1. E-handelsservice
  2. Golfshop
  3. Sportstøjsbutik

Vi är Sveriges roligaste golfbutik som säljer golfkepsar och mössor med humoristiska budskap vi alla känner igen från golfbanan! Vill du driva med din golfkompis eller är du själv en stolt amatörgolfare besök vår sida och beställ en kvalitativ och snygg golfkeps! Vi har kepsar i flera olika färger och modeller, alla som passar perfekt till dig som slår snett, inte registrerar rundor eller kanske gör många bogeys. Alltså något för alla underbara amatörer på golfbanan som inte tar sporten på allt för stort allvar. Vi har funnits i cirka 1,5 år och revolutionerat marknaden för golfkepsar och sätter en mer humoristisk klang på sporten vi alla älskar! Våra leveranstider är svårslagna där vi i genomsnitt levererar produkterna 2-3 arbetsdagar efter produkten är beställd, för att längta för länge gillar ingen!

4,2

God

Snygg keps

Snygg keps
Snabb leverans

27. november 2025

Besvarelse fra 4GOLF SWEDEN AB

Hej Ewa härligt är att du är nöjd med kepsen och leveransen! Ha det gott! Måns

Dålig ventilation

Super skön och snygg keps men upplever att ventilationen inte fungerar som den bör med hålen.

25. august 2025

Besvarelse fra 4GOLF SWEDEN AB

Hej Josef, härligt att du gillar våra produkters utseende och känsla. Det är dessvärre svårt att designa kvalitativa kepsar med en helt svalkande ventilation. Tack för ditt omdöme, det är viktigt i vår framtida produktutveckling!

Allt funkade bra

Allt funkade bra

5. august 2025

Besvarelse fra 4GOLF SWEDEN AB

Hej Marcus, kul att höra att allt fungerade från beställning till leverans!