Virksomhedsoplysninger

2. Dyrehandel
  3. Sportsernæringsbutik
  4. Butik med vitaminer og tilskud

Skrevet af virksomheden

Oavsett vad som bekymrar din hund har vi ett tillskott som hjälper. Här är några av våra mest uppskattade produkter mot hundarnas vanligaste åkommor: Dogfriends Dagliga Tillskott Motverkar bland annat svampinfektioner och ger din hund mer ork och kraft i vardagen. Probio Vid tillfälliga eller återkommande magproblem – med probiotika och prebiotika för en balanserad tarmflora. Elite Flex Forte För hunden med ledproblem, stelhet, artros eller som återhämtar sig efter en skada. Multiboost Ett immunsystem på topp – flytande formula som passar även den mest kräsna hunden. Veticalm Naturligt stöd mot stress och oro, för en lugnare och tryggare hund. SuperCoat Minskar klåda och hudirritation, ger en finare och friskare päls – och minskar pälsfall. GMP+ är den internationella guldstandarden för fodertillskott. Den säkerställer att varje produkt tillverkas säkert, kontrollerat och med full spårbarhet – från råvara till färdig burk. För oss på Dogfriends är det inte ett krav. Det är ett löfte till dig och din hund.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Helt otrolig service & kunskap som…

Helt otrolig service & kunskap som troligen gjort att jag nu har Sveriges äldsta bulldogg🙏🏼🙏🏼😍😍

12. april 2026

Besvarelse fra Dogfriends.se

Stort tack för dina fantastiska ord 🙏🏼😍

Det betyder verkligen mycket för oss att höra – och ännu mer att få vara en liten del av att din bulldogg mår bra och får hänga med länge 💛

Vi brinner för att hjälpa varje hund på bästa sätt, och sådana här fina omdömen gör vårt arbete ännu mer meningsfullt.

Teamet på Dogfriends

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tog kontakt med Dogfriends då min ena…

Tog kontakt med Dogfriends då min ena hund år det när hon flytta hit,
Har 2 hundar som hade problem med rodnader och svamp på tassarna, efter att ha börjat med Dogfriends tillskott för tassar och kört det nu i ca 2månader så är tassarna åter vita och fina istället för röda och inflammerade.

6. april 2026

Besvarelse fra Dogfriends.se

Tack för ditt fina betyg Henrik.
Tveka inte att återkomma om du har fler frågor om dina hundars mående.
Med vänlig hälsning,
Team Dogfriends

Uppskattat tillskott

Båda mina hundar gillar tillskottet och har blivit bättre i magarna, fått finare hud, svampen har försvunnit och dom har båda känts som att dom mår bättre av tillskottet.

5. august 2025

Jätte besviken

Jätte besviken. 3 månaders abonnemang som inte ens går att säga upp förrän sista betalningen är gjord. Min hund vill inte ens röra deras produkt, jag förstår varför för den luktar jätte illa. Vilket slöseri, det åker rakt i papperskorgen

10. april 2025

Besvarelse fra Dogfriends.se

Det är väldigt tråkigt att du är besviken men som kund kan man välja andra abonnemang som man bör börja med om man har en kräsen hund, som du uppgav i informationen till oss, som man kan säga upp efter en provmånad.

Vi uppmärksammade även att din hund är kräsen och erbjöd som ett bättre alternativ vårt flytande tillskott som fungerar bra på kräsna hundar och kostar ungefär 60 kr mer per månad, men detta förslag besvarade du aldrig.

Helt suveräna!

Hundarna får personligt anpassat tillskott som förbättrat deras livskvalitet enormt. Får ständigt komplimanger för deras hud, tänder etc ( har chinese crested). Och- bästa kundservicen jag upplevt- snabba, trevliga, löser allt! rekommenderat till i princip varenda hundkompis vi har!

20. marts 2025

Besvarelse fra Dogfriends.se

Stort tack för ditt fina omdöme

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Min Alice 8 år mår äntligen bra efter…

Min Alice 8 år mår äntligen bra efter sin kroniska magkatarr tack vare hjälp från Dogfriends! Proffsigt bemötande, lättillgänglig hjälp och snabba svar men jättebra tips som hjälpt Alice att bli frisk. Kan varmt rekommendera Dogfriends då jag upplever dom bättre och mer kunniga än många veterinärer jag träffat på!!
Fem starka stjärnor till er!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

12. februar 2025

Besvarelse fra Dogfriends.se

Vi är glada för Alice bättre välmående

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Har använt Dogfriends i flera år och…

Har använt Dogfriends i flera år och aldrig varit missnöjd! Min unghund är uppväxt på det och har aldrig haft problem med päls, tassar eller mage. Att kunna personlighets anpassa ett tillskott är lyx, rekommenderar Dogfriends för alla fyrbenta vänner!

