Celenio træfliser og egeplank, begge til gulvvarme. Firmaet mødte op på vores adresse med prøver på egeplank så vi kunne finde det helt rigtige gulv. Firmaet fremsendte prøver på celinio så vi k... Se mere
fantastisk kundeservice efter en vandskade i køkken og stue blev vi anbefalet ditgulv og de levede fuldstændig op til god kunde service og alle aftaler blev overholdt selv om lavede om på l... Se mere
Inden jeg købte - bestilte jeg et par gulvprøver, som ankom få dage efter bestilling. Jeg kontaktede firmaet pr mail vedr. et par spørgsmål omkring underlag til det valgte gulv. Mailen blev hurtig... Se mere
Så jeg måtte via nettet bestille vareprøver så jeg kunne bestemme mig i fred og ro, han ville jo undre sig hvis der pludselig kom gulv hjem. Så jeg bestilte en vareprøve på mitgulv og allerede dagen... Se mere
Vores showroom i Grindsted og Haderslev er fyldt med spændende gulvprøver. Her kan du se og følegulvet, i et lidt større format end de håndprøver der kan bestilles på vores hjemmeside. Du får god vejledning fra vores fagfolk. Ring blot og book en aftale, så ved vi, at der er tid til dig og tilmed lige præcis den tid, du har brug for. Alle vores gulve kan du med lidt snilde selv montere. Vi vejleder gerne og vi giver også gerne et tilbud på monteringen og sender vores dygtige montører afsted, hvis du er mest tryg ved det. Du er altid velkommen til at ringe til os, og få råd og vejledning til dit gulvvalg. Vi ved godt, at mulighederne er mange og det kan være svært at vælge – vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig. Du fanger os på tlf. 3153 7000
Heimdalsvej 22e, 7200, Grindsted, Danmark
- info@ditgulv.dk
- www.ditgulv.dk
Lynhurtig levering
Jeg har købt Ask canyon plankegulv. Det er billigt og der er bare lynhurtig levering. Super betjening.
Det er købt til privat.
Simpelthen bare tip-top fra ende til anden
Celenio træfliser og egeplank, begge til gulvvarme.
Firmaet mødte op på vores adresse med prøver på egeplank så vi kunne finde det helt rigtige gulv. Firmaet fremsendte prøver på celinio så vi kunne vælge rette overflade samt farve.
Har været i tlf. kontakt med firmaet og har fået bedst mulig service og information.
Firmaets priser tåler sammenligning med alt hvad vi elers har kikket på.
Alle varer leveret til tiden og superemballage.
Kan det være bedre?
ditgulv
Hej
Uden den store viden og uden problemer, har jeg købt lidt forskelligt gulv, alt er gået helt efter bogen, og den 5 stjerne mangler kun fordi en enkelt vare var udsolgt.
Mvh
Henrik
DIT GULV
Har købt laminatgulv som jeg selv har afhentet , en super behandling hele vejen igennem.
Mvh.
Finn Rokkjær
Super god og hurtig service!
Jeg skal ligge nyt gulv i min lejlighed, og bestilte nogle prøver på laminat gulve.
Og et døgn efter fik jeg en email, hvori jeg blev spurgt om jeg var tilfreds med prøverne, eller om jeg havde spørgsmål. Herlig service.
Jeg brugte lige nogle flere dage på, at blive helt sikker på mit valg. Så kontaktede jeg Søren fra firmaet, og jeg fik lidt svar spørgsmål, hvorefter jeg gav min bestilling. Søren havde hele tide styr hvilken kunde jeg var, og hvad jeg havde kigget på o.s.v.
Og selvom de kunne levere hurtigere end hvad der passede mig, så leverer de bare på en anden ønsket dato.
Super service!
Tak,
Peder
høj service og meget venlig betjening
Vi har lige købt hus og har undersøgt market for, hvad der er af gulve samt priserne.Vi fik et godt til bud hos "dit gulv", men da vi efterfølgende så fandt noget andet - dog til en noget højere pris, skrev vi så nej tak til at handle hos "dit gulv".
Kort tid efter fik vi en mail, at det var "dit gulv" ked af at høre, og hvis vi tillod det, ville "dit gulv" straks undersøge om de kunne skaffe det gulv vi havde fundet andetsted fra, bare til en billigere penge. Vi imødekom naturligvis dette, og dagen efter lå der en mail til os. Lige præcist det gulv var ikke til at skaffe billigere, men til gengæld ville de give yderligere en prisnedslag på det gulv vi ellers havde udvalgt hos "dit gulv".
Vi må sige, at vi har fået fuld service og meget venlig betjening hele vejen igennem, uden at vi på nogen måde at følt os presset til at handle hos "dit gulv" eller andet. Nu har vi bestilt et super godt gulv til en super god pris, og vi glæder os bare til at komme igang og ligge gulvet.Så tak til "dit gulv" for jeres tid i har brugt for os - det er service man ellers ser sjælden så mange andre steder. Kærlig hilsen Charlotte og Claus.
Højt serviceniveau - meget kundeorienteret
Jeg har bestilt et skibsplankegulv. Inden endelig beslutning modtog jeg af 2 gange forskellige vareprøver. Da jeg endelig havde besluttet mig for skibsplankegulvet kunne det afsendes dagen efter, så jeg kan lægge det i weekenden. Sammen med ordren bad jeg om et godt råd m.h.t. et trappetrin. Meget kort tid efter modtog jeg en løsning som jeg kunne bruge. Løsningen bestod i montage af en speciel alu.liste. Jeg nåede lige at få listen med på orden, så jeg ikke skulle bruge tid på at finde et sted at købe den.
Intet andet at sige end: Super service og kvalitet!!
Vi havde igennem længere tid ledt efter en god pris på gulvet Celenio, og det fandt vi. Ud over at have yderst konkurrencedygtige priser (jeg tror næsten ikke Celenio, kan findes billigere i Danmark), havde de servicen i top.
De var nemme at få fat i - både på mail og telefon, og der var ingen problemer med kvaliteten af gulvene. Ofte hænger pris, service og kvalitet sammen - men her ses et eksempel, der både har super priser, leverer høj service og på ingen måde går på kompromis med gulvenes standard!
Jeg vil varmt anbefale ditgulv.dk
God kvalitet og super service
jeg kan varmt anbefale at handle med ditgulv.dk
jeg har bestilt eg plankegulv natur med matlak. gulvet er i super kvalitet og prisen var helt i top. gulvet blev leveret til tiden, og her fik jeg en grundig vejledning og gode råd til hvordan gulvet skulle lægges og efterfølgende plejes. jeg har kun gode ting at sige om min handel hos ditgulv.dk
Jesper Troelsen
Jelling
Rigtig god eshop, med super service
Jeg købte noget lakeret 3-stavs askeparket + underlag.
Varen levede fuldt ud op til min forventning og leveringen fandt sted præcis som lovet.
Jeg havde i forbindelse med købet nogle tekniske spørgsmål, og dér må jeg sige at siden skiller sig ud... Jeg oplevede en professionel og god service da jeg kontaktede deres support (både pr. tlf. og mail). De vidste hvad de talte om og var venlige og hjælpsomme.
Med denne oplevelse vil jeg til hver en tid anbefale denne side til andre der står og skal ud og investere i gulvbelægning.
Venlig Hilsen
Michael C