Dmi Vejret

Troede ikke at DMI kunne synkede lavere men det kan de . Vejrudsigten søndag 10.08.25 landsdækkende . Vinden går i syd og trækker varme fra kontinentet op til Danmark med hedebølge og temp op mellem 2... Se mere

Den mest amatøragtige vejr station, HVORFOR skal de absolut lave prognoser 5-7-10 dage frem, når vejret jo ændrer sig og når vi så kommer til selve dagen er det noget helt andet end først meldt ud .... Se mere

Vel er det svært, at forudsige lokalt sommervejr, hvor bygerne kan ramme lidt tilfældigt. Men 100-års hændelsen med op til 100 mm regn forleden var da skudt helt forbi. DMI er blevet sensationslyste... Se mere

1. Søgemaskine
  2. Softwarevirksomhed

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vejret både nationalt og lokalt (DMI), hos os får du oversigt over de bedste vejrsites i verden. Lige fra DMI i danmark til de andre landes vejr informationscentre.

2 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Så er den helt gal igen igen igen

Så er den helt gal igen igen igen! Med mindre, at det er stabilt højtryksvejr, så er DMI forkert på den i 70 % af tilfældene. I dag ligger der et pænt stort regnvejrsområde her i Vestjylland, som ikke er forudsagt. Øv øv øv. Måske skulle I løfte øjnene fra computerskærmen og prøve at kigge ud ad vinduet!
Sagt vel vidende, at meteorologi ikke er en eksakt videnskab.

6. juni 2021

Bruger ikke dmi appen længere

Bruger ikke dmi appen længere. Men tjekkere lige for sjov udsigten her i Karrebæksminde lørdag eftermiddag, for at se, om DMI appen stadig skyder helt forkert. DMI appen har hele eftermiddagen vist en STOR SOL og ca 2 m/s. Fakta er et tungt gråt skydække og en frisk vind - ikke skyggen af sol og ej heller noget i sigte. Hvordan kan DANMARKS METEROLOGISKE INSTITUT tage så meget fejl- appen er jo komplet ubrugelig og totalt til grin.

15. maj 2021

DMI siden er blevet mega dårlig

DMI siden er blevet mega dårlig med dårlig på , der mangler simpelthen noget som ligner det man ser på tv. for det det man er vandt til at forholde sig til og ikke alle mulige grafer mixet oven i hinanden, og så er den oven i købet grå og kedelig, også i solskin.
og så ser det ud til at DMI tror vi vænner og til det og kommer tilbage, men det sker ikke , folk har forlængst fundet andre gode alternativer

11. maj 2021

Møgvejr.

Hvordan kan man finde på at arrangere sne, hagl og slud på en 2. Påskedag den 5. april 2021, når alle går og sukker efter sol og forår?
I har ikke forstået, hvad Jeres brugere efterspørger...

5. april 2021

Fjernede reklamer, endelig.

Det er GLÆDELIGT at i har fjernet reklamerne, det ØNSKE har jeres brugere efterlspurgt i flere år.
I skriver at det er DMI sammen med politikkerene der har lavet dette arbejde!!!
Det er vel ikke helt rigtigt, det er vel os manglende brugere på jeres hjemmeside der har været årsagen ( manglende brugere er det samme som ingen reklameindtægter)
Jeg giver kun 5 grØnne stjerner for fjernelse af reklamer, hjemmesidem fortjÆner stadig 5 rØde stjerner.
Jeg er sejler og bruger fortsat appen byvejr som bruger jerges gamle fantastiske grafiske visning af vejret.
hilsen Kim

10. februar 2021

Timeinfo…

Jeg bruger især DMI på min mobiltelefon, og jeg ønsker især timeinfo om vejret - og det har manglet utrolig længe! 😐

14. november 2020

DMI søger kompetent formidler

DMI bør spørge sig selv - hvad er deres prioiterede opgaver!

Søger man badevandtemperatur på DMI sitet - så finder man lange videnskabelige forklaringer - mens dagens badevandstemperatur gemmer sig godt og grundigt et sted på sitet!

Søger man derimod på nettet er der en ulønnet person - som har lavet et lille fint danmarks kort med opdaterede badevands temperaturer - let at finde og let at aflæse.

DMI formidling af deres opdaterede målinger, løses ikke tilfredsstillende. = Formidler /redaktør efterlyses!"

7. november 2020

Elendig vejr app

Det kan siges meget kort: "Det findes ikke ringere!"

Vejrudsigterne er måske ok, men opbygningen af app'en er bare piv-elendig.

Hvis I mangler god inspiration, så kig på yr.no.

16. august 2020

Luk DMI. Brug YR.no

Både DMI og deres hjemmeside har efterhånden spillet fallit. I en verden, hvor data er blevet let tilgængelig, er der ikke behov for en statsejet vejrtjeneste, som mere minder om et beskæftigelses projekt end en forretning. Luk DMI og lav i stedet et samarbejde med YR eller ECMWF

17. juli 2020

Vil anbefale at DMI lukker deres…

Vil anbefale at DMI lukker deres hjemmesiden. Den er ikke let at finde rundt i. Det vil koste en formue at lave en ny, og der findes mange andre produkter der er langt bedre.
DMI havde et godt produkt, men har simplethen ikke forstået hvem deres mål gruppe er. Eller også har de ønsket en ny målgruppe.

15. juli 2020

Kære DMI jeg kan se jeres nye hjemme…

Kære DMI jeg kan se jeres nye hjemme side. som tursejler er jeg meget afhængig af at kunne få en god vejrudsigt på havet , det kan forhindre ulykker og man pludselig kommer ud for alt for meget vind . vi bliver nødt til at sige at den nye hjemmeside absolut ikke egner sig for os sejler. foreslår at i tager en god snak med dansk sejlunion så I kan få nogle gode tips til at ændre jeres måde at bringe vejrudsigten på . Vi er meget afhængig af selv ganske små vind spring og det giver jeres hjemmeside absolut ikke overblik over . ønsker jer en god dag Med sejler hilsen Lasse

14. juli 2020

DMI.DK websiden er helt klart en ommer

Det er en utrolig dårlig webside.
På DR.DK i dag (1407 2020) siges, at det er pga. nyt design, at folk flygter fra DMI.DK.
Det passer absolut ikke. Vi er ikke rigide!!!
Det er pga. elendigt design!
Siden er meget tung.
Det går langt hurtigere at indlæse f.eks. YR eller Foreca.
Websiden er præget af store, brede og totalt irriterende bjælker.
Der er meget få oplysninger på et skærmbillede pga. de tåbelige maxibjælker, du skal hele tiden scrolle.
Samtidig er websiden bøvlet at finde rundt i.
Websiden er helt klart en ommer.
Lav et helt nyt og effektivt design, så vil I få brugerne tilbage.
Der er rigtig mange veldesignede vejrwebsider.
Skæv eksempelvis til Foreca eller YR, så kan I se hvordan det kan gøres

14. juli 2020