Glow Pharmacy Anmeldelser 5

4,1

1. Apotek
  2. Helse- og skønhedsbutik
  3. Online-apotek

Το Glow Pharmacy αποτελεί ένα σύγχρονο online φαρμακείο με φυσική έδρα στη Θεσσαλονίκη, στη διεύθυνση Μαρασλή 82, 54249. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε καθημερινά αξιόπιστη εξυπηρέτηση, εξειδικευμένες συμβουλές και μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων υγείας, περιποίησης και ευεξίας. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε premium brands, παραφαρμακευτικά προϊόντα, καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής, βρεφική φροντίδα, προϊόντα προσωπικής υγιεινής, καθώς και ειδικές προσφορές που ανανεώνονται συχνά. Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται άμεσα σε όλη την Ελλάδα, με ιδιαίτερη μέριμνα για την ασφαλή συσκευασία και την ταχύτητα παράδοσης. Ως φαρμακείο Θεσσαλονίκης, προσφέρουμε επίσης προσωπική εξυπηρέτηση και υποστήριξη σε θέματα υγείας μέσα από το φυσικό μας κατάστημα, όπου η ομάδα μας είναι διαθέσιμη να παρέχει αξιόπιστες πληροφορίες και συμβουλές. Αν βρίσκεστε κοντά μας, μπορείτε να επισκεφθείτε το φαρμακείο για να επιλέξετε τα προϊόντα που χρειάζεστε, ή να κάνετε εύκολα την παραγγελία σας online και να τη λάβετε στο χώρο σας. Το GlowPharmacy συνδυάζει την αξιοπιστία ενός φυσικού φαρμακείου Θεσσαλονίκης με την ευκολία ενός σύγχρονου e-shop. Με γνώμονα την ποιότητα και τη φροντίδα, συνεχίζουμε να αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες μας, ώστε να προσφέρουμε στον κάθε πελάτη μια ολοκληρωμένη και αξιόπιστη εμπειρία αγορών.

4,1

God

Πολύ γρήγορη εξυπηρέτηση

Πολύ γρήγορη εξυπηρέτηση! Πολλά όμορφα δωράκια!!!

10. februar 2026

Besvarelse fra Glow Pharmacy

Ευχαριστούμε πολύ για τα θερμά σας λόγια! Είναι πολύ σημαντικό για μας να είστε ευχαριστημένοι και χαρούμενοι!

Great

Great customer experience

28. januar 2026

Besvarelse fra Glow Pharmacy

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας! Σας περιμένουμε ξανά!

Γρήγορη αποστολή της παραγγελίας

Γρήγορη αποστολή της παραγγελίας. Εκτίμησα τα δείγματα των προϊόντων που έβαλαν σε αυτήν!

15. januar 2026

Besvarelse fra Glow Pharmacy

Σας ευχαριστούμε πολύ για την κριτική σας! Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στη γρήγορη και προσεγμένη αποστολή κάθε παραγγελίας. Χαιρόμαστε που το απολαύσατε!