DiamantSmil Tandblegning Odense Anmeldelser 43

2,9

Jeg har fået så dårlig service, at jeg aldrig har følt mig så ligegyldig. Jeg vil aldrig anbefale nogen at handle her. Sælgerens argumentation holder slet ikke, og han har ikke styr på noget som helst... Se mere

Jeg fik dags dato en behandling i København. Jeg gik ud derfra med et stort smil, og til min store overraskelse var det bedre end forventet. Abdulla formåede at skabe et smukt hvidt smil til mig og un... Se mere

Ved snart ikke hvor jeg skal begynde. Jeg kom i god tid og får af vide jeg kan komme for med det samme. Jeg bliver placeret i stolen, får af vide jeg skal have gel på tre gange og så går han. Jeg få... Se mere

1. Kosmetisk tandlæge
  2. Tandklinik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Førende Tandklinik for Tandblegning Få flotte hvide tænder i naturlige nuancer – 100% sikkert. Der benyttes koldt lys i stedet for laser. ( Ødelægger ikke emaljen) Behandlingen er skånsom og du ser hurtigt et resultat.

2,9

Middel

Tilfreds kunde

Har oplevet rigtig god behandling og god service. resultatet blev helt 9 nuancer hvidere tænder.
Og så gør det jo ikke noget at prisen også er til at betale :D

26. maj 2015

manden havde travlt

Kom til diamant smil, med store forventninger om hvidere tænder, og da det var første gang jeg skulle prøve det, var jeg jo spændt på at høre hvad de havde at fortælle.
Kom ind, blev ført ind til stolen, fik skinne på her fortalte han lidt, gelen skulle påføres a'3 gange, fik holdt en en kunstig tand op foran mine egen for at se hvor gule de var, så i gang det gik fint, omvendt lidt stærke, efter sidste omgang skulle vi så også lige se hvor meget hvidere tænderne var blevet, det er så her jeg Ikke var helt tilfreds hele paletten af kunstige tænder blev holdt op, de ligger ca. Her og væk var de så igen, fortæller så at mine hjørnetænder stadig var mere gule end de andre, og det var så det. Egentligt havde jeg en fornemmelse af Han var på vej ud af døren, jeg var sidste kunde den dag.
Fik hvidere tænder, men ikke helt så hvide som jeg havde håbet på.

17. maj 2015
DiamantSmil Tandblegning Odense-logo

Besvarelse fra DiamantSmil Tandblegning Odense

Hej Kim

Tak for din bedømmelse :-)

Vi lægger stor vægt på at give vore klienter en tryg og professionel behandling, således at besøget bliver til en positiv oplevelse.
Det er beklageligt vis behandlingen ikke helt har levet op til dine forventninger.

Vi kan tilbyde dig en opfølgende behandling uden beregning, som vi normalt tilbyder vores klienter i tilfælde af at resultatet ikke lever op til dine forventninger.

Husk - vi har 100% tilfredshedgaranti på tandblegning.

Vi sætter pris på, at du har taget dig tid til at give os feedback.

Diamantsmil Odense

100%tilfreds med mit nye smil😘

Jeg vil varmt anbefale Diamant smil. Afslappende omgivelser, kanon rådgivning og virkelig et FLOT resultat. Har prøvet det flere gange nu ved Diamant smil og har aldrig været skuffet. Virkelig et flot stykke arbejde de udfører . Venlig hilsen en glad og tilfreds kunde, Maria Østlund

28. marts 2014

Value for money

Rigtig behagelig behandling.
Da mine tænder ikke tog så godt imod farven første gang, så fik jeg en gratis opfølgning - hvor de blev helt perfekte! Super service.

3. marts 2014

Perfekt!

Jeg anbefaleder helt klart diamant smil! Super god service, godt personale man føler sig i trygge hænder. og lækkert smil bare efter en behandling !!

Hele vejen fra Sjælland værd !!

3. januar 2014

Kom ud med et stort smil :)

Jeg kan kun anbefale diamantsmil, jeg fik lavet en tandblegning med et godt resultat til følge, og alt virkede meget professionelt og man føler sig i trygge hænder. Samtidig er prisen jo i orden. derfor 5 stjerner (;

1. december 2013

FANTASTISK

Behaglig tandblegning og effektivt, god pris Alt i alt en meget god oplevelse at komme på klinikken i odense (:
Nu er jeg så også stoppet med rygning :D

18. september 2013

Meget fint resultat!

Var hos diamantsmil i Odense igår og fil bleget mine tænder, og de blev 8 nuancer hvidere. Synes godt de måtte have været lidt hvidere, men så tilbød den mandlige tandlæge ( eller hvad han var ) en pen til at blege tænder med til 150 kr, som jeg dog fik for 100 kr. Efter at have brugt den et par gange lige efter jeg kom hjem, er mine tænder nu helt hvide som jeg gerne vil have det. Det skal siges at mine tænder også var ret gule efter mange års rygning. Nu er jeg bare rigtig glad og tilfreds, og tør smile igen, som jeg ikke har gjort i flere år...altså så man kan se mine tænder. Nu håber jeg bare at det holder mere end 2 mrd. manden sagde at jeg kunne få en tid igen om 2 mrd. til billig pris, men håber da ikke det er fordi at de skal bleges igen så hurtigt. Mvh. Tina Dyg Johansen

27. august 2013

Super resultat og service....

Kan ikke lade være med at smile. Mine tænder er blevet 12 nuancer lysere.
Det har kun været en positiv oplevelse. Håber det holder længe, men er allerede nu sikker på, at det ikke var sidste gang jeg fik bleget tænder. Det er ren livskvalitet....
Kun ++++++++ herfra.

16. juni 2013

Bedre end forventet , meget .

Hej , har lige haft en rigtig god oplevelse hos diamantsmile.dk i Odense . Fik mine tænder bleget og det var et super resultat . Måtte kigge i spejlet mange gange bagefter , men den var god nok.

Jeg ved ikke helt hvor meget jeg havde forventet , for mine tænder var rigtig gule og brune efter mange års rygning .

Nu er jeg ekstra motiveret til at stoppe helt med at ryge , efter at jeg har fået "nye" tænder.

14. marts 2013
DiamantSmil Tandblegning Odense-logo

Besvarelse fra DiamantSmil Tandblegning Odense

Tak for din fine anmeldelse, vi sætter utrolig stor pris på at vores klienter føler sig godt behandlet :)

Vi ønsker dig en rigtig god Weekend