Disneylandparis Anmeldelser 26

2,1

1. Forlystelsescenter
  2. Billetformidler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Disneyland® Resort Paris, amusement theme parks: Buy tickets for Disneyland® Paris and book your hotel, read about prices to enjoy Disney Resort and dont forget to note Disneyland paris hours. Discover Disneys amusement parks, hotels, golf and Disney Village for magic and fun.

2,1

Under middel

Bruger snyd for mersalg

Disneyland reklamerer med at sælge såkaldte "basis-biletter" til halv pris på udvalgte dage. I praksis kan de ikke bookes - deres hjemmeside viser altid "teknisk fejl - prøv igen senere". Jeg har haft kontakt med deres kundeservice 3 gange og fået den ene efter den anden søforklaring. Usmagligt at et så anerkendt brand vil snyde folk for mersalg.

2. april 2026

Parken var beskidt og nedslidt

Parken var meget beskidt og nedslidt. Mange forlystelser kunne ikke køre og alt i parken var prissat voldsomt højt. Enorm lange køer vidnede om at der var lukket for mange ind oveni købet. Vi kommer aldrig mere, kæmpe skuffelse.

14. august 2025

Vi Bode på Disney hotellet New York og…

Vi Bode på Disney hotellet New York og det var rigtig godt og sødt og serviceminded personale. Værelset var fantastisk men der kunne godt har været en engelsk talende kanal med Disney. Selv Disney land der virket det som om personalet var træt af deres job og kan du ikke fransk eller spansk bliver du ignoreret af det personale der ikke kan engelsk. Personalet spør hvordan du har det men gå så bare uden at høre dig svar hvad er meget uhøfligt. Restaurant var rigtig god og med skønt personale som var meget opmærksom. Da jeg gå med rollator og har ptsd havde jeg bestil handicap kort hjemmefra heldigvis var det gratis for det var så ligegyldigt at har for der var ingen hjælp at få og personalet virket mere irriterende over at man havde brug for hjælp. Fek. Havde jeg en oplevelse hvor chip og chap gik rundt og så var det så de gæster der var bedst til masse sig frem der kom til, jeg spurte så det personale der fulgte med figuren om hjælp men blev ignoreret igen og igen til sidst efter ca 30 min hvor jeg pænt ventet blev jeg frustreret og så fik jeg endelig tur og fik samtid også skældud af personalet. Er ked af jeg skulle så langt ud før jeg fik hjælp. Vi spist frokost med prinsesse og det var en rigtig skøn oplevelse og prinsesse gav sig rigtig go tid til alle og de snakket engelsk. Vi var heldig med paraderne og aftenshow og alt i alt var det en rigtig god tur når man ikke havde brug for hjælp ang sit handicap. Men personalet i pakken virker noget træt af deres job. Man skal forberede sig på skrigen børn er en baggrund støj alle steder og at alle er meget mig mig mig men det er vist bare kulturen og ikke noget med Disney at gøre. Vi savnet at flere kunne engelsk og at showene var en blanding af fransk og engelsk og at folk som ikke kan fransk og spansk også få en go behandling.

8. december 2025

Har altid ment alle børn skal have…

Har altid ment alle børn skal have minimum en tur i Disneyland

Da jeg selv oplevede det som barn og blev helt fortryllet

Den magi er dog forlængst væk

Hvis man tager til Disneyland skal man forberede sig på kø op mod 1 time plus det løse

Ved hver eneste forlystelser

Der render ikke rigtig Figure rundt mere på pladsen som der gjorde i gamle dage

Der stillet sådan nogen boder op hvor man også skal stå i lang kø for og møde dem

Alle spise steder inde i Disneyland er elendige der ikke rigtig noget man kan spise som voksen

Som man føler der noget værd

Det hotel vi bor på knikerker gulvene samt

Opvaskemaskinen er slidt mangler et hjul til den kan køre ordenligt ud hvor man fylder den op

Samt vasker ikke ordenligt op forlystelserne er skruet gevaldigt op

Så efter man har stået i kø i 1.5 time så man færdig på 5 min

Jeg er personligt ihvertfald skuffet

Train toget var ude og drift og Dumbo for lysten har været ude af drift i 3 dage

Det mest positive på ferien er Dave crocket badelandet end til videre

Så konklusionen er Disneyland er ikke et magisk sted mere i 2025

50% af oplevelser er jo og møde figure I gaden og gøre tingene magisk

Vi har ikke set nogen endnu af de populære uden for de der hotspots camp

Jeg håber dog paraden er en smuk opleve her til aften

Men tør godt og give min anmeldelse allerede nu da det er en kæmpe skuffelse

4. juli 2025

Vi var 2 dage i Disneyland Paris og…

Vi var 2 dage i Disneyland Paris og havde købt dyre fastpass. Det var dog en skuffelse. Flere af forlystelserne virkede passene ikke til og flere var i stykker, nogle virkede ikke pga af regn. Og da passene kun gælder 1 gang i hver forlystelse var de ikke pengene værd. Det er skuffende at så stor en attraktion ikke er bedre til at få ting til at virke.

