Hurtig levering og god service👍 Har handlet der flere gange nu og har hver gang fået mine varer i løbet af få dage. Varerne er af god kvalitet. Henvendelser besvares hurtigt. En god oplevelse at han... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 47 af de 53 bedste virksomheder i Gavebutik
Et unikt udvalg af godt tænkt, smukt og brugbart design; et skatkammer af opfindsomme, inspirerende ting, som leger med udtryk, form og funktion på elegant vis. Vi tror på, at vi alle har brug for at blive dagligt inspireret, udfordret og begejstret. Når du kigger med, vil du opleve, at tingene sætter hjernen på arbejde, og giver dig behov, du ikke vidste, du havde. Rigtig god fornøjelse!
Adelgade 25 A, 8400, Ebeltoft, Danmark
- +45 71996336
- mail@designertorvet.dk
- www.designertorvet.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger
Hurtig levering.
Imødekommende kundeservice.
Dejligt pengene først hæves, når varen er modtaget.
Jeg modtog varen superhurtigt og hele…
Jeg modtog varen superhurtigt og hele købsoplevelsen har været i top. Mit tæppe var godt pakket ind og det er virkeligt et lækkert tæppe, der normalt handles til langt højere priser, så jeg er meget tilfreds med mit køb. Før købet talte jeg med Morten fra Designertorvet og fik en yderst god service.
Købte superfin nøglepung mrk
Købte superfin nøglepung mrk. Mywallet, så nu kan jeg altid finde mine nøgler i tasken.Hurtig levering og telefonisk betjening yderst behagelig og en vare, som jeg er rigtig glad for derfor 5 velfortjente stjerner
Efter 14 dage
Efter 14 dage, var min ordre slet ikke afsendt endnu, så jeg har simpelthen valgt at annullere ordren.

Besvarelse fra Designertorvet
Jeg har annulleret min ordre
Den 1. juni bestilte jeg ordren.
Den 2. juni fik jeg mail om, at ordren var afsendt med GLS.
Den 4. juni ringede jeg til Designertorvet og fik at vide, at GLS først afhenter ordrer hos dem om onsdagen - i det her tilfælde samme dag (4. juni).
Jeg har endnu ikke modtaget min ordre.
Og det viser sig nu (ses i GLS-app), at Designertorvet overhovedet ikke har registreret pakken til mig endnu …
Så jeg finder varen et andet sted.
Jeg har derfor annulleret ordren pr. mail dd.

Manglende levering
Jeg har bestilt en varer den 11/5 og har stadig ikke hørt noget ift. levering. Jeg har forgæves skrevet til designertorvets mailadresse og ringet.
Spændt på om jeg nogensinde får min bestilling.

Anbefales
Flot udvalg og gode priser. Dejligt med ny kunde rabat. Vare kom hurtigt selvom det var en bestillingsvare. Udemærket indpakket.
man hører intet fra dem
man hører intet fra dem, når man skriver til dem. Har stadig ikke fået det jeg bestilte og har intet hørt eller fået noget info omkring min bestilling, som jeg bestilte for 3 uger tilbage .

Besvarelse fra Designertorvet
Super god service og hurtig levering.
Fuld tilfreds som altid med handel hos…
Fuld tilfreds som altid med handel hos Designertorvet
Frustrerende lang leveringstid
Modtog varerne efter knap 5 uger (estimatet var 1-3 uger). Efter 3 uger kontakter jeg kundeservice pr. mail om min ordre er på vej eller hvad jeg kan forvente af leveringstid, men modtager aldrig svar.
Varerne er nu modtaget og de var af ok kvalitet. Levering og kundeservice har dog mangler.
Har simpelthen fået mit livs bedste…
Har simpelthen fået mit livs bedste service hos DesignerTorvet, så det er absolut ikke sidste gang jeg køber hos dem.
- God kvalitet til god pris.
- Ekstrem hurtig kommunikation.
- Hurtig levering.
- Service helt i top.
Det kan kun blive fem funklende
🌟🌟🌟🌟🌟 herfra.
Enormt venlig og hjælpsom kundeservice.
Inspirerende, finurlige og humoristiske ting i webshoppen. Enormt venlig og hjælpsom kundeservice.
Det er et sandt skattekammer af nytænkende og smukke designs.
Jeg oplevede en utrolig kort leveringstid og de varer jeg modtog var som forventet - i fin stand og meget forsvarligt og ansvarligt pakket ind - noget andre firmaer kunne lære en hel del af.
Jeg kan varmt anbefale Designertorvet.