DMI er de seneste år faldet kraftigt i pålidelighed og nøjagtighed. jeg er landmand og ejer 5 mindre digital vejrstationer som står ude i mine marker. DMIs kraftigt regn og store mængde nedbør har is... Se mere
Rettelse, DMI API data er netop kommet tilbage, efter flere dages udfald. ------------ DMI har desværre valgt at ophøre med at at vi kan hente API vejr data som vi har brugt på vores hjemmeside de s... Se mere
Tak for den klart bedre version af jeres hjemmeside. Optur over: - Tydelige prognoser på temperatur, nedbør og vind - Nem og hurtig navigation til de mest brugte funktioner - Radar og sate... Se mere
DMI er de mest negative og kedelige oplysninger man overhovedet kan læse . Hver eneste dag piver og flæber de over lidt gråvejr . De ser slet ikke hvor smukt efteråret er , med de smukke, stærke farve... Se mere
DMI's hjemmeside giver ikke et hurtigt…
DMI's hjemmeside giver ikke et hurtigt overblik over vejret i dag eller i løbet af ugen.
Jeg vil anbefale den norske vejrtjeneste som et ganske godt alternativ:
yr.no
Herefter tastes din by ind i søgefeltet
Alt er godt ifølge DMI
Der er en årsag til at DMI ikke går tilbage til den gamle hjemmeside: alt er nemlig godt - ifølge DMI's forvanskede virkelighed, som man kan læse i 2020 årsrapporten.
Ifølge DMI så vurdere hhv 68% og 40% af brugere dmi.dk og DMI appen som god - og DMI har endda haft en fremgang på 16% trafik - det er den forvanskede virkelighed DMI videregiver til omverdenen.
Men baggrunden er jo, at med den nye hjemmeside gik DMI fra 60 til 24 millioner sidevisninger pr måned i sommermånederne, en 60% reduktion.
Disse 60% indgår jo ikke i statistikken for om vi kan lide den nye hjemmeside - vi bruger den ikke mere! Men det kan uddrages fra Trustpilot statestikken. Før den nye dmi.dk hjemmeside var der stort set ingen 1-stjerne bedømmelser her på Truspilot, de 60%, der er i dag, er kommet til siden den nye hjemmeside, og det er stort set udelukkende negative bedømmelser, der er kommet siden da.
Det er en skændsel, og det er mig ubegribeligt at det kan blive ved!
DMI' hjemmeside
Det virker som om, at de ansvarlige for DMI's hjemmeside er både uduelige og arrogante.
Uduelige fordi deres hjemmeside enten er meget langsom eller slet ikke fungerer, og det har stået på i flere måneder.
Uduelige fordi deres nye hjemmeside, som blev lanceret for et par år siden, ikke var koordineret med brugerne.
Arrogante fordi de ikke meget tydeligt informerer brugerne om, hvorfor deres hjemmeside ikke fungerer; hvad er der galt, og hvornår kan vi forvente, at det virker igen?
Arrogante fordi deres nye hjemmeside ikke straks blev fjernet igen og tilrettet i samarbejde med brugerne.
Virker sjældent
Virker sjældent. Meget sløv når den virker. Jeg har dog oplevet at vejret fra december blev vist på en junidag. Så noget kan de da.
Det er på tide at finde den rette webside fabrikant som, udover at være interesseret i profit, også interesserer sig for vejret.
Helt ærligt, så tror jeg ikke at DMI læser Trustpilot. For det har stået på siden de skiftede til deres nye udseende.
Tak for yr.no
DMI er faktisk en rigtig god hjemmeside. Hvis altså man er hjemmegående, og ikke har andet at bruge dagen på.
Et lille tip, skal du vide hvordan vejret bliver i eftermiddag, så start med at loade siden, om morgenen. Så har du en change for at den er klar når du skal bruge den, men du må for guds skyld ikke trykke på F5 eller opdatere siden, for så ved du først hvad vejret bliver i aften.
