DHL Express Danmark Anmeldelser

42.794

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 595 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver gentagne gange den rigtig hurtige levering og de utrolig venlige chauffører, som altid sørger for en yderst behagelig og problemfri oplevelse. Forbrugerne udtrykker stor tilfredshed med den effektive og præcise service, hvor de bestilte varer hurtigt og sikkert kommer frem til døren. Nogle anmeldere var ikke glade for leveringsforløbet, da flere oplevede, at buddet fejlagtigt meldte dem ikke-hjemme uden overhovedet at forsøge at ringe på dørtelefonen eller banke på. Folk nævnte desuden gentagne udfordringer med kundeservice, når de forsøgte at få opklaret forvirrende problemer med forsendelserne og pakker, der ikke dukkede op som lovet.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med delivery service, hvor nogle kunder fremhæver hurtig og... Se mere

Service

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med service. Mens nogle kunder roser personalets hurtige hjælp og... Se mere

Staff

Kunder deler positiv meninger om staff og roser personalets hjælpsomhed og gode service. Forbrugere... Se mere

Product

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med product, idet nogle oplever alvorlige problemer såsom... Se mere

Customer service

Kunder havde tvetydig oplevelser med customer service, hvor mange rapporterer om lange telefonkøer, svære... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Ok nemt men desværre ikke mange pakkeshops at vælge. Havde ikke set ordentligt efter og troede at pakken var leveret til den Circle K tankstation jeg plejer at få leveret til men det var det ikke, mås... Se mere

Jeg er en gammel mand, der går meget dårligt. Jeg havde fra sælger fået oplyst, at jeg ville modtage pakken mellem 5. maj og 8. maj 2026. I stedet kom pakken i dag, og det var jo flot. Problemet... Se mere

Super service af DHL chaufføren som ringede til mig, da ingen åbnede døren. Min hund stod udenfor i gårdhaven, men chauffør og hund fik en snak gennem lågen og jeg blev enig med chaufføren at hunden i... Se mere

I gjorde det igen, leverede en forsendelse som lovet. På få dage. I er bare gode! Modsat PostNord, som for flere dage siden anbragte min hjemmelevering i en postbutik 5,2 km herfra, vel fordi de ik... Se mere

1. nr. 8 af de 8 bedste virksomheder i Kurértjeneste

Om DHL Express Danmark

DHL er repræsenteret i over 220 lande og territorier verden over og er dermed verdens mest internationale virksomhed. Med over 325.000 medarbejdere kan vi tilbyde løsninger på snart sagt ethvert logistikproblem.

DHL indgår i verdens førende post- og logistikvirksomhed Deutsche Post DHL Group og omfatter forretningsområderne DHL Express, DHL Parcel, DHL eCommerce, DHL Global Forwarding, DHL Freight og DHL Supply Chain.

DHL

Excellence. Simply delivered.
Internationale ekspressleveringer, global fragtspedition via luft, sø, vej og skinne; opmagasineringsløsninger fra pakning til reparationer, opmagasinering, postleveringer over hele verden samt anden logistikservice lige efter kundens ønsker – med alle DHL's servicer sørger vi for at forbinde folk og forbedre deres liv.
Virksomhedsansvar
Virksomhedsansvar er en integreret del af vores forretningsstrategi. I tråd med vores motto „Living Responsibility“ fokuserer vi på miljøbeskyttelse (GoGreen), katastrofestyring (GoHelp) og uddannelse (GoTeach) og bakker op om medarbejdernes engagement i frivilligt arbejde (Global Volunteer Day, Living Responsibility Fund).
Grønne løsninger
Optimerede transportruter, køretøjer på alternative drivmidler og energieffektive lagre: Der findes mange metoder til at reducere klimaskadelige CO2-udledninger og andre miljøpåvirkninger ved godstransport og -opbevaring. I samarbejde med vores kunder ønsker vi at udnytte dette potentiale. Hos DHL kalder vi det GOGREEN. Vi tror på, at miljøbeskyttelse og forretningssucces ikke bare er forenelige, men hænger tæt sammen.

God

43 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(42.794)

Jeg har altid været meget tilfreds med…

Jeg har altid været meget tilfreds med DHL. Men her med min sidste levering er det gået Big time galt. Jeg skulle have modtaget min pakke for nu 13 dage siden. Kurren var forbi vores bopæl mens vi var hjemme og ventede. Han skrev/sagde han havde forsøgt at ringe på uden at der blev åbnet op (vi hørte ingen på det pågældende tidspunkt som han efter sigende skulle have været forbi), og foresten havde meget svært ved at finde mit navn på dør telefonen. (Mit navn står størst og tydeligst af alle navne) Det skaber så tvivlen omkring om han overhovedet har været forbi.