7. oktober 2024

Super oplevelse.

En rigtig god tur til Disneyland med besøg i disney parken mandag og tirsdag, og disney studios onsdag. Masser af gode forlystelser som er noget helt andet end i danmark. Utrolige kulisser/lyde/lys i de fleste af dem. Parader i parken som er flot og hyggeligt. Et godt råd er at have 2 dage i disneyparken som vi havde da man så kan tage det stille og roligt og undgår at stresse. Der er selvfølgelig mange mennesker, men det ved man jo godt inden man tager af sted. Bliver man overrasket over dette eller priserne er det 100% ens egen skyld. Så lad dog vær med at tage afsted. Vi nød det til fulde og havde forberedt os med lidt lege/påfund til ventetiderne i køerne. Vi har regnet ud at vores gennemsnitlige ventetid var 40 min pr forlystelse. Det tager samme tid at vente i kø i Tivoli hvis man vil prøve himmelskibet eller det gyldne tårn.
Vi valgte at tilkøbe fastpass til nogen af forlystelserne da vi var i disney studios for havde vi kun enenkelt dag. Det fungerede fint og køen var reduceret til 5 min.

En lille opsang til dem der kun giver 1 stjerne pga priser/køer/nedbrud:

Prisen får man oplyst når man køber billetten. Er det for dyrt, så lad vær at købe en billet. Prisen for fastpass er klart i den dyre ende. Men helt seriøst, hvis det var billigt havde alle jo købt fast pass og så ville det jo være den normale kø.

Køerne til forlystelserne ved man udemærket også godt eksisterer. Det står på så mange hjemmesider med anmeldelser osv. Forbereder man sig og bruger de forskellige apps med ventetider kan man sagtens komme ned på en fornuftig ventetid på noget under en time i snit.

Under vores besøg i parkerne oplevede vi omkring 10 gange at en af forlystelserne var lukket. Ikke den samme forlystelse men forskellige. Det gik højst en time så var den pågældende forlystelse oppe at køre igen. Der er jo nok en grund til at forlystelserne stopper. Skal vi gætte på sikkerhed! Jeg synes egentlig at det er betryggende at systemerne virker og kobler ud hvis der er det mindste galt.

Det handler i bund og grund om ens tilgang til tingene. Hvis man på forhånd tror at det bliver en lortedag, så skal det nok blive en lortedag. Men der er jo selvfølgelig også folk der klager over at vandet er for vådt, eller at sandet er for tørt når de er på charterferie.

17. oktober 2022

Skuffende og slet ikke pengene værd

Disneyland Paris er en nedslidt park, hvor forlystelserne konstant lukker ned i kortere og længere tid, formentlig fordi de er dårligt vedligeholdte.

Der lukkes ubegribeligt mange mennesker ind i parken og ventetiden til de nedslidte og ustabile forlystelser varierer fra 25 minutter og til over to timer. Vi oplevede et par gange at vente i mere end en halv time og herefter at blive lukket ud af forlystelsen, mens vi stod i kø, fordi den (igen) var brudt sammen.
Der lukkes så mange mennesker ind i parken at man dårligt kan gå rundt, og det er tæt på umuligt at få et bord til en restaurant. På førstedagen spiste vi sandwich og salat og det var en kulinarisk rædselsoplevelse af de helt store. Noget, som skulle ligne ost, men ikke var det, var helt ud over noget, som skulle ligne skinke, men vel bedst kan beskrives som et blodplastmaprodukt. Kvalmefremkalende og ulækkert! Salaten var smagløst og væmmelig.

Vi boede på Marvel, som kostede rigeligt med penge. De havde ok værelser og en rigtig god svømmehal men maden var også der frygtelig. Morgenmaden havde et ekstremt lavt niveau, dårligt brød, overkogte æg og ækle pandekager, som blev spyttet ud af en maskine. For det betalte vi 200 kr. pr næse.

