Jeg ville ikke anbefale dem som host, jeg satte en test op, der pingede serveren hver 30 sekund, og serveren var nede flere gange om dagen over en periode på flere måneder. Det er ikke OK når man er b... Se mere

Skal man blot bruge et webhotel til at smide noget data eller html op på er det fint. Har man brug for et lettere professionelt asp.net / php site bør dette ikke være valget. Det lader... Se mere

Fin hastighed og fin funktionalitet. Har haft en del nedetid her i efteråret, som ikke kom på deres statusside. Men når det er til blot 11,25,-/md., får de alligevel 4 stjerner. Ovenstående er fra n... Se mere

Jeg har været kunde siden 2007 og har aldrig oplevet andet end et stabilt produkt med rigtig mange muligheder og en rigtig god support. Og i dag var ingen undtagelse. På et af min webhoteller h... Se mere

1. Webhostingvirksomhed
  2. DNS-udbyder
  3. E-mailudbyder

Om DomainDirect.dk

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Kontakt vores Kundeservice, hvis du har brug for hjælp og vi hjælper dig hurtigst muligt.

2,9

Middel

Hurtigt service og god support

Jeg bestilte et webhotel med mit eget domæne og efter en 20 min fik jeg en mail tilbage om at det var oprettet og det samme gælder supporten... syntes det er dejligt at der sidder folk og supportere og det hele ikke er fuld automatiseret :)
Super muligheder med ting ang. DNS, Mail og alle de andre ting de tilbyder, her bliver i sgu ikke snydt, efter min mening :) kan kun anbefale dem

23. december 2010

Suveræn service

Jeg har to domæner hos DomainDirect. Den ene kører med Joomla og den anden med TYPO3. Der har været lidt bøvl med TYPO3 siden, men der har til gengæld også hele vejen igennem været en super god og hurtig service. Også nogle gange til ting man måske ikke helt kunne forlange at blive serviceret på.

8. august 2010

Kanon hurtig support

Jeg har kun positive ting at sige omkring deres support service! De svarer hurtig og gør at tingene kommer oppe at køre hurtig igen.

4. august 2010

Manglende service

Har man brug for et lettere professionelt asp.net / php site bør dette ikke være valget. Det lader til de ikke har styr på at sætte deres servere korrekt op, hvilket resulterer i fejlende funktionalitet på din side.
Da det gerne tager en uges tid at få svar på henvendelser om hjælp, kan det være en rigtig kedelig proces.

Jeg fortryder stærkt mit køb, og vælger snarligt en anden der har mere kompetence på asp.net området.

Derudover skal det siges at deres kontrol panel er meget bøvlet, og deres mssql administrations panel er antikt.

------ OPDATERING -----

Efter at have skrevet dette indlæg på trustpilot er jeg blevet kontaktet af DomainDirect som har tilbudt mig at få pengene tilbage for mit webhotel. Så bortset fra mine andre oplevelser, må dette siges at være fuldstændig i orden.

31. juli 2010

Fornuftigt webhotel

Jeg har selv været kunde hos Domaindirect i en del år, og har også oprettet et hav af andre kunders hjemmesider enten på deres gratishotel eller deres mindre webhoteller.
Deres bestillingssystemer er logiske og effektive, de har fået opbygget en dejlig brugerflade. Kontrolpanelet til webhotellet er ikke helt så enkelt, men man kan hvad man skal kunne sådan et sted.
Den sidste stjerne (giver 4 ud af 5) har jeg især trukket fra pga. en lidt useriøs holdning til udmeldinger om driftsstatus. I perioder har der været problemer med nedetid, men på det sidste kører det fint. De fik for nyligt (kan ikke lige huske hvor længe siden det er) en side hvor man løbende kan se driftsstatus - det er rigtig fint. Men når der indimellem kommer en periode med problemer - og dem har der været og er stadig - så irriterer det mig at der i den samlede oversigt over driftsproblemer ikke står dem der har været (bare et gæt: den ville blive lang den liste). Hvis man har haft bøvl med mail og web et par dage, så ser det underligt ud af der kun står et issue der er 2-3 måneder gammelt. F.eks. har der været seriøse problemer i nat og i formiddag (sct hans) men på oversigten over driftsforstyrrelser er nyeste issue en måned gammelt. Derfor kan man ikke anvende oversigten "tidligere driftsforstyrrelser" til at vurdere oppetid, og hvis nye kunder tror at oversigten er et udtryk for oppetid, så tager de fejl.

