Celenio træfliser og egeplank, begge til gulvvarme. Firmaet mødte op på vores adresse med prøver på egeplank så vi kunne finde det helt rigtige gulv. Firmaet fremsendte prøver på celinio så vi k... Se mere
fantastisk kundeservice efter en vandskade i køkken og stue blev vi anbefalet ditgulv og de levede fuldstændig op til god kunde service og alle aftaler blev overholdt selv om lavede om på l... Se mere
Inden jeg købte - bestilte jeg et par gulvprøver, som ankom få dage efter bestilling. Jeg kontaktede firmaet pr mail vedr. et par spørgsmål omkring underlag til det valgte gulv. Mailen blev hurtig... Se mere
Så jeg måtte via nettet bestille vareprøver så jeg kunne bestemme mig i fred og ro, han ville jo undre sig hvis der pludselig kom gulv hjem. Så jeg bestilte en vareprøve på mitgulv og allerede dagen... Se mere
Vores showroom i Grindsted og Haderslev er fyldt med spændende gulvprøver. Her kan du se og følegulvet, i et lidt større format end de håndprøver der kan bestilles på vores hjemmeside. Du får god vejledning fra vores fagfolk. Ring blot og book en aftale, så ved vi, at der er tid til dig og tilmed lige præcis den tid, du har brug for. Alle vores gulve kan du med lidt snilde selv montere. Vi vejleder gerne og vi giver også gerne et tilbud på monteringen og sender vores dygtige montører afsted, hvis du er mest tryg ved det. Du er altid velkommen til at ringe til os, og få råd og vejledning til dit gulvvalg. Vi ved godt, at mulighederne er mange og det kan være svært at vælge – vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig. Du fanger os på tlf. 3153 7000
Heimdalsvej 22e, 7200, Grindsted, Danmark
- info@ditgulv.dk
- www.ditgulv.dk
de to unge fyre der kom var mega søde…
de to unge fyre der kom var mega søde og de gjorde et godt stykke arbejde de kom smilende ind og gik smilende ud overordnet set et sindsygt dejligt firma at bruge kan kun anbefale det
Jeg forstår ikke
Jeg forstår ikke, hvordan denne virksomhed kan have så lav en rating, når nu alt det bare spiller! Pisse lækkert gulvtæppe jeg bestilte hos dem, og så virker kvaliteten også til at være i top. 👍
Har 4 til 5 måneders ventetid
Hold jer langt væk fra DitGulv.dk!!
Jeg har købt ca 80 m2 Avarara gulv hos DitGulv.dk i 2016
Jeg har nu i over 1 år forsøgt at få ditgulv til at komme og kigge på mit gulv som er umuligt at holde rent og får ridser uden videre. Men de fralægger sig alt ansvar og gør absolut intet for at afhjælpe problemet. Flere håndværkere fortæller mig, efter at have set gulvet, at der er en fejl i produktionen, da plastgulve ikke må modtage skidt, men skal afvise det.
Ditgulv er ligeglade. JEG KØBER ALDRIG NOGET HOS DITGULV IGEN!!
God service og rådgivning ifm. køb af parketgulve og fliser
Min kæreste og jeg tog op til deres showroom, da vi var ved at renovere 1 salen. Her fik vi brug for laminatgulve og fliser/klinker til badeværelset. Vi fik en rigtig god snak med dem og endte ud med et rigtig godt resultat og til en god pris. Det skal siges at renoveringen skete i 2014 og gulvene står stadig som nye. Jeg vil også gerne fremhæve den personlige rådgivning ifm med købet og det var en afgørende faktor for at vi købte gulve hos netop jer. Jeg anbefaler jer gerne hvis nogen spørger. Det var i hvert fald køreturen værd for os ( fra Tønder til Grindsted)
Tak for en god oplevelse vi ses igen når vi skal have nye gulve i stueplan.
Fantastisk service og hyggelige folk.
Jeg kan på det varmeste anbefale de meget hyggelige og servicemindede folk fra Ditgulv.dk
Både gode priser og produkter og utrolig fleksibilitet i forhold til afhentning/levering og afregning.
Mange tak! Man bliver sgu glad når man møder den slags hjælpsomme folk :-)
Dårlig kvalitet
Vi købte 5 pakker klik-gulv, og flere af samleelementerne var skåret så forkert at de ikke kunne samles.
