Oplichtersbende. batterij gekocht voor mijn camera op de website volens de specs 1400mAh leveren 1200mAh. Reactie digidingen zonder excuses of oplossing : Geachte heer/mevrouw, We hebben een... Se mere

Zojuist een mailtje ontvangen over mijn bestelling, even afwachten of het nu bezorgd gaat worden. Dus misschien ben ik iets te voorbarig geweest maar je moet niet vermelden dat je iets binnen 24 le... Se mere

Eigenlijk wil ik 0 sterren geven. Oplader besteld en ontvangen, ik wilde het terugsturen omdat het niet paste in mijn camera. Omdat ik ging reizen had ik geen tijd om op een nieuw pakketje te wachten... Se mere

Digidingen heeft me een goedkope Chinese namaak lader gestuurd ipv een originele Samsung (zoals op de website staat). Daar trap ik dus niet in. Let dus op met de producten die je op de websi... Se mere

1,4

Dårlig

Fantastische service

Ik had een paar accu's besteld voor de Camera en had deze laten bezorgen op mijn werk omdat ik dacht dat het met de pakketpost zou komen. Tot mijn schrik bemerkte ik later op dat ik het verkeerde, niet bestaand huisnummer had opgegeven is er niets bezorgd. Ik heb contact opgenomen en er is direct een nieuwe zending verstuurd. Dit keer wel op het huisadres omdat het gewoon door de brievenbus paste. Kortom een fantastische service. Hiervoor nogmaals dank.

14. oktober 2013

Feilloos opgelost

Na bestelling van een accu-ladertje voor mijn Nikon S9300, die er de volgende dag na mijn betaling ook was, ging de stekker kapot, min of meer doordat ik te hard geduwd had in een kinderbeveiligde stekkerdoos of door gebrek aan stevigheid van het stekkertje zelf, van beide iets ,denk ik, werd dit na een mailtje en een foto binnen een dag opgelost, waarbij ik nota bene een stekker kreeg die meteen ook een USB aansluiting had., zonder kosten voor mij .Dit is een ongekende service en dat in deze tijd. In één woord : FANTASTISCH.

30. september 2013

Fantastische service...

Waren wat probleempjes met de bezorging omdat ik zelf de postcode van mijn huisadres had ingevuld bij mijn zakelijke adres. Geweldig opgelost door Digidingen! Ik sta vanaf nu in het rijtje tevreden vaste klanten.

6. august 2013

Perfecte afhandeling & service

Ik had een batterij besteld voor mijn fototoestel. Aangezien ik binnenkort op reis vertrok was de snelheid van levering belangrijk. Echter was er een probleem bij PostNL en was de zending zoek geraakt.
Digidingen heeft dit zeer mooi opgelost door nogmaals een zending aan te bieden! Zodanig dat ik deze toch nog op tijd kreeg!
Een zeer vlotte en prima service! Eerlijke en vriendelijke communicatie.
Een echte aanrader!

12. juli 2013

Uitstekende service!

De zending na een paar dagen nog niet ontvangen. Na onderzoek bleek PostNL de zending kwijtgeraakt te zijn. Een mailtje naar DigiDingen.nl gestuurd en ze stuurde het product gewoon nog een keer. Prima service!!

26. juni 2013

Website zeer misleidend.

Let dus op met de producten die je op de website ziet staan. Het kan dus dat foto's en productnamen niet kloppen.

Lader die ik besteld heb: "Samsung TADU10 oplader"
Lader die ik gekregen heb: Merkloze lader die enkel lage usb spanning geeft.

De lader heb ik teruggestuurd en heb mijn geld teruggekregen. Echter kiest Digidingen er voor om haar website niet aan te passen. Niet erg netjes. Het heeft me namelijk een hoop tijd gekost.

13. september 2012

Zeer goede service

Aangeschaft bij Digidingen 2 camera batterijen + oplader. een batterij werkte niet, werd direct vervangen, ook deze werkte niet.
Na snelle mail-wiselingen werd ook dit direct n snel opgelost.
Het probleem had te maken met de chip van de batterij.
We kregen zelfs 2 nieuwe toegestuurd die nu beide perfect werken.
Als we weer iets nodig hebben weten we het zeker, kopen dus bij Digidingen! Wat ons betreft een gouden veer!

10. juli 2012

Camera-accu als de gesmeerde bliksem

Camera-accu had het begeven DUS moest er een nieuwe komen.
" Waar ? " en " Kost dat ? " waren vragen die zó klaar waren.
DIGIDINGEN beloofde een goeie prijs EN bezorging binnen 24 uur.
......... en ZO geschiedde. Perfect !! DIT adres vergeten we dus niet meer !

4. juli 2012

Snel en tevreden

Had een nieuwe accu nodig voor mijn camera, wist niet direct welke dit was, via digidingen kwam ik er snel achter dat dit de NP-FW50 moest zijn.

Daarom ook meteen daar besteld en de volgende dag al in huis.

30. maj 2012

Doen wat ze beloven

Had snel en nieuwe lader nodig voor onze vakantie.
Gisteren besteld en vandaag al in huis, SUPER!
Nu kunnen we mooi foto`s maken tijdens onze vakantie in Frankrijk.

16. juli 2011