Maden kan lige spises, ( hvis man er meget sulten), men heller ikke mere ! Det er ikke den store nydelse desværre, men når man ikke selv er i stand til at tilberede maden mere, er man desværre nødt ti... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
PASSION FOR MAD DRIVER OS. Vi tror på at Mad Gør Glad, og vi er slet ikke i tvivl om, at det kan smages på maden, når den er lavet med kærlighed. Derfor lægger vi hver dag masser af tid og kræfter i at lave dejlig, veltilberedt mad. Med lækre, friske råvarer og en masse godt håndværk gør vi os umage for at give dig en madoplevelse, der gør glad. En god madoplevelse tager udgangspunkt i et veltillavet måltid, som er tilberedt af gode råvarer, men det handler også om rammerne omkring måltidet. Derfor går vi mindst lige så meget op i, at servicen er i top, både når du taler med vores kundeservice, og når du får maden leveret af en af vores madchauffører.
Svarer typisk inden for 1 måned
Langt det meste af maden er super fin, oftest er det personlige præferencer, der gør noget ikke bliver spist op.
Jeg er endda ret kræsen, men kan alligevel lykkedes med at finde tre retter hver uge.
Det er dejlig nemt når man ikke har overskuddet til at lave mad efter arbejde.
Da den dag jeg får leveret, er en af de dage jeg arbejder, sætter jeg en af deres flamingokasser ud med to køleelementer i, så det er nemt for deres chauffør.

Besvarelse fra Det Danske Madhus
Jeg er især utilfreds med leveringen af maden, som sker på de mest mærkelige tidspunkter af døgnet. De siger maden skal leveres ml. 09.00 & 17.00, men det lever de slet ikke op til. Når det gælder kunderne er de meget punktlige, det skal være lige efter bogen. Har påpeget problemet flere gange overfor kundeservice og stakkels chauffør som siger at chefen siger han bare skal køre. Presser man dem formeget, holder de brandøvelse. Spørger man efter chefen er hun meget travl, og kan heller ikke ringe tilbage.Jeg er dødtræt af det her, og overvejer derfor at droppe madhuset. Trist at se, hvordan de ødelægger en god forretning. Det er for elendigt, og kan kun blive bedre. Tænker de mange dårlige anmeldelser, taler for sig selv.
En nabo til mig får sin mad fra Det danske madhus.
Torsdag morgen d. 15/1-26 kommer jeg forbi og kan konstatere at, der står en åben papkasse men nogle plastik bakker med middagsretter kun dækket af den cellofan/gennemsigtig plastik.
Jeg kontakter Det danske madhus for at gøre opmærksom på at det vist ikke er afleveret helt reglementeret efter loven ift. håndtering af fødevarer.
Jeg får at vide at det ikke er nok at oplyse om min nabos navn og adresse, men at de også skulle bruge min nabos cpr.nr.....
Jeg oplyser at det har jeg af gode grunde ikke , for så at vide at de ikke kan handle på det. Jeg beder om at blive stillet om til en ansvarlig medarbejder, og for så at vide at, det kunne ikke lade sig gøre.
Min mor har været tilmeldt ordningen i 2 uger. Første levering 3 retter ud af 7 de 4 manglende ankom senere efter påtale.
Næste 7 dages levering udeblev!
Hvordan skal man som pårørende have tillid til I kan varetage opgaven?

Besvarelse fra Det Danske Madhus
Hvis jeg ku give mindre end 1 stjerne gjorde jeg det.. igen og igen levere de ikke til min mor desværre kan min mor li maden men kl er i dag 20.36 og hun får igen ikke aftensmad
Hvis du overvejer at bruge dem så lad vær de kommer ikke FØJ

Jeg er meget tilfreds med jer. Dejlig danske retter,mvh. JetteSørensen👍

Besvarelse fra Det Danske Madhus
Jeg synes den brune sovs er dårlig og jeg kan ikke forstå , at man ikke laver noget det er godt med smag i for det binder jo retten sammen og det er jo vigtigt hvis man er ligt svag og dårlig så har man brug for en god ret ? Mvh Kim

Besvarelse fra Det Danske Madhus
Jeg har modtaget mad nu i 4 uger. Jeg er nu syg og kan ikke spise en hel hovedret, så jeg nu bestiller forret og dessert. Men jeg synes det smager pragtfuldt

Besvarelse fra Det Danske Madhus
Trygheden ved, at maden var bestilt til lukkedage i julen, blev til en stor skuffelse og et praktisk problem, da der blev leveret forkert mad. Og nul service fra kundekontakten. Kun:”desværre”. Ingen hjælp til måske at efterlevere eller finde den rigtige mad, som må formodes at være droppet et sted på ruten. Meget arrogant og et problem for netop denne sårbare kundegruppe, som man profiler sig på at handle med. Og desværre ingen alternativer. Slut med det danske madhus

Besvarelse fra Det Danske Madhus
I havde husket alt min mad denne gang. I glemmer oftest at levere min salat.
Julemaden smagte dejligt 🎅