Desuden er det øverste lag så tyndt at det begyndte at gå i stykker i kanterne med det samme.

Besvarelse fra Ditgulv.dk
Fremragende service
kan varmt anbefale Ditgul.dk hvis du vil have et kvalitets gulv til rimelige penge
Super god vejledning og service...med undtagelse af lidt leveranceproblemer
Jeg har fået en virkelig god service oplevelse hos Dit Guv. Både Søren og Michael var gode til at vejlede mig omkring gulvvalg både over telefonen, og personligt da jeg kom i deres showroom i Vejle. Jeg vil varmt anbefale Dit Gulv til andre.
De to eneste forbedringspunkter jeg har er, det kunne være rart med nogle reference huse el.lign på sjælland hvor man kunne se gulvet lagt. Og så havde vi lige en lille misser omkring transporten, da de skulle være leveret en dag, men først kom en anden dag.

Besvarelse fra Ditgulv.dk
Frisk, høflig og nem betjening - mindre problem med levering/transport
Ved telefonisk henvendelse til Ditgulv får man en frisk, forstående og venlig dialog, som efterfølgende gav en nem bestilling af den ønskede vare.
Betaling af varen foregår også meget reel, idet udgiften først bliver trukket på ens konto, når varen er leveret.
Et mindre problem opstod ved levering af varen, da vognmanden ankom med varen til min bopælsadresse, hvor varen skulle være leveret til anden adresse - jeg var heldigvis hjemme da vognmanden kom og varen blev herefter leveret til den rigtige adresse
Super Service og gulve af høj kvalitet.
Rigtig flot gulv og en fin kvalitet. Rigtig god service i vejledning og bestilling. Jeg har selv lagt gulvet, og fået svar på mine spørgsmål.
Et Gulvfirma jeg varmt kan anbefale til andre.
Intet mindre end lækker kvalitet af gulve samt super god service
Jeg så, jeg ringede, jeg hentede...
Jeg er super glad med mit nye gulv og for den rådgivning jeg fik, omkring gulvet da jeg ringede og fik en snak med dem. Der var slet ingen tvivl om at de vidste, hvad de snakkede om og gulvet var nemt og ligge og holder sig super flot.
Jeg vil helt sikkert bruge dem igen når næste de gulve skal have en tur.
Fantastisk
Vi har lige fået vores gulv hjem og glæder os meget til at få det lagt.. Det har været en rigtig god service og en god dialog vi har haft på mail. Kan varmt anbefale dem
Sådan!!!
En fremragende fremvisning af muligheder for valg af gulv, af en ekspert som vidste alt fra montering til vedligeholdelse. Levering og returnering af gulvet gik som aftalt. Betaling blev først afregnet da alt var afsluttet. Så det var en god oplevelse at handle med Ditgulv, som vi giver de bedste anbefalinger.
Flotte gulve og professionel vejledning
Vi var i Grindsted på besøg i showroom - primært for at se Avatara-gulvet, som vi ikke kendte til i forvejen.
Vejledning var i top og vi var helt trygge ved at vælge gulvtypen.
Nu har vi så fået lagt godt 105 kvm. eg naturbeige og det er bare så fantastisk flot og lækkert at gå på.
fantastisk smukt gulv
jeg har købt valdnød trestavs parket og fået det smukkeste stue gulv
det tog mig kun 3 timer at lægge knabt 17 m2 og jeg må sige det er
et dejligt mat. at arbejde med , jeg kan anbefale dette gulv med god
samvittighed til alle #stor tilfredsstillelse , at se det færdige resultat
Stor hilsen Gert
kanon god service
kan kun anbefale firmaet til andre gulvet er lagt og det hele har været perfekt
Perfekt, kan godt anbefalede ditgulv.dk
VI fik gulvet til tiden og det var ligeså pænt som på billedet.
Vi har fået lagt gulvet og det virke til at være solidt og stærkt.
God og hurtig service
Gulvet er ikke lagt endnu, men har det sammer kvalitet som bestilling og levering, så er det bare top dollar
Kundeservice i top
Nem bestilling på nettet, hurtig levering af vareprøver og hurtig levering af det valgte gulv! God Kundeservice med stor forståelse for kundens ønsker! Jeg vil anbefale alle at handle her!