Benny Djarlo Automobiler A/S Anmeldelser 54

3,9

Meget dyrt værksted med minimal service. Første gang, jeg var der, var med en firmabil, hvor ejerens navn ikke kunne kommme på regningen, fordi ejeren ikke havde en konto (der blev betalt kontant)... Se mere

Jeg har netop overtaget min nye Toyota, købt hos Benny Djarlo i Niverød. Efter en lidt kaotisk start - med forsinkelse af udleveringen af bilen først og fremmest pga Corona situationen - er alt nu på... Se mere

5 stjerner må være på sin plads her. Havde bestemte mig for Toyota Aygo allerede inden jeg gik ned i forretningen og her mødte jeg en sælger som tog hånd om min bestilling på alderbedste måde. Min... Se mere

3,9

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Køb af Jeep Compass 4xe…

Vi har netop købt en Jeep Compass 4xe og har fået super service hele vejen.
I forbindelse med usikkerhed om kommende bilafgifter for 2021 har sælger løbende været i kontakt med os og da den nye aftale kom på plads fik vi udskud levering så vi fik glæde af de nye afgift nedsættelser.
Så alt i alt en positiv oplevelse.

5. januar 2021

Utilfredsstillende. behandling

Har henvendt mig ved en airbag alarm der lyste og det første værkstedet gjorde var at sætte bilen til computertest - der koster 699,- og man meddelte mig ved afhentningen at alarmen var slukket. Fejlen viste sig ikke at være rettet da jeg skulle hente bilen og mekanikeren kom derfor ud og så på bilen igen og rettede fejlen ved blot at gå ind i menuen på bilen. Det viste sig mao. at der intet var galt. Instruktionsbogen viser at man skal henvende sig til et alt værksted hvis den pgl lampe lyser. Jeg har forgæves forsøgt at få svar på hvorfor man ikke starter med det som forekommer mest logisk - at se om bilens menu står som den skal men man holder fast i at man altid starter med at søge på fejlkoder - så det første Djarlo altså gør er at sætte en bon på 699,- på regningen hvis man henvender sig med en alarm

4. januar 2021

Jag har haft min bil til service hos…

Jag har haft min bil til service hos Benny Djarlo 3 gange. De to første gange var det rimelige priser og vel udført arbejde. Den tredje gang, var prisen pludselig 30% højere, dette til trods for, at jeg havde specificeret, at de IKKE skulle lave bremser.

Jeg kunne selvfølgelig ikke forstå dette, og ringede derfor til Jan som er værkfører, for at få en forklaring. Hans forklaring var, at folkene havde brugt en masse tid på, at finde benzinfiltret. Jeg sagde, at det synes jeg ikke man kunne tillade sig at fakturere kunden for, da der er tale om en bil af det mærke som de selv forhandler. Han bad mig om at sende min indsigelse til en specifik e-mail, hvilket jeg gjorde samme dag, og i princippet glemte alt om den sag.

Herefter hørte jeg intet i over 6 måneder, indtil en sur dame fra regnskabsafdelingen kontaktede mig vedr. min ubetalte regning. Herefter blev det først latterligt. Efter jeg havde gensendt den oprindelige indsigelse, fik jeg nu en mail, hvor den samme dame, skrev at hun havde talt med Jan og han nu nægtede at have sagt at mekanikerne havde brugt tid på at finde benzinfiltret. Bagefter fortsatte hun med, at skælde mig ud for at have brugt den e-mail Jan havde oplyst mig om at bruge, til at sende min indsigelse, for den brugte de ikke mere. Hvor i alverden skulle jeg vide det fra. Hun tilbød mig dog 15% rabat på mit næste besøg, hvilket jeg ikke ville tage i mod, for i mellemtiden havde jeg fundet en anden mekaniker. Jeg tilbød at betale ca. 60% af regningen. Dette svarede hun ikke på, men i stedet fik jeg nu et telefonopkald af selveste hr. Djarlo. Han indledte sin samtale med mig - som jeg opfatter som et forsøg på at finde en mindelig løsning - med at sige "du tror du er høflig, men i virkeligheden er du det ikke". Min reaktion var a-hvad?? Hvem taler jeg med?? Herefter gik samtalen bare ikke ret godt videre, kan man nok forstå. Jeg smed røret på, og de sagsøgte mig så. Jeg besluttede at jeg har retssager nok i kraft af mit virke, så jeg betalte regningen for at slippe for yderligere ballade.