Besvarelse fra Det Danske Madhus
Der blev i dag leveret mad fra jer- der var ikke lagt bestillings seddel til næste gang - jeg barnebarn var heldigvis hos min mormor på 92 som ser og hører dårligt - vi nåede at hente manden der kom med maden - han var eddike sur - jeg ringede ind og klagede - dejlig kundeservice man kom igennem til- men manden der kom med maden han skal ikke komme ved min mormor igen.
Min mormor og hendes mand siger maden smager af det samme om det kylling eller steg

Besvarelse fra Det Danske Madhus
Maden har stort set været i orden,men den tilhørende service har været helt uantagelig dårlig.
Jeg ringede ind med mine ønsker. Fik leveret noget forkert - noget jeg ikke kan tåle p.g.a. urinsur gigt. Det leverede var med andre ord lige til skraldespanden. Alligevel vil man opkræve betaling herfor, og påstår at det var min egen fejl, idet jeg ikke havde kontrolleret en pakkeseddel godt nok!
Der var jeg imidlertid så irriteret over ikke at have fået, hvad jeg havde bestilt og så havde firmaet blot valgt noget andet, uden at have rådført sig med mig.
Det vil altså sige at man forsøger at fedte sine fejl af på kunderne.

Besvarelse fra Det Danske Madhus
dejlig mad,mangler bare kartofler i kålretterne istedet for rugbrød.

Besvarelse fra Det Danske Madhus
Jeg syntes maden var velsmagende og appetitlig leveret. Mange forskellige retter gør det varieret og sundt.
Tak for maden.

Besvarelse fra Det Danske Madhus
Jeg er yderst tilfreds med maden, det er husmandskost, som jeg holder af. Det er vigtigt for mig, at retten kan opvarmes i en konvektionel bordovn.
Efterhånden er leverancen blevet regelmæssig, hver torsdag mellem otte og halvni. Passer mig fortræffeligt. MVH GSL

Lækker mad og velsmagende,
Har nu fået det i 2 uger, det eneste jeg savner at man kunne vælge grønsager eller kartofler, da jeg savner flere grønsager, venlig chauffør.

Besvarelse fra Det Danske Madhus
Værste oplevelse nogensinde. Vi valgte dem fordi det går igennem københavns kommune, madlevering til sårbare borgere, terminale borgere som ikke kan selv åbne døren. De taber nøgler, kommer ikke med maden, virker ligeglade på telefonen og lukker kundeservice inden maden er kørt ud, så hvis maden ikke bliver leveret er det bare noget med at vente til i morgen. I en hel weekend blev der ikke leveret mad, fordi chaufføren ikke havde nøgle og kørte videre uden at ringe på døren eller borgers telefon. Vi har været med dem i to uger og der er bøvl hver eneste dag. Chaufføren undskylder og siger at det hele sejler på kontoret og han mangler ikke kun vores nøgle men også 10 andres. Kunne blive ved med eksemplar, men så skulle jeg skrive hele dagen. Forfærdeligt firma som fortjener ikke engang 1 stjerne. Hold jer langt væk fra det danske madhus og aldrig giv dem nøgle fordi dem ser I nok ikke igen.
Svar til det danske madhus: Kære Danske madhus. Jeg har drøftet problemerne med jer gentagne gange i den tid vi i familien stående i en nødsituation med vores kære som var terminal syg og afhængig af en madordning. Det hjalp ikke. Det eneste der hjalp for os var at skifte over til Københavns kommune madservice. Jeg har ikke noget ønske om at tale ydligere med jer men bare advare andre borgere.

Besvarelse fra Det Danske Madhus
Ingen repsons fra DDM i forhold til specialkost under indlæggelse
Jeg skal igennem endnu en stor operation, hvor det er vigtigt for mig at vide om Det Danske Madhus som levere mad til sygehusene i Region Sjælland vil være i stand til at levere sund og berigende kost til mig. Det er vigtigt i forhold til hurtig recowery, min krop er svag af EDS har været igennem nu mere end 40 operationer på 11 år. Jeg lider af 2 slags Dysfagi, multiallergi samt diverse intollerancer. Derfor er min kost yderst vigtig for mig. De har skriver de 2 dages svartid så jeg skriver til dem tirsdag altså 4 arbejdsdage før min indlæggelse. Og spørger om de kan lave uden de ting som jeg ikke tåler og som jeg stadig grundet mine dyfagier kan synke. Hører absolut intet, bortset fra et autosvar i min mailboks. Fredag, altså 3 dage før min indlæggelse/ 4 arbejdsdage efter min henvendelse, tager jeg kontakt til Det Danske Madhus, som først ikke kan finde min mail, men efter en del søgen finder den rare og hjælpsomme dame i deres callcenter ud af at de har sendt den til deres diætist, jeg skal forvente snarligt svar?? I dag, dagen før min indlæggelse og operation, har jeg absolut intet hørt, jeg har tjekket min mail helt igennem, tjekket min opkaldsliste på min mobil 0 svar. Og det der piner mig er deres ligegyldighed overfor borgere/patienter, da de står for store dele af sygehusenes, mange kommunes ældremad, mange bosteders mad. Ærgeligt at så stor en virksomhed udviser så lidt konduite.

Besvarelse fra Det Danske Madhus
Uprofessionelt!! Modtager Mail vedr madbestilling til jul og nytår til min mor, som døde for 1/2 år siden. I forbindelse med dødsfaldet informerede jeg Det Danske Madhus telefonisk.