huid.. Ik kreeg meer comedonen dan verwacht.
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Det tager typisk over 1 måned at svare
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Fijne verzorging en snel geleverd
Snelle gratis levering en fijne verzorging voor mijn huid
Ik gebruik de producten al jaren
Ik gebruik de producten al jaren. Kwaliteit is fantastisch. De website en service zijn uitermate klantvriendelijk en je voelt de aandacht en zorgvuldigheid in de producten, verzending en verpakking. Ik ben fan
Hele fijne producten en uitstekende service
Ik gebruik sinds een half jaar een aantal producten van
dr. Jetske Ultee. Mijn huid is zichtbaar verbeterd. Op haar website geeft ze aan wat de producten voor je huid doen, welke ingrediënten ze gebruikt en waarom ze deze toepast in haar producten. De website geeft goede informatie en kom je er niet dan kun je contact opnemen met de klantenservice waar je prettig en professioneel wordt geholpen.
Heel service gericht
Al enige jaren klant bij Jetske. Goede service en snelle levering van het product. Tussentijdse updates over het pakket.
Producten zijn erg fijn en gemakkelijk en zuinig in gebruik door pompjes.
Mijn huid is er nog meer van opgeknapt!
Sinds ik de producten van Jetske gebruik heb ik nooit meer een onrustige huid. Maar ik wilde mijn huid toch weer even een boost geven. Ik zie nu na een maand echt duidelijk verschil. Mijn huid is rustiger en ziet er met een lichte glans mooi gevoed uit. Ik heb een aantal producten toegevoegd aan de Moisturizer, suncare, toner en exfoliant. Ik ben nu ook de reiniger erbij gaan gebruiken, vitamine A serum, repair creme en het masker doe ik nu sinds een maand 2x per week. Ik ben superblij met mijn huid nu!
Moisturizer
Moisturizer is superfijn product voor de dag en nacht. Nooit meer een droge huid en fijn en zuinig in gebruik. Super hygiënisch verpakt ook.
Zeer goede producten
Zeer goede producten! Favoriet is de skin-oil die ik meng met enkele druppels boswellia serrata-olie voor mijn gezicht, helemaal top!
Hele fijne producten!
Zeer werkzaam! Bij mij en mijn dochter!
Zo blij mee!
Hele fijne klantenservice, denken met je mee en geven prima advies!
uitstekende producten
Niets ontvangen
Aangezien ik mijn bestelling wél heb betaald, maar nog steeds niet heb ontvangen, is het vrij lastig om er een oordeel over te schrijven!

Besvarelse fra Dr Jetskeultee Skincare
Heel fijn product en werkt ook goed…
Heel fijn product en werkt ook goed tegen een droge huid.
Fijne producten en goede informatie voorziening
Ik ben altijd blij met de duidelijke uitleg, de tips en soms ook de alternatieven (bijv de zonnebrand voor het gezicht- die gebruik ik soms ook van een ander merk) die Jetske Ultee op haar website beschrijft.
De producten zijn niet goedkoop maar zeker de prijs waard.
Mijn huid is enorm opgeknapt van deze zeer complete verzorgingslijn en routine.
Bestellen en leveren gaat ook altijd probleemloos en snel.
Hele fijne producten!
Ik gebruik de gezichtsverzorging en make up al jaren en ben erg tevreden. Het 5 stappenplan is duidelijk en het duurt allemaal niet lang. Mijn huid voelt goed gereinigd en verzorgd aan.
De make up blijft ook de hele dag goed zitten en ik krijg vooral complimenten als ik de bronzer op heb dat ik er gezond uit zie.
De bestellingen worden heel erg snel en goed verpakt geleverd. Erg fijn als je soms te laat doorhebt dat een product zo goed als op is.
Ik ben fan en blijf deze producten nog jaren gebruiken!
Ik gebruik de verzorgingsproducten van…
Ik gebruik de verzorgingsproducten van Jetske al enkele jaren en mijn huid is er zichtbaar op vooruit gegaan. Ik ben er heel blij mee.
Fijne uitleg van de producten
Fijne uitleg van de producten en de producten zijn fijn in gebruik.
SuperZeer goede produkten
Zeer goede produkten. Was er een tijd mee gestopt omdat het toch duur is . Opnieuw begonnen en merk duidelijk een verschil
Super snelle service van goede…
Super snelle service van goede producten wat doen wat ze beloven.