Det Danske Madhus Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 102 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder finder madkvaliteten generelt acceptabel og værdsætter konceptet med leverede måltider. Anmeldere fremhæver ofte passende portionsstørrelser, god variation i retterne og en præcis samt venlig levering fra personalet, hvilket bidrager til en positiv oplevelse. Dog oplever en del kunder problemer med servicen, herunder forkert eller manglende mad. Der er ogs%c3%a5 beretninger om leveringsforhold, hvor mad efterlades uden opsyn, og inkonsekvente leveringstidspunkter. Nogle beskriver maden som kedelig, uappetitlig eller med dårlig konsistens, ofte med for få grøntsager. Enkelte har desuden oplevet uhøflig eller arrogant kommunikation fra medarbejdere.

Det, folk taler mest om

Product

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med produktet, hvor mange forbrugere udtrykker tilfredshed med... Se mere

Quality

Kunder havde tvetydige oplevelser med kvaliteten, hvor mange udtrykte skuffelse over madens smag og... Se mere

Delivery service

Anmeldere nævner tvetydig feedback om leveringsservice, hvor nogle kunder udtrykker stor tilfredshed med... Se mere

Service

Brugere beskriver negativ interaktioner med service, hvor mange oplever, at kvaliteten er faldende, og... Se mere

Staff

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af personalet, hvor nogle kunder roser venlige og hjælpsomme... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Fik leveret forkerte retter da de ikke kunne levere det bestilte ikke første gang der bliver leveret noget forkert. Da jeg ringede var svaret at mad er mad trods det var noget jeg ikke kunne lide . �... Se mere

Langt det meste af maden er super fin, oftest er det personlige præferencer, der gør noget ikke bliver spist op. Jeg er endda ret kræsen, men kan alligevel lykkedes med at finde tre retter hver ug... Se mere

1. Madudbringning
  2. Catering
  3. Online madbestilling
  4. Ældrepleje

PASSION FOR MAD DRIVER OS. Vi tror på at Mad Gør Glad, og vi er slet ikke i tvivl om, at det kan smages på maden, når den er lavet med kærlighed. Derfor lægger vi hver dag masser af tid og kræfter i at lave dejlig, veltilberedt mad. Med lækre, friske råvarer og en masse godt håndværk gør vi os umage for at give dig en madoplevelse, der gør glad. En god madoplevelse tager udgangspunkt i et veltillavet måltid, som er tilberedt af gode råvarer, men det handler også om rammerne omkring måltidet. Derfor går vi mindst lige så meget op i, at servicen er i top, både når du taler med vores kundeservice, og når du får maden leveret af en af vores madchauffører.

Middel

Svarer typisk inden for 1 måned

Uprofessionelt!

Uprofessionelt!! Modtager Mail vedr madbestilling til jul og nytår til min mor, som døde for 1/2 år siden. I forbindelse med dødsfaldet informerede jeg Det Danske Madhus telefonisk.

4. december 2025

Kære

Tak for din henvendelse.

Vi beklager naturligvis at der er sendt mail til din mor.

Du skriver, at du har informeret vores kundeservice omkring dette, så jeg er sikker på at det er rettet, så det ikke gentager sig.

Med ønske om en god dag og godt nytår.

Det Danske Madhus

Nok det værste jeg har smagt

Nok det værste jeg har smagt. Kødet er så tørt & der er ikke forskel på om du køber bøf eller karbonade, det smager ens.

Kære Jane

Tak for din henvendelse.

Vi er naturligvis kede af din oplevelse med vores madkvaliteten og vil meget gerne drøfte dette med dig.

Vi skal derfor bede dig kontakte vores kundeservice på 7070 2646.

Det Danske Madhus

Yderst tilfreds med maden.

Skriver for min mor på 84, som har fået mad fra jer et godt stykke tid.
Hun er yderst tilfreds med kvaliteten af maden og portioner passer hende perfekt.
Chaufføren får ligeledes ros for sin hjælpsomhed når maden bliver leveret.

Kære Claus

Tusind tak for den meget fine anmeldelse og tak fordi du tog dig tid på at skrive den.

Det glæder os rigtig meget, at din mor er tilfreds med Det Danske Madhus, maden samt vores chauffør og vi ser frem til at levere mere mad til hende.

Rigtig god dag til dig og din mor og et godt nytår.

God mad til god pris

Det er altid frisk og god mad og til rimelige priser for det man får

2. december 2025

Kære Karin

Det glæder os rigtig meget, at du er tilfreds med Det Danske Madhus og vi ser frem til at levere mere mad til dig.

Lækkert og varieret

Lækkert og varieret. Dejligt for enlig pensionist. Håber det fortsætter 😋

Kære Gurli

Det glæder os rigtig meget, at du er så tilfreds med maden og vi ser frem til at levere mere mad til dig.

Dagens glædelige oplevelser.