Men det er slet ikke det værste, vi regner derefter med at vi vel får pakken leveret ved næste levering. Der kommer ikke nogen. Jeg ringer derfor og forhøre mig med DHL administration der fortæller at pakken slet ikke har været ombord på dagens levering og de har faktisk svært at at se i deres system hvor den befinder sig. Jeg bliver lidt urolig. Men efter lidt tid kan de oplyse mig om at den står i terminalen. Pyhh tænker jeg, der kommer styr på det. Vi aftaler der det kommer med om en uge for der kan jeg tage en fridag. For en sikkerheds skulder ringer jeg til dem dagen inden for at være sikre på at pakken nu kommer med og at de ikke glemmer den i ternminalen. Jeg blev forsikret om at den stod på deres liste til at skulle med ud dagen efter. Jeg sidder hjemme hele dagen og afventer deres levering. Den kan komme mellem 8-16 fik jeg at vide. Der kommer 2 DHL varevogne forbi og parkere uden for. Jeg tænker den må være i en af dem .men jeg tager fejl. Jeg ringer derfor igen til administrationen, der oplyser at pakker forsat står på terminalen og at de ikke kan nå at levere i dag, da den sidste vogn er kørt. Uhmmm, jeg bliver lidt vred og ærgerlig over at nu har vi tager 3 fridage for at kunne være hjemme fra 8-16, man får intet af vide, sporingen virker ikke længere og jeg ved ikke om jeg nogensinde får min pakke. Har et af verdens mest vel renommerede fragtvirksomheder overhovedet styr på det.

Jeg får lavet en aftale om at de vil forsøge udlevere om en ugen hvor jeg tager min 4 fridag, efter 3uger, da de ikke kan levere i pakkeshop men kun til kantsten. Jeg krydser fingre for at det lykkes næste gang og at der er en medarbejder der læser med, for det er hverken forbrugerne eller virksomheden tjent med.

Opfølgende svar til kommentar: Jeg bliver nu forsøger ringet op af DHL administrationen der ligger en telefonsvarer om at min pakke kommer senere i dag og at de håber jeg er hjemme til at modtage den. Lidt efter forsøger kurren at kontakte mig, men da jeg er på job og ikke kan have min telefon på mig kommer jeg først senere på dagen i kontakt med kurren der fortæller mig han har været forbi. Jeg ved ikke hvordan jeres forretning kører, synes det er ærgerligt for jeres kure at han skal køre forbi og slæbe rundt på min pakke. Når administrationen har vist jeg ikke var hjemme. Hvordan havde de også tænkt sig med 10 min varsel at man skulle kunne nå at planlægge at være hjemme. Jeg kan netop lige få det til at hænge sammen med en dag hjemme fra job, hvis jeg nu viste i god tid at min meget ventede pakke kom med sikkerhed. Problemet er jo netop at jeg desværre tror at der ikke er nogen der tager ansvar for min pakke.

Hej Mads,
Tak for din uddybende feedback, det sætter vi pris på. Vi beklager meget den oplevelse, du har haft med din seneste levering. Det er naturligvis ikke den service, vi ønsker at levere til vores kunder, Vi forstår din frustration over både den manglende levering, usikkerheden omkring pakkens placering og de gentagne fridage, du har været nødt til at tage uden resultat, det beklager vi meget.Vi tager din oplevelse alvorligt og vil bruge dine kommentarer til at følge op internt, så lignende situationer kan undgås fremover. Tak fordi du gjorde os opmærksomme på forløbet, og vi håber, at din pakke bliver leveret hurtigst muligt.
Ønsker dig en god dag.

Hurtig og sikker levering

Hurtig og sikker levering

Hej Tanja,

Tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores hurtige og sikre levering.

DHL Express Danmark

Rigtig god service. Ringede og hørte om man var hjemme.

Hej Rikke,
Tusind for din feedback. Vi er glade for, at vores chauffør kontaktede dig på forhånd og sikrede en god levering. Dejligt med tilfredse kunder.
Ønsker dig en dejlig dag.

Hurtigt og effektivt

Hej Frank,
Tak for din feedback. Vi er glade for, at du oplevede en hurtig og effektivt levering. Dejligt med tilfredse kunder.
Ønsker dig en god dag.

Hej Aybuke,
Tak for din feedback. Vi er glade for, at du oplevede en hurtig levering, og var tilfreds med vores service.
Rigtig god dag.
DHL EXPRESS DANMARK A/S

De er hurtige og punktlig efter mon…

De er hurtige og punktlig efter min oplevelse

11. august 2026

Hej Youssef,

Mange tak for de flotte ord. Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores hurtighed og punktlighed. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

DHL Express Danmark

Pakke afsendt fra Tyskland til Dk.

Pakke afsendt fra Tyskland til Dk.

Ingen information om pakken er forsøgt leveret.

Bruger tracking nummer og ser den står at den er leveret til udleveringssted, men ikke hvor ?

Kontakter kundeservice og bliver talt grimt til af en pakistansk / indisk mand da jeg misforstår hans oplysning. Jeg forsøgte at holde tonen. Det var ubehageligt og derfor denne anmeldelse.

Jeg modtager dog en e-mail efterfølgende med et telefonnummer jeg kan kontakte. Første besked jeg får fra DHL.

10. august 2026

Kære Dorthe,

Copilot said:

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have. Vi beklager både den manglende information omkring leveringen af din forsendelse og den oplevelse, du beskriver i kontakten med vores kundeservice.

For at vi kan undersøge sagen nærmere og hjælpe med at lokalisere din pakke, vil vi bede dig kontakte vores kundeservice direkte på 70 345 345. Hav venligst dit 10-cifrede DHL Express trackingnummer klar, så vi kan finde forsendelsen og give dig den bedst mulige assistance.

DHL Express Danmark

Får altid min pakke og hurtigt

Får altid min pakke og meget hurtigt. Godt og nemt. Har ikke haft problemer med dem

7. august 2026

Hej Rasmus,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du altid modtager dine pakker hurtigt og nemt, og at du ikke har haft nogen problemer. Vi sætter stor pris på din positive feedback.

DHL Express Danmark

Dag til dag levering af en pakke fra…

Dag til dag levering af en pakke fra Grækenland til Danmark, super flot. Meget venlig, imødekommende og søde chauffør, tak for at du havde to minutter til at svare på mit spørgsmål. Ved af gammel erfaring, hvor travlt I altid har. Tak til dig

9. august 2026

Hej Haye,

Tusind tak for de meget venlige ord. Det glæder os at høre, at både den hurtige levering og chaufførens imødekommenhed gjorde en positiv forskel for dig. Vi sætter stor pris på din anerkendelse af det arbejde, vores chauffører udfører hver dag.

Dårlig delivery service

Dårlig delivery service, fik ikke pakken selvom adressen var korrekt.

9. august 2026

Hej Olga,

Tak for din anmeldelse. Det er selvfølgelig skuffende ikke at modtage sin pakke, når adressen er korrekt angivet. Vi er kede af, at din oplevelse ikke levede op til forventningerne, og vi værdsætter din tilbagemelding.

Levering til tiden og søde chauffør

Levering til tiden og søde chauffør

7. august 2026

Hej Jørgen,

Tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at høre, at din levering kom til tiden, og at vores chauffør gjorde et godt indtryk. Tak fordi du delte din oplevelse.

Uproblematisk og nemt.

Uproblematisk og nemt.

6. august 2026

Hej Kenneth,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du oplevede processen som uproblematisk og nem. Tak fordi du valgte os.

DHL Express Danmark

Har ikke haft nogle dårlige oplevelser

Har ikke haft nogle dårlige oplevelser med DHL. God og fleksible løsninger i forhold til om man vil have pakker omdirigeret til pakkeshop eller fuldmagt til sin adresse. De levere altid som de skal !

Hej Anne,

Mange tak for de venlige ord. Vi er glade for at høre, at vores fleksible løsninger passer til dine behov, og at dine pakker bliver leveret som forventet. Din feedback betyder meget for os, og vi sætter stor pris på din tillid.

5. august 2026

Hej Marianne,

Tak for de flotte ord og for din feedback. Det glæder os, at du oplevede god service. 😊

Hej Ermin,

Tak for de 5 stjerner ⭐ Dejligt at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering 😊

Problemfrit

Leveringen gik som det skulle. Er fedt at man kan følge bilen på et kort. Pakken kom i det tidsrum der var lovet

4. august 2026

Hej Heidi,

Vi er glade for at høre, at leveringen levede op til forventningerne, og at det var en god oplevelse at følge bilen på kortet.
Tak for den positive feedback!

Hjemme men ingen levering

Hurtig levering men bare ikke hjemme levering som lovet et opkald på 1 ring og nu pakke shop defor 3 stjerner

3. august 2026

Hej Jan,

Vi beklager dybt, at din levering ikke skete som forventet med hjemmelevering. Vi forstår din frustration over pakkeshoppen og arbejder på at forbedre vores leveringsservice.

Aflevering af pakke

Pakken. blev afleveret som meddelt, til vores fulde tilfredshed.

Hej Jytte,

Vi er glade for at høre, at leveringen af pakken forløb til jeres fulde tilfredshed. Tak for den positive feedback!

Hej Dorthe,

Mange tak for din positive tilbagemelding! Vi er glade for at høre, at du har oplevet god information og hurtig ekspedition. Det sætter vi stor pris på!

Hurtige og præcise

Hej Lissy,

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores service. Tak for din positive feedback!