Jeg overvejer stadig om jeg kan anbefale det til folk der er afhængig af høj oppetid, for 100% det er det simpelthen ikke. Men i forhold til prisen er det ganske glimrende. Så jeg har ingen planer om at flytte.

Har kun haft positive erfaringer med deres kundeservice - og det er blevet til en del mails gennem tiden.

23. juni 2010

Hurtige servere og god support

Jeg har altid fået god support og svar hurtigt på mine spørgsmål. Serverne er stabile og hurtige. Jeg har været kunde i over 2 år nu og kan kun anbefale domaindirect til andre kunder. Flere af mine venner er også kunder derinde og alle er meget tilfredse.

22. marts 2010

god og hjælpsom support

Jeg har været kunde i over 2 år og har altid oplevet en god og hjælpsom support hos domaindirect.dk

Har et webhotel hos dem og 2 domæner, som blev opretter få minutter efter bestilling. Der har været nedetid på webhotellet et par gange, men generelt har det været meget stabilt og jeg er tilfreds.

18. marts 2010

Lynhurtig oprettelse og stabilt

Endelig har jeg fået et webhotel der fungerer stabilt og hurtigt efter at ha' prøvet et par andre hostingfirmaer.
At webhotellet er klart 5 min. efter det er bestilt er et klart ekstra plus.

Kontrolpanelet er også på dansk og nemt at bruge.

17. marts 2010

En del nedetid

Ovenstående er fra november 2009. Jeg synes stadigvæk det er billigt, men de seneste par måneder, har der alligevel været for meget nedetid. Nedetid som ikke kommer på deres statusside. Og som irriterer. Og det undrer mig, at jeg som betalingskunde deler server med gratiskunder. De svarer dog altid høfligt på mails. Det bliver dog kun til tre stjerner nu.

10. november 2009

God ydelse til prisen

Kan varmt anbefales - både deres gratis hotel og deres erhvervshotel. God service i form af besvarelser også uden for normal arbejdstid. Siderne loader hurtigt og jeg mindes ikke at have oplevet nogle væsentlige problemer med oppetiden.

21. oktober 2009

Glimrende webhotel

EDIT: Prisstigning fra 9 kr til 23,75 for det lille hotel samt at et overforbrug af plads giver "suspension" af domænet uden forudgående varsel - medfører at jeg fratrækker en stjerne fra min bedømmelse.
Supporten er stadig hurtig - jeg fik hjælp i løbet at 30 min.

Jeg har haft 2 domæner på et fælles 10GB webhotel i et par år nu, for kun 9 kr. om måneden !
Og jeg har lige forlænget med endnu et år....
Her har jeg både mail konto, et forum med database og alm. hjemmesider med subdomæner og Joomla CMS og en blog ...
E-mail systemet er med automatisk antivirus og spam filter og det fungerer upåklageligt - jeg har valgt at bruge IMAP i stedet for POP3, så jeg har adgang til samme mails fra forskellige maskiner.

Der er et fantastisk kontrolpanel hvor man kan styre mange detaljer og så er der en backup manager, så man kan downloade backups af sine hjemmesider, mail og databaser.
Det er også muligt via kontrolpanelet at sætte password på de enkelte mapper/sider hvilket jeg har meget gavn af.

De få gange jeg har haft brug for support har jeg fået brugbare svar tilbage på mail på under et døgn.
Og ellers kan man finde svar på mange spørgsmål i deres online FAQ.
Jeg har også et erhvervs-/business webhotel som fungerer fint, og hvor der er telefonsupport, som svarer.

Der er ikke sket ret meget nyt her på det sidste, men hvorfor også lave om på noget der virker ?

3. september 2009
DomainDirect.dk-logo

Besvarelse fra DomainDirect.dk

Der er dog en lille fejl i din prisangivelse. Du har angivet prisen (der blev sat for 5 år siden) uden moms og den aktuelle pris inkl. moms. Årsagen til prisændringen er 5 år uden prisændringer. Vi burde have øget prisen nogle få kr. om året i stedet for et større prishop efter 5 år, men det fik vi desværre ikke gjort.