24. februar 2025

Tack Ramona !

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vi har inte nog med beröm för…

Vi har inte nog med beröm för Dogfriends vitaminer och mineraler!! Våran lilla valp Theo kom till oss med intensiv klåda, hudutslag och mjäll i pälsen, och han hade även klåda under tassarna. Klåda 24/7. Nu några månader senare är Theos päls otroligt tjock, lockig och glänsande! Ingen klåda eller hudutslag längre!! Vi är så stolta över Theos otroligt vackra päls som skiner. Människor berömmer hans päls varje dag. Vi rekommenderar varmt Dogfriend!

22. februar 2025

Besvarelse fra Dogfriends.se

Roligt att Theo blivit så fin och mår så bra

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Efter att ha använt Dogfriends…

Efter att ha använt Dogfriends kosttillskott en längre tid , anpassat till var och en av mina hundars speciella behov är jag väldigt nöjd.
Det som är utmärkande är att tikarna efter valpning väldigt fort har kommit i form, både var det gäller vikt och päls.
Speciellt märkbart är hur pigga, glada och lekfulla alla blivit.
Super Coat gör verkligen skäl för sitt namn, det har jag gett mina tikar efter valpning med fint resultat.
Min veteran, snart 14 år får Elite Flex Forte och är hur pigg som helst.
Jag vill också tacka för bra support.
Med vänlig hälsning, Lotta

13. august 2024

Vi tack för ditt fina omdöme Lotta 🐶

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bästa hjälpen och produkterna för min 10 åriga tik!

Jag är så tacksam för all hjälp jag fått genom kundsupport på Dog Friends!
Nu kan min 10 åriga tik gå uppför alla trappor hemma utan att visa hälta efteråt. Likaså efter att hon vilat så är hon inte stel de första stegen när hon rest sig upp. Pälsen har också blivit tjockare och fått mer glans. Faktiskt också hennes temperament är piggare.. som en valp ibland😄
Jag är bara så nöjd och tacksam för att jag med hjälp av kunnig personal på Dog Friends hittade rätt produkter för min tik!!🙏🏽 Tack

11. februar 2025

Besvarelse fra Dogfriends.se

Liselotte, tack för ditt fina omdöme och tack för att du är kund hos oss

Gå inte på detta!

Gå inte på detta!!
Som föregående talare skriver, de skiter i vilket.
Vår hund blev oerhört dålig med kräkningar och diarré.
Notan slutade på 16.000 kr efter 2 veterinärbesök plus deras krav på 3 månaders abonnemang som man inte kunde avsluta.
Och trots att jag talat om för dom att hunden blev dålig och att jag ville avsluta prenumerationen så fick jag ett mail att min hund verkligen saknade både det ena och det andra i form av vitaminer och tillskott.

1. februar 2025

Minus 10 stjärnor

En stjärna för det inte finns minus 10. Jag prenumererade ett abonnemang. Obligatoriskt att jag gjorde tre köp innan jag kunde avsluta abonnemanget. Produkten gjorde min hund illa trots att jag använde det på alla möjliga sätt som företaget föreslog. Hunden hade kraftiga diarre' som kostade mig några dyra mattor. Jag kontaktade företag som krävde att jag skulle betala det enligt avtalet, alltså, 3 gg för att kunna avsluta det. Bryr inte sig om hunden mår dålig, om kunden är missnöjd. Vill bara ha pengar. Och i stället att förstå situationen som blev dyrt för mig, försökte sälja andra produkter för att "hjälpa" hunden att må bättre. Skamlöst och hemskt företag. Vill ni köpa produkter från det testa först. Prenumerera inte om nu inte vill skaffa problem, för ägaren går inte med på att avbryta avtalet även om hans produkt dödar din hund.

25. oktober 2024

Besvarelse fra Dogfriends.se

Det är väldigt tråkigt att du är besviken men som kund kan man välja andra abonnemang som man bör börja med om man har en känslig hund, som man kan säga upp efter en provmånad. Vissa tillskott kan vi även ibland erbjuda att skicka prover på.

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.