Er en del af af fodboldklub på 900 medlemmer med kun en kunstgræs bane. Vi har ikke haft en fuld belyst bane i to mdr efter de skulle opgradere vores lys.. derved en ødelagt forårs sæson for et Da... Se mere
Handel for gudsskyld ikke her!! De sender hurtigt et produkt(ikke det rigtige) og hæver pengene... efterfølgende fået svar at de vil sende den korrekte med en returlabel... 7 dage senere stadig ingen... Se mere
Jeg bestilte forsøgsvis 1 G4 LED 1,5 w pære og 1 G4 2,5w pære og testede dem. De var OK, så jeg bestilte yderligere 2 pærer af hver slags. Da jeg pakkede dem ud så jeg straks, at de så anderledes u... Se mere
bestilte en lampe. Der gik 3 uger inden jeg hørte fra dem også selvom jeg skrev til dem af flere omgange. Da jeg modtog den var den defekt, jeg skrev efterfølgende til dem men har end ikke fåe... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
DKBELYSNING.DK - Vi tilbyder et stort udvalg af, billige inde- og udendørs belysning samt kvalitets LED belysning, pro. lyskæder og elartikler til lavpris! - Altid en god kundeservice - Altid billige priser - Altid hurtig levering og billig fragt.
Forumvej 31, 6800, Varde, Danmark
- 71 99 3000
- kundeservice@dkbelysning.dk
- www.dkbelysning.dk
Meget god kundeservice
Jeg har købt 2 stk udendørs lamper. Rimelig pris, hurtig levering. Efter monteringen viste det sig, at en af lampernes sensor var defekt. Kundeservice svarede øjeblikkeligt, sendte en returseddel (jeg skal altså ikke betale fragten for sende tilbage varen i garanti) og lovede at sende en ny lampe. Alt efter bogen. Det er det, man skal forvente af en seriøs butik, men... det er ikke alle der leverer, og så med så hurtigt et svar. Derfor mener jeg, at 5-stjerner er velfortjent.
Kan varmt anbefales
Vi købte lamper og sparepærer hos DKbelysning. Leveringen var hurtig og varerne lever op til vores forventninger.
Desværre var der en af sparepærerne, som ikke virkede, så jeg skrev en mail til DKbelysning. Samme dag kom der svar, at der var en ny pære på vej uden beregning - det er da god service !
Service til ug
Har købt 3 stk Venø lamper, bestilr om fredagen og modtaget om tirsdage, hurtiger kan det vist ikke gå. lamperne er som forventet og til en rimlig pris, så jeg vil helt sikkert handle belysning hos DKbesysning DK igen , når behover viser sig.
Fantastisk service
Fik leveret en lampe, hvor der desværre var gået noget galt i produktion el. levering, så den ikke så ud som den skulle. Men ringer til dem og får bare den bedste service jeg længe har stødt på, og har nu fået en lampe der ikke er deform. tusind tak, vil anbefale jer varmt..
Fremragende service, hurtig levering
Har købt 2 stk. Nordlux Venø udendørslamper til en pris, der er yderst konkurrencedygtig ift. andre udbydere. Overskuelig og brugervenlig website. Bestilte lamperne den 16. om aftenen, og den 18. blev varerne leveret på vores adresse, hvilket man da må sige er hurtig ekspedition. Handler helt sikkert hos DKBELYSNING.DK igen.
Har købt 4 Nordlux Frankfurt udendørs lamper
Bedste pris og hurtig levering super
lys var i stykker (ordre nummer 1771)
Har bestiller 3 Darwin Nordlux. Da jeg tog dem ud af emballage var de i stykke.
Jeg opgradere til to stjerne. Fordi jeg fik ny lampe med det samme.
Bedste service EVER!
En lidt kedelig og traditionel hjemmeside, MEN det kan man bestemt ikke sige om servicen. Aldrig tidligere har jeg fået så god service. Jeg skulle købe 2 store juletræer til 2.000 kr. pr. stk. Jeg fik bestilt og ventede på levering. Få timer efter bestilling bliver jeg ringet op af DK Belysning, som desværre må meddele, at træerne ikke kan skaffes hjem fra Sverige.
Men man tilbyder at søge efter lignende produkt. Næste dag bliver jeg ringet op igen. og det er lykkedes at finde træerne til hurtigt levering - og endda lidt billigere.
VARM anbefaling!!!
Nem og hurtig betjening
Hae købt en trafo til LED pærer og den kom dagen efter, og da LED pærerne ankom fra anden leverandør, kunne jeg glædeligt konstaterer at alt spillede perfekt sammen.
100 %
Jeg har købt LED pærer hos dkbelysning, servicen både telefonisk,bestilling,fragt og pris har været i top. Kan kun anbefale dkbelysning.
Mvh. N. Vad
Huhtig og problemfrit
Jeg købte en rustfri havelampe,som blev leveret ved modtageren 2 dage efter bestillingen, enda mod en meget gunstig fragtpris.
Dem tør jeg godt anbefale til andre.
P. K. Olsen
Vi har købt en lampe der skal bruges til julegave.
Selve hjemmesiden kunne godt optimeres, så den var nemmere at finde rundt på og det kunne være rigtig godt, hvis der samtidig kunne købes den type pærer der er optimal til lampen.

Besvarelse fra DKBELYSNING.DK
super kundeservice
jeg købte en lyskæde med det formål at sætte den op bag mit tv jeg synes der har været en forygende kundeservice da jeg stildte mange spørgsmål om selve produktet og betalingen og varen kom inden for ganske kort tid
perfekt og hurtigt
Var glad for en hurtig feedback pr. mail, så jeg kunne få købt hvad jeg søgte og ikke blot skulle lede videre på nettet. Denne hurtige service resulterede i et køb på kr. 1250,- og fik endda rabat da vi kommunikerede. Flot service.
Særdeles hurtig levering
Vi bestilte MANDAG et "Tænd-Sluk-Ur" til vore julekæder på altanen, og uret kom ONSDAG med PostDanmark.
Da uret til og med var billigt, kan vi varmt anbefale DK-Belysning, og det bliver IKKE sidste gang, vi køber herfra.
Super betjening
god betjening og hurtig respons. Kan ikke være bedre..
En hel perfekt handel
Jeg er meget tilfreds med hele forløbet af min bestilling. Det gælder både selve bestillingen, betalingen, ordrebekræftigelse og ikke mindst en hurtig levering direkte til min bopæl i perfekt stand!
Det kan ikke gøres bedre!
Rigtig god vejledning og service
Skal til at gå over til LED belysning, fik en rigtig, rigtig god vejledning
De har skyr på tingene og ved hvad de snakker om. Priserne er der ikke noget at komme efter
Jeg fik virkelig en meget personlig betjening, og sammen kom vi frem til mit behov.
Så kan kun anbefale dkbelysning.dk