Der udsendes mail med advarsel når forbruget er ved at nå max. Kontakt os og vi kan undersøge hvorfor du evt. ikke har fået den mail.

Mvh. Kundeservice, DomainDirect

Gavmild opsætning

Det var hurtigt at registere sig og serveren er sat op som jeg kan lide det, enda med extremt meget ram til rådighed. Jeg oplevere dog at hastigheden på min side svinger meget og jeg vil tro det er pga. nogle andre på serveren udnytte at de har adgang til så mange ram.

14. august 2009

Næsten gratis webhotel!

Det koster jo kun oprettelse på et lavt beløb og derefter har man gratis Webhotel. Mit fungerer perfekt og jeg er yderst tilfreds. Indtil videre har min side kun være "nede" to gange i meget kort tid, da det skulle opdateres. (Vi snakker om få minutter)

Det hele fungerer perfekt!

30. april 2009

Kun support som ny kunde

Som den ansvarhavende for en gruppe menneskers hjemmeside, var jeg i starten rigtigt glad for DomainDirect, da de var billige og havde et godt produkt. Vi købte det billigste webhotel og fik sat det op. Desværre var der enkelte ting som drillede i forbindelse med opsætningen, men ved at sende mails til DomainDirects support blev disse løst rimeligt hurtigt.

Efter at have været kunde hos dem i snart et år, så dukkede der nogle nye problemer op, som vi gerne ville have løst. Igen sendte vi mails til DomainDirect, men de har ikke svaret på dem. Problemet er her, at med det billigste betalings-webhotel, så har man som kunde kun ret til mail-support og ikke telefonsupport.
Når DomainDirect så vælger ikke at svare på de indkomne mails... ja, så har de rent faktisk ikke nogen kundesupport/kundeservice - når man er blevet en "fast(låst) indtægtskilde" hos dem.

Ovenstående resulterede i at jeg oprindeligt bedømte DomainDirect til to stjerner, men har besluttet mig for at give dem tre i stedet. Dette valg skyldes, at jeg for nyligt blev kontaktet af DomainDirect, som skrev at de kunne se at jeg havde lavet denne negative anmeldelse til to stjerner og at de var kede af, at jeg havde haft en negativ oplevelse.
Jeg svarede på deres henvendelse med en udførlig beskrivelse af, hvad der gjorde min oplevelse negativ, hvilket resulterede i at de opdaterede bestemte emner i deres FAQ samt skrev på deres forside, hvor længe supporten svarer på mails.
Denne opmærksomhed - om end lidt sent, synes jeg trods alt, at de skal have kredit for. Derfor opgraderingen til de tre stjerner.

10. december 2008

Overgår alle mine forventninger!

Forstår ikke, at det kan være gratis og hvordan de tjener deres penge, men faktum er, at mit webhotel kører hurtigt og stabilt. Havde en enkelt gang fat i deres support vedr. min mail opsætning og der svarede de tilbage efter ca. 20 minutter. Bedre service synes jeg ikke man kan forlange af en gratis host.

21. juli 2008

1 GB gratis webhotel

Det er ret flot, at man får 1 GB gratis webhotel.
I den tid jeg har haft mit gratis webhotel hos dem har jeg kun én gang oplevet et mindre nedbrud, hvor jeg ikke kunne få adgang til min webmail. Der gik dog under en time inden det kørte igen.
Supporten svarer hurtigt, men det er ikke de mest forklarende svar man får. Men stadig flot med support til et gratis webhotel.
Der er en række begrænsninger på det gratis webhotel, men det er fair nok synes jeg.
Alt i alt et flot tilbud, der virker mere stabilt end unoeuro.com og servage.com.

26. maj 2008

fint webhotel til pengene

4 stjerner til domaindirect.dk

har været kunde der i snart 1 år nu, uden de helt store problemer, dog er de ikke i stand til at sørge for en høj oppetid af deres servere, og skriver man til support skal man ikke forvente forklarerne svar..

men er man inde i alt med hjemmesider og kan sætte finde tid til at sætte sig ind i deres ok "brugsanvisning" så er det helt klart et fint sted at have sine sider liggende

6. maj 2008