Fuld tilfredshed, med den fuldt ud professionelle service og behandling. Vi kommer helt sikkert igen med nogle af vores andre biler.
Altid kompetent og venlig betjening. Aftaler og tider bliver overholdt. Rimelige priser og og der bliver lavet det der er aftalt - der bliver ikke lige fundet noget ekstra som jeg desværre flere gange... Se mere
Jeg bruger jævnligt BN Autoteknik - altid super tilfreds. Jeg vil bare lige rose dem igen for denne gang. Vi havde pludselig en knækket forfjeder. Da det ikke er super betryggende at køre med, fik... Se mere
- nr. 2 af de 60 bedste virksomheder i Autoværksted
- nr. 2 af de 19 bedste virksomheder i Automekaniker
- nr. 2 af de 11 bedste virksomheder i Mekaniker
Din Bilpartner er en landsdækkende kæde af frie værksteder, der servicerer og reparerer stort set alle biler, uanset alder og mærke. Kæden blev grundlagt i 1985 og er dermed Danmarks ældste frie værkstedskæde. Vi tager løbende kurser og efteruddannelser, rydder op på værkstedet og køber nyt udstyr, så vi kan tage hånd om din bil hurtigt og godt. Faktisk skal du gerne føle, at bilen allerede er lavet, når du har afleveret den hos os. Find dit lokale Din Bilpartner værksted på www.dinbilpartner.dk
Din Bilpartner - hurtigt videre

- Din Bilpartners kundeløfte
- Vi ved, at din bil betyder frihed. Frihed når børnene skal køres, frihed til at køre og bare være sammen, frihed til at besøge venner, frihed til at løse de praktiske ting i dagligdagen, frihed til at udføre dit arbejde. Men hvad sker der, når bilen skal til service eller bryder sammen? Pludselig indskrænkes din frihed. Vi brænder for at sikre din frihed, og vi gør det, fordi vi hjælper dig hurtigt videre.
- Altid fuld fabriksgaranti
- Vi reparerer og servicerer din bil efter bilfabrikkens forskrifter og anvender reservedele, der tilsvarer kvalitetens af bilens originale reservedele.
Garanti på reservedele
Du får altid 3 års garanti på reservedele

Korshøj 13, 3600, Frederikssund, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
God service.
Det var en rigtig god oplevelse, lige fra forespørgelse, tilbud og arbejdets udførelse. Alt som aftalt.
Hjulskift
Jeg skulle have skiftet hjul fra sommerdæk til vinterdæk på både min og min kærestes bil. Det skulle vise sig at bestilling på på min bil ikke var gået rigtig igennem, men værkstedet var rigtig flinke og tog den alligevelet samtidig med min kærestes. Rigtig god service
Svar kan have AI-indholdLæs mere
send aldrig jeres bil her hen
Jeg skulle ha lavet en reklamation på en vandpumpe på min vw golf, som jeg fik vurderet af ham jeg købte bilen af og han sagde et værkstedet i frederiksund hade lavet det. Jeg ringer og vil bestille en tid de startede så med at undre sig over hvor jeg hade informationen fra om at de hade lavet den, i stedet for bare at stå ved deres ansvar. Jeg får en tid hvor jeg skal vente lige godt en måned for at få den på værksted, på trods af de siger de gør hvad de kan for at få den ind hurtigt ikke lige frem hurtigt efter min mening. Jeg krydser hvad jeg har og håber på det bedste trods vandpumpen allrede er på vej til at stå af. Jeg gør dem opmærksom på at jeg skal ha en låne bil da jeg har børn med der op for at køre den på værksted og at jeg bor langt væk. Da vi så kom til dagen hade jeg fri før tid så forsøgte om jeg kunne komme lidt før så mine børn slap for turen. Jeg får så at vide de ikke har en lånebil og de ikke hade skrevet det ind super irreiterende og bare siger de er kede af det, som man kan bruge til absolut ingenting og man prøver ikke engang at rede situationen efter som jeg hade taget fri for arbejde dagen efter så jeg hade en mulighed for at kunne hente bilen igen. Jeg får så en ny tid 8 dage senere og måtte selv forslå fri lånebil for ubelejligheden og siger så må vi håbe at den holder så længe den vandpumpe, den står så helt af 3 dage senere så nu står jeg uden bil skal ha bugseret bilen op til dem og ha en lånebil et andet sted fra fordi igen de har ingen lånebil. Så det har været en besværlig og dyr omgang at skulle ha bilen på værksted i frederiksund så lad være med at send jeres bil der op brug et andet værksted... i får 0 service her

Besvarelse fra Din Bilpartner - BN Autoteknik
Super god service
Vi har i flere år været virkeligt godt tilfredse med den service BN har givet os. Nu har vi så også oplevet den service, vi får når tingene sker lidt akut og vi har brug for hjælp her og nu. De er meget servicemindet hos BN.
Priserne er helt rimelige.
Som sædvanligt var der hurtig og…
Som sædvanligt var der hurtig og effektiv betjening.
Alt var i orden.
Man kan kun være tilfreds.
Alle aftaler overholdt og god service
Alle aftaler overholdt og god service
Og slutpris billigere en tilbudet
Kommer altid til,på aftalt tid
Kommer altid til,på aftalt tid
Erik Fick kunde i flere år
Altid top service og meget venligt…
Altid top service og meget venligt personale. Kan varmt anbefale dem. Jeg er flyttet en del længere væk, men bruger stadig kun dette værksted, da de er bedst!
Hurtig og professionelt arbejde
Hurtig og professionelt arbejde, og altid klar til en behagelig snak om tingene.
Hurtig og venlig modtagelse og rimelige…
Hurtig og venlig modtagelse og rimelige priser.
alt godt min bil var klar til tiden
Det er en meget professionel og…
Det er en meget professionel og imødekommende service.jeg kan varmt anbefale dette værksted. Ærlighed og godt håndværk er i højsædet
Altid venlige og imødekommende
Altid venlige og imødekommende. Dejligt man kan bruge en fast mekaniker på sin bil det håber vi ihvertilfælde det er. Vi kan jo ikke se om det er ham men stoler på det er det😉
Manglende kommunikation og handling
BN Autoteknik havde lagt et bud på min bil gennem TjekBil appen, som jeg havde accepteret (og derved afslog alle andre tilbud).
I den efterfølgende 1 1/2 uge tog jeg kontakt til firmaet 4 gange, da de hver gang meldte ud, at de ville vende tilbage, uden at gøre dette.
2 uger efter jeg havde accepteret buddet, annullerede de deres bud og jeg endte med kun at kunne få skrot-pris for bilen.

Besvarelse fra Din Bilpartner - BN Autoteknik
Altid god service
Altid god service, altid godt, fint og hurtigt arbejde og altid en fin pris 😃
Fik tilbud på trækkrog og prisen holdt…
Fik tilbud på trækkrog og prisen holdt aftalt tid også overholdt alt perfekt kan ikke andet end anbefale til andre
Fra start til slut rene linjer
Fra start til slut rene linjer, dvs. ikke noget gemt under gulvtæppet, der var ikke forsøgt at skjule skønshedsfejl som reflekteredes i prisen. Meget imødekommende både på værksted og Kenneth formand. Rimelig økonomisk. Behøver ikke det store udstillingshus som gør at man spare køber for yderlig udgift ved køb af bil. Jeg købte en brugt bil som er helt iorden og fint leveret.