Jeg bestilte en Nokia C5-00 d. 17.08.2011, og der stod at den forventede leveringstid var 2-4 dage. Efter noget tid blev jeg informeret om at telefonen var i restordre, og den kom ikke den dato jeg... Se mere
god behandling i butikken og hjælpsomme medarbejdere... Kan få svar på de fleste spørgsmål om diverse telefoner og det som de ikke kender svaret på har de intet problem med at bruge tid på at frems... Se mere
Jeg bestilte min mobil torsdag den 9. juli, fik en bekræftelse fredag og modtog mobilen med post tirsdag i uge 29. Superhurtig levering og rigtig flot service, da jeg henvendte mig telefonisk onsda... Se mere
Bestilte en tlf en onsdag eftermiddag, fik den om fredagen. Til at starte med var der problemer med deres hjemmeside, men sælger blev hængene i røret til det var løst. E-mail information samt kopi... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
DanskeMobiler A/S forhandler Mobiltelefoner og mobiltilbehør. Nokia, Samsung, Sonyericsson, Apple, LG og mange andre kendte mærker. Telefonerne sælges uden abonnement og uden simlås. Du binder dig derfor Ikke til noget og du kan benytte dit eget simkort (Telefonerne virker til alle simkort) DanskeMobiler A/S er har ofte prisstærke tilbud, som du bør kigge nærmere på. DanskeMobiler A/S lever op til deres eget motto om Kvalitet, Kundeservice og levering til tiden, hvilket gør dem til en af de mest populære forhandlere af mobiltelefoner. Danskemobiler A/S har eksisteret siden 2007
Klosterengen 60, 4000, Roskilde
- 70 10 90 20
- kontakt@dkmobiler.dk
- www.dkmobiler.dk
hurtig levering
jeg bestilte telefonen på hjemmesiden og overførte pengene, jeg ringede derefter for at hører om de havde den på lager, de tog den ikke.
dagen efter modtog jeg alligevel telefonen, flot som den er :-)
det skal til det dog siges at jeg efterfølgende har snakket med dem - og der er heller ikke noget der, super flink