Dagens glædelige oplevelser.
Koldt, vådt og gråt derude.
kl. 12. Hjem til skøn, rygende varm oksekødsuppe med kødboller. Eejjj, hvor jeg stornød suppen.
(+ min egen varme, sprødristet brød med gede-smøreost). Super lækker sammensætning.
kl. 15. Broccolisalat fra DDM til min egen ostemad. Jeg vil foreslå DDM at prøve at lave en rå broccolisalat med små stykker. Den her kogte, vil jeg ikke bestille igen.
Kl. 18. To ualmindelige lækre, lækre frikadeller med mange dejlige ærter og en herlig varm kartoffelsalat flydende i sursød sovs med lidt løg. Det var overraskelsen. Næste gang retten er på menuen, vil jeg bestille 2 - måske 3.
Nu kl. 20 desserten Ananas fromage. Min favorit af desserter. Her bestiller jeg altid 2. Deler op og har til 4 aftener. MIne tænder løber i vand.

24. november 2025

Kære Jane

Jeg skriver på min fars vegne ( 94 år

Jeg skriver på min fars vegne ( 94 år , bor i eget hjem)vi har kun positivt at sige både hvad mad og levering angår , og har aldrig oplevet problemer . Min far som altid har været glad for god mad , roser maden
Mvh Anders og Jette

19. november 2025

Kære Anders og Jette

Tusind tak for den meget fine anmeldelse og tak fordi I tog jer tid på at skrive den.

Det glæder os rigtig meget, at din far er så tilfreds med maden.

Rigtig god dag til jer og et godt nytår.

Det Danske Madhus

Har en bekendt der modtager mad fra…

Har en bekendt der modtager mad fra jer. Indimellem også dessert, MEN her kommer så et giro kort til betaling, da manden er dement må jeg sørge for betalingen, hvorfor kan i ikke blot trække pengene som i gør på hovedretterne, FORDI siger i, det vil kommunen ikke være med til. Jeg har kontaktet kommunen og de siger PLADDER OG PJAT med jer, det er nemlig JER der ikke vil....Måske skulle i lave mobil pay? Eller måske skulle i opdatere fra kommunerne, for hans kommunen fatter ikke hvorfor det ikke bare køre som hovedretterne..! Dårlig service...forleden blev manden syg, efter indtagelse af and...ik særlig rart..

18. november 2025

Kære Lone

Tak for din henvendelse.

Vi er naturligvis kede af de oplevelser som I har haft og vil meget gerne undersøge det og informere jer korrekt.

Vi skal derfor bede dig kontakte vores kundeservice på 7070 2646.

Det Danske Madhus

Det meste er kedeligt uden den store…

Det meste er kedeligt uden den store variation.
Grøntsager er der ikke mange af.
Der er tit fejl.
Idag kom der 2 af hver hovedret - det har jeg ikke bestilt.
Jeg kan jo ikke engang se hvad jeg betaler for.

10. november 2025

Kære Lone

Tak for din henvendelse.

Vi er kede af, at du har dårlige oplevelser med os.

Vi vil meget gerne tage en dialog med dig omkring dette men vi ikke kan desværre identificere dig fra din henvendelse her på Trustpilot, hvorfor vi skal bede dig kontakte vores kundeservice på 7070 2646.

Det Danske Madhus

Jeg har en masse vrøvl så jeg kan ikke…

Jeg har en masse vrøvl så jeg kan ikke få det til at fungere. De bestiller mad for mig, men jeg kan ikke komme ind og redigere. De laver så også flere bestillinger ril samme dag, og selv om jeg flere gange har bedt dem al jeg ikke skal have 2 retter, så fortsætter de bare. Jeg bliver nok nødt til at melde mig ud, for jeg orker ikke mere.

4. november 2025

Kære Birthe

Tak for din henvendelse.

Jeg kan se, at vi på nuværende tidspunkt er i dialog med dig og er ved at finde en løsning på det problem du oplever.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 7070 2646.

Det Danske Madhus

Maden kan spises,men er uinteressant

Maden kan spises,men er uinteressant. Variation er der ikke meget af, krydderier heller ikke.

3. november 2025

Kære Otto

Tak for din henvendelse.

Vi er kede af at du har dårlige oplevelser med vores mad.

Vi vil meget gerne tage en dialog med dig omkring dette, hvorfor vi skal bede dig kontakte vores kundeservice på 7070 2646.

KUN AF NØD 2

I forlængelse af anmeldelse den 17. juni 2025, er der ikke sket forbedringer.
Trods mange henvendelser fortsætter de mange skiftende chauffører med, at ringe på hos min mor. Hun er afhængig af pleje og ofte ringer chaufføren på inden kl. 8 altså før plejen har været der. Det gør hende meget forvirret.
Det er svært, at se hvordan DET DANSKE MADHUS kan overholde: at sætte maden i køleskab, tjekke om borgeren har det godt - og give besked til hjemmeplejen, hvis ikke?