Men jeg håber min historie her på Trust Pilot er en advarsel til alle der påtænker at blive kunde hos Benny Djarlo. Min anbefaling er klart, finde en anden og mere serviceminded mekaniker.

10. december 2020

Fantastisk service!

Vi har leaset den nye Yaris hybrid af Djarlo i Nivå. Super service hele vejen igennem hele forløbet. Kronen på værket var dog, da sælgeren spurgte, om han ikke skulle komme forbi med bilen og stille den i indkørslen i stedet for at stille den hos Djarlo i Nærum. Helt vild service. Den næste bil vi skal have kommer også fra Djarlo!

24. november 2020

Rørende levering af Jeep

Vi har netop købt en Jeep Compass S og har fået en super service hele vejen. Nem og næsten ingen arbejde med finansiering. Leveringstid som aftalt. Ved afhentning af bilen blev vi mødt af røde afspærrings bånd og et lykønsknings skilt. Vi fik en stille og rolig gennemgang af bilen. Dejlig positiv oplevelse, var faktisk lidt rørt - tak for det Jacob.
Et smut på værksted efter 2 uger - en pakning i bagklappen havde rykket sig. Fik tid samme dag, det tog 10 minutter og så var vi ude af døren igen - super og venlig service.

23. oktober 2020

Kunne jeg give 0 stjerner

Kunne jeg give 0 stjerner
Vi har været hos Djarlo biler i Nærum da vi har ønske om at købe en ny bil. Vi har været oppe og prøvekøre - super sød og i mødekommende sælger. Vi havde en god mavefornemmelse og efter nogle dages betænkingstid sender jeg dem en mail med hvilken model vi er vilde med, hvilke ekstra tilbud vi ønsker samt kontakt information (skulle man være i tvivl har man jo allerede vores mail da vi sendte direkte til sælgeren som vi blev bedt om).
Efter dages venten ringer min mand til dem - hvorfor høre vi ikke noget. De beder os komme op, da de gerne vil se/vurdere den bil vi evt. vil stille i bytte.
Jeg tager derop og bliver mødt af sælger, han informere om at han står for job skifte og derfor har sendt min mail videre. Så han vil hente ham. Desværre har den anden sælger ikke tid så han tager billeder af bilen, vil kigge på den og sende os et skriftligt tilbud både på vores byttebil samt købs pris.
Efter 1 ! uge uden at have hørt mere ringer jeg til forhandler - en masse dårlige undskyldninger kommer ud, men lovning om, at sælger vil kigge på sagen dagen efter (onsdag). og aller senest søndag vil jeg høre fra dem. Dette er nu 3 uger siden, vi har intet hørt!
Og helt ærligt - vi er så bekræftiget i at man ALDRIG skal handle bil hos Djarlo.

Vi er naturligvis nysgerrige for at vide, hvad der gør vi er blevet valgt fra - er det vores byttebil? er det vores udseende? Nah, jeg tror bare ikke vi lige bar Djorlo´s typer.

Find en anden forhandler hvis du ikke vil føle dig til grin!

14. oktober 2020

5 stjerner må være på sin plads her.

5 stjerner må være på sin plads her.
Havde bestemte mig for Toyota Aygo allerede inden jeg gik ned i forretningen og her mødte jeg en sælger som tog hånd om min bestilling på alderbedste måde. Min gamle bil som skulle indgå i handlen blev også klaret til min tilfredshed. Dette må give 3 stjerner.
De sidste 2 stjerner henter Djarlo dog ved den service jer oplever efter papirerne er underskrevet.
B.la. pga. Conona blev leveringen lidt forsinket og da min gamle bil havde overskredet syns fristen så, Vupti stille Djarlo en ny flot låne bil tilrådighed for mig kvit og frit til min bil bliver leveret. Se det er service.

