Troede ikke at DMI kunne synkede lavere men det kan de . Vejrudsigten søndag 10.08.25 landsdækkende . Vinden går i syd og trækker varme fra kontinentet op til Danmark med hedebølge og temp op mellem 2... Se mere
Dmi Vejret
Den mest amatøragtige vejr station, HVORFOR skal de absolut lave prognoser 5-7-10 dage frem, når vejret jo ændrer sig og når vi så kommer til selve dagen er det noget helt andet end først meldt ud .... Se mere
Vel er det svært, at forudsige lokalt sommervejr, hvor bygerne kan ramme lidt tilfældigt. Men 100-års hændelsen med op til 100 mm regn forleden var da skudt helt forbi. DMI er blevet sensationslyste... Se mere
Bruger ikke dmi appen længere. Men tjekkere lige for sjov udsigten her i Karrebæksminde lørdag eftermiddag, for at se, om DMI appen stadig skyder helt forkert. DMI appen har hele eftermiddagen vist en... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vejret både nationalt og lokalt (DMI), hos os får du oversigt over de bedste vejrsites i verden. Lige fra DMI i danmark til de andre landes vejr informationscentre.
Løgn, Misinformation og vildledning.
Jeg synes simpelthen det er under alt kritik, hvordan DMI er direkte usande og misinformere for at skræmme befolkning og skabe klimafrygt.
1. I skriver at "
6. juli 2023 er den varmeste dag registreret nogensinde". Det er direkte usand. Den varmeste dag var i 1913 - dengang inden industrialiseringen rigtig var kommet i gang og der kun boede ca. 1,7 milliard mennesker på jorden. Søg selv på Google.
2. I skriver stolpe op og ned om alle de klima fremkaldte brænde samtidig med vi andre ser nyheder med lokale myndigheder der fortæller at de er påsatte. Tiktok viser masser af drone videoer hvor man kan se folk sætter ild til naturen. Det er også kendt at mange syd på sætter ild til deres afgrøder for at hæve forsikringen, men nej det bliver ikke nævn kun klima frygt og og skræmmekampagner kan DMI finde ud af.
3. Vejrkort - hvorfor skal en temperatur på 25 grader lige pludselig fremstå som om jorden brænder op med snarlig undergang og stærke røde farver?
Er sagen ikke den, at i skubber et narrative som er politisk besluttet og som kun har det formål og skræmme befolkning så man bedre kan komme igennem med alle mulige klima skatter og klima lock downs mm.
Siden 1940/50 har der været over 30 forudsigelser med at nordpolen smeltede, syreregn, oversvømmelser, Sibiriske tilstande, istid, hungersnød osv., ikke en eneste af disse ting er sket så hvorfor skulle vi tro på jeres frygt manipulation nu?
Er sagen ikke også den at Danmark udleder 0,11 % Co2 og lige meget hvad vi gør så kan det ikke aflæses på det globale miljø - eller vil jeg gerne høre jeg om hvor mange grader i mener det globale miljø bliver forbedre nu man vil gældsætte Danmark 3 generationer frem. I skulle skamme jeg med alt den misinformation og unødig frygt i skaber.
Co2 er en god ting og uden var vi døde.
Juli 2022 der faldt middeltemperaturen med 0,5 grad, men sjovt nok har i ikke slået den op for juli 2023 for den er helt sikker også faldet en del, men når man googler det så kommer der bare frem at det var varmeste sommer. Vi tror jer ikke og jeg håber virkelig ikke folk falder for jeres politiske propaganda og så kan i skrige "Global Boiling" alt det i vil.
DMI appen laves konstant om og bliver…
DMI appen laves konstant om og bliver dårliger og dårligere. Jeg bruger nu kun Windy.
Er folk overhovedet udannet hos jer
Er folk overhovedet udannet hos jer, eller skal man bare være god til at gætte forkert? Kan ikke passe andre lande kan læse vejr data. Men et land som Danmark slet ikke kan finde ud af det. Måske i skulle have lidt krav til dem i ansætter?
Man kan aldrig regne med jeres vejr udsigt.
Dmi er en joke
Dmi er en joke. Kriteriet for ansættelse må da være hvor meget fuld af løgn man kan være!
Ville have givet 0 for jeg må ligesom…
Ville have givet 0 for jeg må ligesom mange andre der her skrevet her sige at dmi's arbejde er under alt kritik. Man kan slet ikke regne med hvad i skriver på jeres hjemmeside. Få opdateret de computere og software så Danmark ikke altid halter bagefter med deres vejr udsigter. Evt sæt lidt højere krav til jer selv, så jeres succes kriterie for en dag er at møde på arbejde og intet andet. I mindre mere og mere og "vej og Parks" arbejds moral (meget pinligt)
Jeg har et STORT ønske om bedre synlige…
Jeg har et STORT ønske om bedre synlige tekster. Kontrasten mellem farven på skærmen og det der står i boblen er alt for lille, hvis man er lidt dårlig seende. Jeg tror ikke vi i vores husstand er de eneste med det ønske!!!Så ønsket er større kontrast mellem de forskellige farver I viser i boblerne. På forhånd tak.