Maden er desværre heller ikke af den bedste kvalitet. Halvt kogte grøntsager og kartofler er ikke noget for gamle mennesker.
For nylig var der gule ærter med sprængt nakkefilet (2 stk. a' 50 g, hvoraf 1/3 var fedt/bindevæv).

Som nævnt er det KUN AF NØD!

21. oktober 2025

Kære Karin

Tak for din henvendelse.

Vi er kede af at du har dårlige oplevelser med vores os.

Maden kan lige spises

Maden kan lige spises, ( hvis man er meget sulten), men heller ikke mere ! Det er ikke den store nydelse desværre, men når man ikke selv er i stand til at tilberede maden mere, er man desværre nødt til at være tilfreds. Det mangler i høj grad smag, men en sjælden gang kan det dog overraske .

25. oktober 2025

Kære Inge-Margrethe

Tak for din henvendelse.

Vi er kede af at du har dårlige oplevelser med vores madkvalitet.

Det Danske Madhus

Fik leveret forkerte retter da de ikke…

Fik leveret forkerte retter da de ikke kunne levere det bestilte ikke første gang der bliver leveret noget forkert. Da jeg ringede var svaret at mad er mad trods det var noget jeg ikke kunne lide . 🙁👎🏻

Kære Pia

Tak for din henvendelse.

Vi er kede af, at du har haft dårlige oplevelser med os.

TYVERI

Dette opslag gælder et af deres bude som har stålet en post pakke fra opgangen, vi har bevis fra en beboer der så buddet tage pakken med og dog hører vi intet fra dette firma ???

De kører i en bil med nr. EA 24898

3. oktober 2025

Kære therm

Tak for din henvendelse.

Vi er naturligvis kede af, at du har mistet en pakke. Vi vil dog gerne påpege, at du er i dialog med vores transportafdeling. Vi tager sagen ganske alvorligt.

dårlig levering

forsikre sig om at den mad man har bestilt, er det korrekte og ikke bare noget de syntes man skal have, da de ikke kan levere, selvom det en uge siden bestilling, sender de bare noget som de syntes, man bliver ikke engang kontaktet, om man syntes, at det de vil sende i stedet for er ok, men sender bare noget, som man måske ikke kan spise. eks så er en af retterne udskiftet med 4 moffins, jeg ved ikke om de syntes det er aftensmad. de virker ligeglade, selv om man kontakter dem.

Kære Lizzi

Tak for din henvendelse.

Vi er beklager, at du mener vi er ligeglade med din madlevering. Det er vi bestemt ikke.

Det Danske Madhus

Det bliver ringere og ringere med jeres…

Det bliver ringere og ringere med jeres leveringer. I dag fik vi leveret forkert mad 8 ud af 10 var forkerte. I tilbyder så en rabat kode, som svarer til en rets pris. Det er til grin. I undskyldte med i havde fået ny leverandør, som ikke havde leveret det i havde bestilt, så vi fik bare det som i havde. Vi overvejer at smide de 8 retter ud. Så 621 kr. for 2 retter. Det kan man vel gå på restaurant for. I burde give pengene tilbage og evt. afhente det leverede. I kunne have informeret, da maden blev afleveret

Hej Michael

Tak for din anmeldelse og tak fordi du tog dig tid på at skrive den.

Som oplyst har vi haft udfordringer, der har gjort at vi desværre ikke kunne levere det du havde bestilt.

Vi har haft en god snak omkring det og jeg takker for sin forståelse for den situation vi har været i.

Med ønske om en rigtig god dag.

Super god service

Madhuset leverede noget mad, som jeg ikke havde bestilt og som jeg ikke brød mig om. En lille label på pakkerne fortalte, at de havde haft nogle problemer, så jeg tænkte pyt. Normalt er det god mad og det er første gang i min årelange tid som kunde, at der var problemer. I dag blev jeg så ringet op af deres kundeservice - vel at mærke uden at jeg havde kontaktet dem - og efter at have forklaret min oplevelse, blev jeg uden videre krediteret for de 2 retter, som var kikset for dem. Det er f….. god service!

19. oktober 2025

Kære Lis

Tak for din anmeldelse og tak fordi du tog dig tid på at skrive den.

Det glæder os rigtig meget, at du er tilfreds med vores kundeservice.

Min far har fået mad herfra i 3 år

Min far har fået mad herfra i 3 år, ganske udmærket. Dog lidt meget fars i alle afskygninger, men overordnet er han meget tilfreds, og får en god variation inkl. grøntsager.

Altid super god kundeservice når man ringer.

13. oktober 2025

Kære Lisbeth

Det glæder os rigtig meget, at du er tilfreds med maden og vores kundeservice.

Fantastisk

Fantastisk, god hjemmelavet mad.

10. oktober 2025

Kære Claus

Det glæder os rigtig meget, at du er så tilfreds med maden.