31. august 2020

Uprofessionelt værksted.

Jeg har netop hentet min bil, hvor der skulle skiftes gearkabler. Jeg ringer tirsdag morgen, og fortæller, hvad der er galt, og hvorfor min bil er kommet til jer hen over natten. Onsdag ringer I for at høre, hvad der er galt - uprofessionelt at I ikke skriver ned når jeg selv ringer dagen før. I tilbyder selv at ringe med et prisoverslag. Jeg spørger ind til hvordan prisen er fordelt mellem arbejdsløn og materialer. Her bliver jeg fortalt, at der er sat små 2.200 kr + moms af i arbejdsløn - det svarer til 3 timer hos jer. Helt vanvittig timepris. Både den medarbejder i vejhjælp, som hentede min bil samt flere mekanikere, som jeg har taget kontakt til for at få en second opinion fortæller, at det arbejde I har udført ikke burde tage mere end 2 timer at lave. I er et autoriseret værksted - I burde være væsentligt mere effektive og specialiseret i de mærker I forhandler. Især når I også synes I skal tage en højere timepris. Jeg påpeger selvfølgelig dette i butikken, men I påstår at have brugt 5 timer på det. Kl 8.20 i dag er jeg i telefon med jer, hvor I siger, at I endnu ikke er påbegyndt. Kl 11.38 ringer I og fortæller bilen er færdig. Hvordan I selv kan få det til 5 timer, og at I synes I kan tillade jer at lyve mig op i ansigtet, kan jeg ikke lige få til at hænge sammen.

Jeg vil bestemt ikke anbefale jer til nogen, og ærger mig over, at min bil blev kørt til jer af Vejhjælp.

25. juni 2020

Vi købte sidste år en brugt jeep hos…

Vi købte sidste år en brugt jeep hos Djarlo. Sælgeren var Jacop Andersen. Den købte bil har lige været til 3 års service.
Vi har kun roser til firmaet og Jacop Andersen i særdeleshed . Han har ikke "glemt" os og skiftet attitude - nu vi HAR købt, som vi før har oplevet hos andre firmaer. Han er fortsat meget imødekommende og kommer og snakker og hjælper med lånebil o.s.v, når vi er forbi.
Der har været en enkelt lille fejl på jeepen efter købet. Rettet uden det mindste, og med lånebil o. S. V. Også kun tilfreds med det udførte service og pris, som blev billigere end lovet.
Jeg synes måske at de med deres brugte biler ligger en anelse over i pris end andre, men det er det hele værd, nemlig at få en tryg og ordentlig handel og hjælp UDEN mistænkeliggørelse eller forbehold, hvis der viser sig en fejl/problem med den købte bil. Det er Alle pengene værd. Vi vil, så vidt muligt, handle der igen.
C og M. 😊

20. august 2019

Jeg købte min Toyota hos Djarlo

Jeg købte min Toyota hos Djarlo, som gik fint. Men efterfølgende når jeg har skulle ringe til service, er jeg blevet mødt med arrogance og ingen form for kundeservice, jeg har valgt to andre værksteder efterfølgende som prøvede at hjælpe mig.

Anbefaler ikke værkstedet hos Djarlo Nærum

4. juli 2019

Farvel Djarlo

Farvel Djarlo
Skylder nok at fortælle dig, at jeg ikke sender min Alfa Romeo på dit værksted mere.

Første gang kneb det med at montere oliefilteret rigtigt, så motoren var knastør efter tre dage. Heldigvis opdagede jeg det inden den store skade. Med et skuldertræk refunderede du 600 kr. til taxa hjem fra familiefest. Vi laver alle sammen fejl, så jeg skiftede ikke værksted.

Næste gang var det tid til skift fra vinter- til sommerdæk. Du glemte bare at spænde venstre forhjuls bolte ordentligt. Iflg. din egen synligt rystede mekaniker kom jeg i sidste øjeblik, hjulet havde næsten rystet sig løst, og var jeg rystet?! Nogen tid efter sendte du en ekstra regning (dog ikke for at efterspænde boltene) men du havde opkrævet for lidt første gang. Jeg var ikke rigtig rystet mere og foreslog på mail eller sms, at du trak ekstraregningen tilbage som plaster på såret.