Bor man på Marvel, får man lov til at komme ind en time før parken åbner fkr a

for alle og dermed kan børnene prøve nogle ture, bliver man stillet i udsigt. Men også der lukkes der så mange ind, at vi ventede i 35 minutter på at prøve minevognen, altså før den rigtige kø startede. Man lukker igen urimeligt mange mennesker ind samtidig med at forlystelserne kører på halv kraft, hvis de da åbner, for de fungerer utrolig dårligt.

For 14 euro kan man springe andre mennesker over i køen ved at bestille tid. Hvilket er upassende og en hånd mod alle, som allerede har betalt rigeligt for at komme ind i parken. Griskheden har ingen grænser!

Vores bedste anbefaling er at undgå Disneyland, som har et lavere niveau end et omrejsende tivoli, men priser som var man på selveste Ritz. Hverken hoteller, parken eller maden er pengene værd. Vores børn endte med slet ikke at orke at være i parken, de ville hellere i svømmehal - og det er vel egentlig ret sigende for hvor elendigt Disneyland Paris har udviklet sig til at være.

17. oktober 2022

HOLD JER VÆK

HOLD JER VÆK, OG BOOK ET ANDET STED!!!!

Aldrig har jeg oplevet så dårlig kundeservice som hos Disneylandparis.dk
Aften inden afrejse bliver vi ringet op vi er nærkontakt og må derfor ikke rejse. Vi ringer og skriver til dem med det samme, men intet svar. Næste morgen på afrejse dagen ringer vi igen og afbestiller, vi får afvize vi skal udfylde en formula på en hjemmeside for at få pengene tilbage, det før vi med det samme. Dagen efter vores oprigtige ankomst, får en en besked om at vi skal udfylde en formula på en anden side for at få pengene tilbage.

Vi står nu her 1,5 måned senere og får besked om vi ikke kan få penge tilbage da vi først udfyldte formularen dagen efter ankomst.

Så dårlig vejledning og alt skal foregå på engelsk eller fransk.

Og så havde vi endda købt rejseforsikring for at være sikker på vi var dækket i tilfælde af corona.

aldrig om jeg nogensinde rejser med dem igen, og vil anbefale alle ikke at købe rejse igennem dem!!

12. januar 2022

Ventetid i Disneyland

Det var ret surt at stå i kø i meget lang tid, men værre, når man på forhånd havde indstillet sig på den ventetid, som stod uden for aktiviteten og så opleve, at tiden blev forlænget op til det dobbelte, fordi der var solgt mange fast pass til samme tid. Det betød, at kun meget få almindelige gæster blev lukket ind.☹️☹️

15. oktober 2019

Havde den bedste ferie i sommers

Havde den bedste ferie i sommers, med familien. Det var hyggeligt og parken er så flot konstrueret. Farverne, kostumerne, stemningen. Alt var i top. Man blev grebet af det. Hotellet vi boede på var hyggeligt og osede af Disney. Tak for en god ferie.

29. september 2019

Disneyland paris er verdens bedste sted...

Disneyland paris er bare et dejligt sted på jorden hvis man er en Disney fan...jeg har selv besøgt parken 17 gange,og har en dato til besøg nr 18 i år 2018...der sker altid noget nyt,og Disney bygger nye forlystelser og nye ting at se hvert år...,gode show,gode oplevelser hver gang...,er pænt dyrt at besøg,,men alle pengene værd for børn og voksende

13. september 2017

Slidt og træt park

Slidt og træt park
Det er helt i orden at en forlystelsespark skal tjene penge, men det var helt enkelt for dyrt i forhold til slutproduktet.
Der var for mange nedbrud og for meget ventetid.
Som forlystelsespark får det laveste karakter overhovedet, men høj som visuel oplevelse.
Enkelt råd- køb en Disney film, og find et en anden forlystelsespark hvor de er gearet til at have gæster.

30. august 2017

Nem side at finde ud af.

Vi var de første 3 år i Disneyland gennem Disneyland.dk, der har intet været at komme efter, de har været meget behjælpelige over tlf, desværre sætter det nogle begrænsninger hos nogen da det skal være på engelsk. Men vi har intet at klage over.
Vi var dog med FDM sidste år, da deres priser på Davy Crockett var bedre, + man kunne betale beløbet af flere gange hvilket man ikke kan direkte hos Disney.

17. oktober 2014

Dejlig ferie og alt virkede

Vi bookede ferien direkte hos disneylandparis.dk i stedet for Magictours.dk. Alt var som det skulle være og vi havde et super ophold. Har også haft brugt deres telefoniske kundecenter. Det forgik på engelsk, men yderst høflig og competent betjening

11. april 2011
Vis anmeldelser på alle sprog. (26 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto