Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Jydekrogen 14, 2625 , Vallensbæk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Besvarelse fra DHL Express Danmark
Meget hurtig og præcis levering fra Europa med Express.

Besvarelse fra DHL Express Danmark
Det er bestemt ikke DHL i skal benytte jer af hvis i gerne vil have jeres pakke leveret. Uprofessionelt er en meget god beskrivelse af dem. Kundeservice er ikke eksisterende. Jeg vil stærkt fraråde at benytte DHL.

Besvarelse fra DHL Express Danmark
Super service og hurtig levering fra UK. Gern weider.

Besvarelse fra DHL Express Danmark
hurtig levering og god kommunikation om leverings muligheder

Besvarelse fra DHL Express Danmark
Ok nemt men desværre ikke mange pakkeshops at vælge. Havde ikke set ordentligt efter og troede at pakken var leveret til den Circle K tankstation jeg plejer at få leveret til men det var det ikke, måske fordi kiosken i den tank er drevet af 7/11, så den var leveret til den næste Circle K station på Grenåvej, lidt ude af normal gåafstand. Det er selvfølgelig min egen skyld men jeg troede virkelig ikke at jeg skulle så langt.

Besvarelse fra DHL Express Danmark
Tracking virker ikke, min pakke blev indleveret mandag 10.05 i Rotterdam, DHL Express så jeg skulle have den dagen efter i Danmark. Har ringet til kundeservice; de kunne ikke give nogen oplysninger. Jeg mangler den reservedel big time og er frustreret over ingen information. Har betalt extra 200kr for express - hvad foregår der? Tracking nr 4777657194….
Opdatering en uge efter pickup: DHL fandt pakken i DHL E commerce hvor en medarbejder fejlagtigt havde sendt den. Deres interne kameraer havde optaget droppet i forkert kasse og den var røget til Bruxelles. Det er jo meget godt at den var blevet filmet. Der kom en svada af opdateringer i appen og jeg har nu fået pakken præcis en uge efter den blev indleveret - tak.

Besvarelse fra DHL Express Danmark
Det er helt enestående at møde en DHL medarbejder (Zakarias) som lyttede, forstod og havde sympati og empati til lige at yde lige den ekstra indsats, som betød en verden til forskel for min datter, som stod og skulle til Kroatien men manglede hendes sko som jeg pga en misforståelse var kommet til at bestille lige sent nok. Zakarias var så sød og forstående, og gjorde alt - og lige lidt til - for at få fremskyndet leveringen så pakken kunne blive hentet i lufthavnen samme morgen som min datter skulle flyve.
Af hjertet en STOR tak til Zakarias, Du er ganske enkelt fantastisk, og verden bliver bare så meget bedre et sted når man møder mennesker som dig, der som det helt naturlige, gerne lige gør det ekstra for at yde en fabelagtig kundeservice. TAK for dig.

Besvarelse fra DHL Express Danmark
Super service af DHL chaufføren som ringede til mig, da ingen åbnede døren. Min hund stod udenfor i gårdhaven, men chauffør og hund fik en snak gennem lågen og jeg blev enig med chaufføren at hunden ikke var farlig, så han kunne blot gå ind og aflevere pakken på bagsiden af huset 👍😊

Besvarelse fra DHL Express Danmark
Jeg havde bestilt fødevare til Express levering (fredag). Jeg var hjemme hele dagen, men for en sikkerheds skyld havde jeg ændret levering til at må stilles foran hoveddøren. Fik en besked sidst på eftermiddagen, at pga. at der ikke var nogen hjemme, kan jeg afhente min pakke hos Shell “11 km. Væk” vi har overvågning på og kan ikke se at der har været nogen. Ringede til DHL og det eneste de kunne hjælpe med var en genudbringning om mandagen. Så desværre DHL Express, servicen kan jeg ikke klage over, for der var ingen!

Besvarelse fra DHL Express Danmark
Helt fantastisk hurtig og effektiv levering.
Jeg bestilte mine varer torsdag og allerede fredag
tidlig eftermiddag stod varerne foran hoveddøren.
5 stjerner er det mindste, jeg kan give.
Mvh. Annie Kirstine

Besvarelse fra DHL Express Danmark
De giver intet specifikt tidspunkt de levere på. Har været hjemme hele dagen for at modtage en pakke som først dukker op klokken 19. Virkelig dårlig service at man sætter en hel dag af til det men man ikke får et specifikt tidsrum som fx. 8-12

Besvarelse fra DHL Express Danmark
Så skete det , ligesom gls gjorde ..
Pludselig må min pakke ikke stå ved hoveddør ???? 15-20 gange har jeg modtaget fra samme firma ved hoveddør og nu .. f ..ing...
Så min ost får noget for pengene, sikke en tur i varmen .. håber der er andre muligheder for levering ..
Og så en meget søvnig kundeservice, gab . Han vågnede da lidt .... waovv og ikke internet der er hurtigt