Da ringede du til mig og meddelte helt oven fra og ned, at du..."virkelig ikke kunne betale mine regninger" underforstået "jeg tror ikke på dine løse påstande om boltene".

Du har for længst fået alle dine penge, da du jo ikke kan betale for mig, men jeg har ikke tillid til dit værksted mere og du har ikke tillid til mig som kunde så med stor gensidig mistillid
Farvel og tak
Mogens Slot Nielsen

23. juni 2019

Køb Alfa hos Søren Wichmand

Har købt den lækreste Alfa Romeo Stelvio hos Djarlo.
Den helt afgørende rådgivende faktor i en tryg handel var den mærkeansvarlige Søren Wichmand, der fra start lyttede til og fandt løsninger til alle mine udfordringer og evt. betænkeligheder. Det skal fremhæves at Søren i høj grad satte sig ind i, hvad der ville være vigtigt for hans kunde, og i enhver henseende levede op til det han stillede i udsigt.
Jeg kan på det varmeste anbefale firmaet og Søren, der er dybt troværdige ved handel i et særligt bilsegment.

5. april 2019

Suværen service i første klasse

Har lige købt en Stelvio hos Jacob Andersen i Nærum, og har aldrig oplevet bedre service / kundepleje hele vejen igennem processen, hereunder: min egen bil i bytte, diverse ting der skulle eftermonteres på den nye bil, den nødvendige dokumentation, kort svartid / opfølgning på tingene, m.m.... Tak Jacob!
Jeg vil helt klar anbefale stedet til andre.

5. april 2019

Fantastisk service og god pris

Havde lavet en skade på min Aygo, som kom på pladeværkstedet i Nivå. Fik fortalt en pris som man jo må leve med, når man laver en skade. Aftalte at aflevere min bil og få en låne bil i mellemtiden. Da jeg mødte op igen stod alt klart og blev taget godt i mod af skademanden.

Da jeg hentede min bil var resultatet fejlfrit og prisen var ovenikøbet lavere end den beregnede.

Kan kun anbefale Benny djarlo

22. januar 2019

Super service, fleksibilitet, imødekommenhed omkring handel og levering af vores fantastiske nye Alfa Giulia, som kom til tiden og helt som forventet.

12. december 2018

Sikke en fornøjelse at få ny bil...

Jeg har netop købt en Stelvio af Søren hos Djarlo Automobiler og der har , gennem hele forløbet, været en fantastisk service.
Bilen blev 1 måned forsinket fra fabrikken, men jeg lånte en bil fra første dag. Da bilen kom viste der sig at være en mindre fejl på bilen som værkstedet fixede på 15 min mens jeg fik en kom kaffe.
Dette er min syvende bil, men første gang jeg køber bil af Djarlo og jeg har aldrig tidligere fået så fin en service,
Tak Søren!

7. december 2018

Utrolig dårlig service på min Jeep købt…

Utrolig dårlig service på min Jeep købt for 4 år siden.
Gearknoppen metaloverflade krakelerede lidt over den 2 års garanti periode. Var så frække at fortælle mig at det nok var min fingerring der var skyld i missæren, en helt alm vielsesring. Min svar: Der står ikke i instruktionsbogen at man ikke må bære ring når man kører bilen. Betalte fuld pris for gearknopudskiftningen, hvorpå linsen der sidder øverst blev monteret skævt. Opgav diskussionen og fik siden lavet service andet sted. Det første syn afslørede så at det monterede aftagelige træk ikke var godkendt i DK, det kunne man ikke forstå i Djarlo Nærum. Måtte så selv undersøge loven og bevise for Drjarlo &Co. At den var gal...Intet initiativ for at hjælpe mig i den situation...brugte mange timer på det. Endelig udbedrede Djarlo Helsingør trækket så det blev lovligt.
Skal siges at service i Djarlo Helsingør var OK
Vil aldrig anbefale at handle bil eller få udført service hos Djarlo!!!

29. november 2018