Hjælpsom og venlig betjening.
Virksomheden har svaret
Hjælpsom og venlig betjening.
Rigtig dejligt..🥰💞
Virksomheden har svaret
Alt for lang leveringstid. Jeg bestiller en vare lørdag d 28.10, får straks en mail om at varen er pakket. Mandag d 30.10 får jeg oplyst at varen er overgivet til DHL til transport, og at jeg kan s... Se mere
Parfümerie Douglas - Parfüm, Kosmetik, Pflege, Make-up, Düfte und Beauty-Trends bei douglas.de - Parfüm, Pflege, Make-up, Kosmetik, Parfum online bestellen! Douglas macht das Leben schöner.
Luise-Rainer-Str. 7-11, 40235, Düsseldorf, Tyskland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Købte en julekalender til min datter på hjemmesiden, pengene for købet blev straks hævet. Efter 14 dage rykkede jeg for svar på, hvornår jeg ville får min kalender og fik at vide, at der ville gå 5-10 dage. Pludselig fik jeg en mail om, at min ordre var slettet. Jeg har nu forespurgt pr. mail utallige gange om, hvornår jeg får mine penge retur - intet svar! Så hermed en advarsel om at handle på douglas.

Besvarelse fra Parfümerie Douglas GmbH & Co. KG
Bestilte varer den 28/10. Pengene blev trukket den 1/11.
Har ikke modtaget mine varer endnu.
På deres hjemmeside reklamere de med 3-5 hverdage. Det overholder de ikke.
Har forsøgt at skrive til dem. Men uden held. Under al kritik, at de ikke svare.
Skulle vist lige ha’ tjekket trustpilot.
Sidste gang jeg bestiller noget derfra igen.

Besvarelse fra Parfümerie Douglas GmbH & Co. KG
Lad være med at bestille herfra.
Vi bestilte 3. stk. julekalendre og modtog hurtigt en ordrebekræftelse herpå. Julekalenderne var ifølge hjemmesiden på lager og klar til afsendelse, - men siden ordrebekræftelsen har vi intet hørt, på trods af at vi har skrevet til service(snabela)douglasbeauty.dk.
Update:
I må meget gerne bede den danske support om at svare på henvendelser. De skrev for flere dage siden, at de ville undersøge sagen, - og siden har vi intet hørt.
Update nr. 2:
Nu er ordren ud af det blå blevet annulleret, men vi har ikke fået pengene retur. Sæt venligst gang en en tilbagebetaling af vores penge straks!

Besvarelse fra Parfümerie Douglas GmbH & Co. KG
Jeg har bestilt en parfume den 3 oktober , penge er trukket men jeg kan intet se om den er afsendt har heller ikke modtaget noget somhelst på mail hverken tracking nummer ordre nummer eller noget andet

Besvarelse fra Parfümerie Douglas GmbH & Co. KG
Jeg har virkelig fået en langtid behandling af douglas parfume! Indleverede en returpakke i august har skrevet 5-6 mails indtil videre svaret på d. Der er et tag 1 mdr . En mdr.gået og har ikke fået noget som helst. mere end to måneder og endelig har modtaget min refundering tak douglas

Omhandler douglasbeauty.dk
Jeg har ofte handlet i Douglas’ fysiske butikker i Tyskland og var ovenud glad for at man kunne få det store varesortiment i Danmark.
Jeg bestilte varen og modtog dagen efter en mail på portugisisk/spansk hvor der stod min bestilling var blevet annulleret og rigtig nok inde på siden stod der den var annulleret. Jeg skrev der til dem på mail om den var god nok og om betalingen så også vil blive annulleret - de vendte ikke tilbage.
Til morgen (d. 23. August) betalingen blevet trukket fra min konto, men der står stadig på min profil at varen er annulleret.
Har sendt en mail via deres “kontaktblanket” - er bekymret for at jeg intet hører.

Besvarelse fra Parfümerie Douglas GmbH & Co. KG
Jeg har ofte handlet i Douglas fysiske butikker og havde derfor ingen bekymringer ved at handle online.
Men desværre bliver det første og sidste gang, grundet den ikke eksisterende kundeservice! De kan kun kontaktes på mail, som de ikke svare på!
Jeg bestilte og betalte for 6 vare, men har kun modtaget 3 vare og har nu skrevet flere mails uden at modtage et eneste svar fra deres kundeservice.
Derfor har jeg yderligere prøvet at ringe til deres tyske kundeservice, men igen uden held, da man skal være i Tyskland for at komme igennem.
Jeg kan desværre ikke anbefale nogen, at handle på douglasbeauty - dk, servicen og manglen på kommunikation er uder al kritik!

Besvarelse fra Parfümerie Douglas GmbH & Co. KG
Bestilte en parfume for 20 dage siden. Pengene blev trukket og jeg fik en mail, der kunne fortælle at pakken ville komme om 3-5 hverdage. Herefter gik det hele i stå. Jeg fik nogle underlige mails på spansk, som jeg ikke kunne forstå, men firmaet svarer ikke på mails. Virkelig ringe kundeservice.
Jeg frygter aldrig at høre mere nu hvor jeg har læst anmeldelserne herinde.

Besvarelse fra Parfümerie Douglas GmbH & Co. KG
Alt for lang leveringstid.
Jeg bestiller en vare lørdag d 28.10, får straks en mail om at varen er pakket.
Mandag d 30.10 får jeg oplyst at varen er overgivet til DHL til transport, og at jeg kan spore den hos dem - der sker intet fra mandag til torsdag, hvor jeg så får en mail om at min pakke MÅSKE kommer fredag d 03.11
Det er simpelthen ikke godt nok, mon ikke Douglas burde tage en snak med deres samarbejdspartner om at blive lidt hurtigere.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.