Nedlæg Dmi…
Det er ufatteligt at Danmarks Radio og Danmark kan bruge noget så useriøst som Dmi.
Tag bare i dag hvor de lovede byger på Sjælland op til 7 mm, vi tog tøjet ind markiserne op osv
Der kom ikke en dråbe men 23 grader og fuld sol, som man kunne se på yr.no
De er fantastiske, så spar de mange mange millioner som Dmi årligt bruger og lav en aftale med yr som har styr på det.
Dmi typisk dansk, ren politik har intet med sund fornuft at gøre
Luk det!!!!!
Jeg er Murermester
Jeg er Murermester! Og jeg har brug for en nogenlunde stabil vejrprognose, bare 1,5 dage frem. som Min prognose ser ud, kan DMI ikke det!
I dag, d.10-05 kom regnvejr 4,5 timer før forudsagt tidligere samme dag... Det er useriøs vejr prognose.
DMI kan åbenlyst ikke finde ud af, at tjekke deres egne 5 stk. nye radarer, indkøbt for bla. mine skattekroner, og registrere dimensionen af et regnvejr , bare ved at kigge på radar. Dette omhandler RADAR VS. BYVejr. Jeg kan ikke finde noget positivt at sige om DMI. Jeg mener også, at de 5 stk. Stats-indkøbte radarer, under ingen omstændigheder fungere som I beskrev dengang! At finregn m.m. ville blive registreret. Imponerende at man skal kigge udenlands for at få en bedre prognose på ens lokalområde!
Hvad har i nu lavet
Ja jeg ved ikke præcis hvilken dato det begyndte, men her i april i hvert fald. Når jeg prøver at gå ind på app'en så ser det ok ud lige et par sec. Så bliver man smidt af igen, det er ret træls, nu har jeg tilfældigvis en svigersøn der arbejder ved DMI, og så skal det jo selvfølgeligt gå ud over ham når jeg bliver utilfreds, og det er jo ikke fair, han sagde noget med at der var blevet lavet en opdatering og den leverandør der har fået opgaven har fået opgaven åbentbart ikke magtede det. I burde få sat en meddelelse op om problemet, så man ikke sidder og koger over, pga. dårlig info. Jeg har været meget glad for jeres vejr app. Og håber snart at i får problemet løst.
Let at overskue
Jeg vil være ansat hos dmi i mit næste…
Jeg vil være ansat hos dmi i mit næste liv. Når vejrmeldingen ikke passer, og det gør den som regel IKKE, trækker man bare på skulderen og siger det er svært. I et privat firma ville man blive fyret.
Man kan aldrig regne med det
Norske YR mere præcis
Det er svært at forstå at Norske YR gang på gang er mere præcise end DMI.
Elendigt makværk og ubrugelig
Elendigt makværk og ubrugelig - ønsker den gamle hjemmeside tilbage - prøv dog venligst.
Håbløs langsom
Håbløs langsom, troede at det var min gamle tablet, men kan se at det ikke er tilfældet.
DMI.dk ikke appen
NU IGEN!!!!
NU IGEN!!!!
Vejr interesserede og folk der af den ene eller anden grund har brug for se radar og vejrkort, har ikke kunne bruge DMIs hjemmeside til en PIND hele denne sommer, for lige så snart vejret viser tænder, trafikken stiger og man HAR BRUG for den - bliver den utilgængelig!!!!
Hvad er pointen så???
Martin Nielsen.
Jeg kan aldrig finde det jeg leder…
Jeg kan aldrig finde det jeg leder efter på appen eller hjemmesiden.
Åhh opdater jeres computer el hop på et ordenligt internet.
Åhh opdater jeres computer og hop på et ordenligt net .. hold nu kæft.. tænker i må ha hjemmebane i DR-byen.. tænker i alle køre i taxa for Hele DANMARKS licens.. for hvor MEGET kan man lige tag fejl… Norge kan man tro på
Katastrofe
DMIs hjemmesides stabilitet er en katastrofe. Forbered jer: kommer er en rigtig katastrofe, er det ikke DMI i skal bruge.
Meget ustabil
Virker meget ustabilt, hænger og får ingen forbindelse. Så er det hurtigere at bruge browser på DMI's hjemmeside.
Desværre er der meget få opdateringer og service på appen.
Kan ikke anbefales.