Kom nu ind i kampen, hvor svært kan det være at lave en hjemmeside som loader bare en smugle hurtigere.
Godt vi har yr.no så har vi da en change for at se hvordan vejret bliver i dag...
DMI kom ind i kampen.
If it ain't broke, don't fix it ...
På tide at erkende, at den nye hjemmeside er en blindgyde. Den gamle fungerede på alle måder godt, og var umådeligt populær. At det visuelle design måske ikke var det mest hippe, tror jeg de fleste brugere levede fint med ...
Oven i dette kommer de seneste måneders tekniske problemer, som jeg ikke synes en national vejrtjeneste kan leve med.
Så Dårlig
Dårlig hjemmeside som tit er svært at logge ind på. Også træt af al den sensations vejrudsigter de kommer med. svært for dem der faktisk er afhængig af vejrudsigter.
DMI Hjemmeside virker ikke 👎
DMI Hjemmeside virker ikke 👎
DMI App virker ikke 👎
Det samme hver eneste gang der er en lille regnbyge på vejr, og der bliver udsendt nogle varsler om skybrud 👎
Tak til yr.no 🇳🇴
De profeterede fuld sol om…
Fredag: De profeterede fuld sol om eftermiddagen på Brøndby strand, da jeg kiggede om formiddagen. Der var næsten skyet det meste af tiden. Svaret på årsagerne til klimafluktureringer, har de også patent på.
Opdatering
lørdag:
DMI: Kl. 14-15: under en millimeter regn i Vallensbæk. Det øser ned..
Indrømmet det e r svært at forudsige så præcist, men så kunne man måske tage konsekvensen af det og lade være?
Har DMI egentlig ikke en public service…
Har DMI egentlig ikke en public service forpligelse? Det kan da ikke være rigtigt, at siden er nede hver gang der er lidt usædvanligt vejr på vej - det er jo der, vi har behov. Jeg er ikke meget for at udtrykke mig så negativt, men det er efterhånden helt i skoven. Så svært er det bare ikke!
Pinligt,man burde fremsætte et…
Pinligt,man burde fremsætte et borgerforeslag om at få lukket dmi. Siden er konstant i uorden og ikke til at komme ind på,hvad bruger i alle de støttekroner på som i modtager? Håber aldrig at vi borgere skal være afhængige af denne elendige tjeneste.
DMI bør fyre deres IT-afdeling.
DMI bør fyre deres IT-afdeling.
Udover at deres hjemmeside konsekvent går ned hver gang der er lidt ekstra trafik (som fks. ved skybrudsvarsler osv.), så placere den mig altid i Århus selvom jeg bor i Kbh. Og da jeg idag skrev til dem for at spørge hvorfor, var svaret blot "Vi har indført nye procedurer for henvendelser til DMI og henviser til at skrive her (Link)".
Linket førte selvfølgelig til en side der ikke findes!
Hvorfor er jeg overasket. 😠
man kan ikke vælge nul
man kan ikke vælge nul? i havde en rigtidgod side,,så skulle i ændrer den så man skal clikke 5 - 10 gange bare for at se verjet i danmark,,og så kan man ikke engang se det gamle simple 7 dags bildded med sol skyere man - til .fre nej nu skal man læse det,,har i fuldstændig tabt sutten,i har lavet en perkefct hjemmside om til en mobil app..idioter
dårlig side
Siden virker ikke og hvis vi kommer igennem er siden ubrugelig, den gamle side er savnet, da var DMI en side der var brugelig, kunne jeg give minus stjerner havde i fået det
DMI - uduelig og arrogant
Det er næsten ikke til at tro at det…
Det er næsten ikke til at tro at det kan være så langsomt som det er, tænker at CPU'en i serveren er brændt af og en medarbejder har napper rammen.
Siden er tæt på ubrugelig.
Uacceptabel langsomt fungerende…
Uacceptabel langsomt fungerende hjemmeside.
Rodet opbygning hvor man skal scrolle igennem mange sider for se relevant graf.