DMI er de seneste år faldet kraftigt i pålidelighed og nøjagtighed. jeg er landmand og ejer 5 mindre digital vejrstationer som står ude i mine marker. DMIs kraftigt regn og store mængde nedbør har is... Se mere

Rettelse, DMI API data er netop kommet tilbage, efter flere dages udfald. ------------ DMI har desværre valgt at ophøre med at at vi kan hente API vejr data som vi har brugt på vores hjemmeside de s... Se mere

Tak for den klart bedre version af jeres hjemmeside. Optur over: - Tydelige prognoser på temperatur, nedbør og vind - Nem og hurtig navigation til de mest brugte funktioner - Radar og sate... Se mere

DMI er de mest negative og kedelige oplysninger man overhovedet kan læse . Hver eneste dag piver og flæber de over lidt gråvejr . De ser slet ikke hvor smukt efteråret er , med de smukke, stærke farve... Se mere

1,4

Dårlig

2 t anmeldelser

Ekstremt ringe

Ekstremt ringe - varsler som ikke holder (de råber "ulven kommer" konstant; men når det så tidspunktet oprinder: intet!), systemer som ikke kører hvis der er bare det mindste aktivitet i vejret og svartider der skal måles i minutter.
Det MÅ kunne gøres bedre!

27. juli 2021

DMI er som et hullet tag

DMI er som et hullet tag; det virker fint i solskin!

Når der udsendes varsler og advarsler, øges trafikken naturligvis, og så virker sider og funktioner ikke.
Båndbredden er sikkert sparet væk for at få råd til flere djøffere...

DMI = EU større byer en by i Rusland

DMI: brugen af deres hj.side tager alt for lang tid, søgefunktion stadig håbløs trods mindre forbedring. Vejrudsigter for større udlandske byer i EU helt skæv. Når man kontakter DMI for en forklaring får man svar fra et pigenavn m. link til lidt info m. meget lidt relevans Dvs. et ikkesvar mail. Hvis DMI mener,
1:deres oplyste temp. for større EU byer IKKE er en del af deres service/tjeneste til danske borgere, så undlad at have dem på deres hj.siden og link til udenlandsk national hj.side for vejrudsigter.
2: hvis DMI også mener, at danskere rejser ud i verden, herunder EU. Og vælger at oplyse byer anre steder: Så brug en bedre aut.global model end den nuværende. Det kan Sverige/Norge, så kan DMI vel også.

Temp. for valgte by var meget misvisende, og yderst relevant at få korrekt, da landet selv udstedte advarsel om temp. omkr. 40, hvorfor man burde holde sig inde fra middag til sen aften. Pgs. riiko for ens helbred. DMI mente dog trods kun 2 dg. før, at temp. ikke ville komme over 26 gr. !!! Både Sverige og Norge hjsider viste slut 30 gr.

Igen må jeg konkludere: også efter nogel rettelser af nyerre hj.side: dropper igen at bruge DMI og fastholder YR.no, som faktisk viser sig overskuelig og pålidelig OG uanset, hvor du er. i DK eller udlandet. Også for mindre byer.

Stopper også med at bruge tid på, at delagtiggøre DMI i, hvad der kan gøres bedre uanset om de selv spørg el. egen foranledning fremsendt mail pga. ovenstående.

27. juli 2021

Ekstremt langsom og frustrerende…

Ekstremt langsom og frustrerende hjemmeside. Hvis man overhovedet rør ved radaren, så går den bare i stykker. Loader ikke overhovedet, og viser intet nyttigt som resultat. Rigtig pís hjemmeside, den har være elendig lige siden blev lavet om, og er STADIG ikke blevet bedre. Ynkeligt.

Det ryster mig stadig

Det ryster mig stadig, hvor elendig og ubrugelig DMI er når det virkelig gælder. Appen er virkelig god, men DMI kan slet ikke håndtere mange besøgende.

Hver gang man har brug for at følge vejret, f.eks. ved fare for skybrud m.v., går DMI simpelthen ned. Og det til trods for at der flere gange er foretaget optimeringsarbejder, tests, osv.

Spild af tid :(

At bruge tid på at komme ind på hjemmesiden, når man har brug for det, glem det, det gik hurtigere med faxmodem ;)
Inden man finder det man har brug for og får hentet det, ja, så skinner solen for længst igen mens man udbedrer skaderne fra skybruddet :(
Jeg bruger fremadrettet alene yr/no, så kan DMI gøre det der er deres absolutte spidskompetance, nemlig at bruge oceaner af tid på hvordan vejret har været (GAB).

26. juli 2021

App og hjemmeside er langsom

App og hjemmeside er så langsom så de lige så godt kunne lukke ned. Det sker hver eneste gang der er ændringer i vejret, præcis når man har brug for at kigge. Det hele virker utroligt overbelastet.

Langsomt

Som andre skriver er siden virkelig langsom og har været det igennem længere tid og det virker ikke som om Dmi arbejder på en løsning.

Dmi.dk er utilgængelig

Hjemmesiden har været tæt på ubrugelig i lang tid nu. Pt. utilgængelig. Kan ikke forstå, hvorfor det ikke bliver fikset. Er de mon på ferie alle sammen?

26. juli 2021

Jeg kan ikke forstå at i ikke kan være…

Jeg kan ikke forstå at i ikke kan være bedre til jeres arbejde..
I skyder så forkert at det vil svarer til at jeg sætter mig i en taxa og beder om at blive kørt til Helsingør og vi ender i Vordingborg.
I må sku kunne gøre det bedre med den teknologi der findes i 2021…kom nu!

26. juli 2021

Hvornår erkender DMI, at de har fejlet totalt?

Er det ikke bare på tide, at DMI erkender, at deres service er decideret elendig. Langt de fleste services tager evigheder at loade, og når man endelig har loadet færdig, mødes man alt for ofte med en service eller feature, der ikke fungerer. Hvorfor bliver I ved med at tro på, at det I gør, er det, der er brug for? Lige siden I for en del år siden lavede en markant ændring af hjemmeside og app, har jeres service ganske enkelt været under lavmålet. Det er pinligt, at et meteorologisk institut ikke formår bedre.

16. juli 2021

Kontakt DMI

Hvis man syntes DMI app og Hjemmeside
"Kører som vinden blæser"
og at begge dele får lov at
"Sejle deres ejen sø"
Så kontakt dem via deres online formular
dmi.dk/ kontakt/borger/

En radar som altid er online,
og som dækker hele verden findes her
rainviewer.com/ map.html?loc=56.160563,10.249103,7&ofa=1&oc=0&ou=0&ocub=1&ocs=1&of=0&oap=0&rmt=1

16. juli 2021

Er dette din virksomhed?