Celenio træfliser og egeplank, begge til gulvvarme. Firmaet mødte op på vores adresse med prøver på egeplank så vi kunne finde det helt rigtige gulv. Firmaet fremsendte prøver på celinio så vi k... Se mere

fantastisk kundeservice efter en vandskade i køkken og stue blev vi anbefalet ditgulv og de levede fuldstændig op til god kunde service og alle aftaler blev overholdt selv om lavede om på l... Se mere

Inden jeg købte - bestilte jeg et par gulvprøver, som ankom få dage efter bestilling. Jeg kontaktede firmaet pr mail vedr. et par spørgsmål omkring underlag til det valgte gulv. Mailen blev hurtig... Se mere

Så jeg måtte via nettet bestille vareprøver så jeg kunne bestemme mig i fred og ro, han ville jo undre sig hvis der pludselig kom gulv hjem. Så jeg bestilte en vareprøve på mitgulv og allerede dagen... Se mere

1. Gulvlægger

Vores showroom i Grindsted og Haderslev er fyldt med spændende gulvprøver. Her kan du se og følegulvet, i et lidt større format end de håndprøver der kan bestilles på vores hjemmeside. Du får god vejledning fra vores fagfolk. Ring blot og book en aftale, så ved vi, at der er tid til dig og tilmed lige præcis den tid, du har brug for. Alle vores gulve kan du med lidt snilde selv montere. Vi vejleder gerne og vi giver også gerne et tilbud på monteringen og sender vores dygtige montører afsted, hvis du er mest tryg ved det. Du er altid velkommen til at ringe til os, og få råd og vejledning til dit gulvvalg. Vi ved godt, at mulighederne er mange og det kan være svært at vælge – vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig. Du fanger os på tlf. 3153 7000

4,9

Superprofessionel service og nogle gulve af prima kvalitet

Vi købte gulv af mærket Vario Scavario, som er et gulv som ligner klinkegulv. Kravene til gulvet var at det var meget slidstærkt, da vi har 5 hunde som altid er inde. Gulvet skulle lægges i køkken og stue. Gulvet var nemt at lægge og det lever fuldstændigt op til vores krav. Kvaliteten er i top og den topprofessionelle service som vi fik ude i butikken er også i top.

24. april 2014

Flot gulv og god service

Jeg kontaktede firmaet pr mail vedr. et par spørgsmål omkring underlag til det valgte gulv. Mailen blev hurtig besvaret og gulvet blev bestilt. Få dage efter bestilling ankom gulvet, flot og korrekt emballeret på en palle, men med en lille fragtskade (kantskade) på en enkelt pakke, som ditgulv -efter henvendelse herom, straks ville bytte og udbedre hvis det blev nødvendigt. Gulvet er flot og mærkes som værende rigtig god kvalitet. Så helt klart det rigtige valg.

24. april 2014

Super service og kvalitets-produkt.

Vi har haft en rigtig god oplevelse med vores køb af et Avatara gulv hos Ditgulv.dk
Vi har flere gange ringet og forhørt os om produkter samt med andre spørgsmål i forbindelse med valg af gulv og hver gang er vi blevet mødt med kompetent rådgivning, hjælpsomhed og imødekommenhed.
Produktet er af meget fin kvalitet, lækkert og super nemt at arbejde med.
Kan klart anbefale Ditgulv. dk

14. april 2014

Fleksibel, gode priser og hurtig levering

Fik en super fleksibel service. åbnede showroom'et uden for almindelig åbningstid med kort varsel. Vi fandt et lækkert gulv og der var rigtig god vejledning. De havde desværre ikke alle kvm på lager jeg skulle bruge. Men de sendte halvdelen og resten modtager jeg et par uger senere uden beregning. Alt ialt en super service, rigtig godt udvalg og gode priser. Vil bestemt kigge forbi næste gang jeg mangler gulv.

6. marts 2014

God service. Efter prøver, ringede de og fulgte op. Gulvet blev leveret hurtigt og er noget bedre kvalitet end lignende vi før har købt i Silvan.

19. februar 2014

usædvanlig personlig betjening

Dejlig med den den personlige opfølgning på vores bestilling af vareprøver. Hurtig levering. Ingen tvivl om, at det er her, vi bestiller vores gulv, når vi når der til ved vores renovering.

10. februar 2014

godt gulv

Gulvprøverne kom hurtigt og en uges tid efter fik jeg et opfølgende opkald fra en sælger super god behandling

30. januar 2014