Celenio træfliser og egeplank, begge til gulvvarme. Firmaet mødte op på vores adresse med prøver på egeplank så vi kunne finde det helt rigtige gulv. Firmaet fremsendte prøver på celinio så vi k... Se mere
fantastisk kundeservice efter en vandskade i køkken og stue blev vi anbefalet ditgulv og de levede fuldstændig op til god kunde service og alle aftaler blev overholdt selv om lavede om på l... Se mere
Inden jeg købte - bestilte jeg et par gulvprøver, som ankom få dage efter bestilling. Jeg kontaktede firmaet pr mail vedr. et par spørgsmål omkring underlag til det valgte gulv. Mailen blev hurtig... Se mere
Så jeg måtte via nettet bestille vareprøver så jeg kunne bestemme mig i fred og ro, han ville jo undre sig hvis der pludselig kom gulv hjem. Så jeg bestilte en vareprøve på mitgulv og allerede dagen... Se mere
Vores showroom i Grindsted og Haderslev er fyldt med spændende gulvprøver. Her kan du se og følegulvet, i et lidt større format end de håndprøver der kan bestilles på vores hjemmeside. Du får god vejledning fra vores fagfolk. Ring blot og book en aftale, så ved vi, at der er tid til dig og tilmed lige præcis den tid, du har brug for. Alle vores gulve kan du med lidt snilde selv montere. Vi vejleder gerne og vi giver også gerne et tilbud på monteringen og sender vores dygtige montører afsted, hvis du er mest tryg ved det. Du er altid velkommen til at ringe til os, og få råd og vejledning til dit gulvvalg. Vi ved godt, at mulighederne er mange og det kan være svært at vælge – vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig. Du fanger os på tlf. 3153 7000
Heimdalsvej 22e, 7200, Grindsted, Danmark
- info@ditgulv.dk
- www.ditgulv.dk
Super firma
bestilte det nye Celenio, let brugsvejledning(mangles dog på dansk) og så var gulvet klar. Hurtig levering!
Skal betale fragt for varer vi aldrig har fået, de kender ikke reglerne eller er ligeglade
Fik ikke varerne som lovet, fik mail om de var forsinkede, svarede tilbage at det var ok. Men dagen efter havde jeg havde fortrudt bestillingen , og sendte en mail til firmaet hvor jeg bad dem om at annulerer ordren
Jeg får en mail tilbage hvor der står at jeg skal betale for fragten tilbage for de varer jeg endnu ikke havde modtaget, og at fragten var 600 kr + moms, som jeg ikke ville få igen.
Dette er en klar overskridelse af købeloven ved fjernsalg, og viser at dette firma er
nybegyndere, eller bare er ligeglade med reglerne for websalg.
Jeg forventer at firmaet finder ud af det dem der skal betale fragten, når jeg afbestiller,
og refunderer hele mit indbetalte beløb

Besvarelse fra Ditgulv.dk
Godt, simpelt og effektivt
Ingen slinger i valsen, levering på Sjælland dagen efter bestilling.
hurtig levering
Bestilte 2 vareprøver, som kom med det samme. Desværre faldt valget ikke på det gulv i den sidste ende.
Jysk grundighed med god service.
Fuldstændig efter bogen- og lidt til.
Hurtig ekspedition, meget godt kvalitet
jeg har købt laminat gulv for første gang, og det er supernemt for at bestille via deres hjemmeside Ditgulv.dk.
Super service og byens bedste priser
Kanon service og så absolut byens billigeste gulve. Kan varmt anbefales.
Super tilfreds
Har lige købt både gulv og undergulv. Leveret til tiden, rigtig fint og har sparet mange penge i forhold til andre forretninger.
Super professionelt
Bestilte gulv søndag aften, afhentede det mandag morgen, hvor jeg fik en professionel og god vejledning, så jeg fik det rigtige underlag, da jeg havde bestilt det forkerte på nettet. Kan klart anbefales.
Fin Service
Fin Service, og hurtig levering.
Kan kun anbefales.
Fin service - varen er i orden - hurtig levering
"Dit Gulv" kan jeg kun anbefale til andre der skal have nyt trægulv
Hilsen
Jørgen H. Nielsen
Top dollar
Det er top service at de kan levere prøver inden køb. Og så gik det rigtig hurtigt
Top Service
Jeg blev ringet op søndag aften med en oplysning om det produkt som skulle leveres tirsdag, der var er problem med at et par planker ikke var helt i top men vi blev enige om at det kunne bruges.
Da jeg fik leverancen var der vedlagt plejeprodukter UB. det er bare flot.
Dit gulv giver god og hurtig betjening og vejledning.
nemt, hurtig og ok pris
Det var nemt at handel, og jeg kunne ringe og få svar på mine spørgsmål
Super service og gode priser!
Jeg købte fliser til 3 badeværelser i forbindelse med renoveringen af mit hus, og oplevede virkelig højt service niveau de gange jeg kontaktede ditgulv.dk. Meget hjælpsomme og tålmodige, og helt klart professionelle og havde høj viden om produkterne de forhandler.
Har allerede flere gange anbefalet ditgulv.dk til venner (bl.a. nogen som også købte selv samme fliser som vores til hele deres kælder)
God vejledning
Var på besøg i butikken i grindsted, fik en god vejledning i de forskellige typer af gulve, og svar på alle relevante spørgsmål.
Leveringen var hurtig og korekt,så alt i alt en rigtig god service,
kan kun anbefales.
ærligt
det faktisk er realt og ærligt at man kan få 2 gulvprøver uden at bliver overfaldet bag efter når det nu viser sig at gulvet ikke helt passer til vores hjem