Designertorvet Anmeldelser 217

4,0

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 46 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne er meget tilfredse med de produkter, de har købt, og fremhæver ofte den gode kvalitet og det unikke udvalg. Mange forbrugere roser den hurtige levering og den generelt gode service, de har oplevet. Dog var nogle mennesker utilfredse med kommunikationen, især manglen på opdateringer vedrørende forsinkede ordrer eller varer i restordre. Enkelte kunder nævner også problemer med at komme i kontakt med firmaet via telefon eller mail, og nogle oplevede, at ordrer blev annulleret eller leveret forkert efter lang ventetid.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Anmeldere nævner tvetydig feedback om leveringsservice. Mange forbrugere roser hurtig levering, god... Se mere

Product

Anmeldere fremhæver positive aspekter af produktet. Mange kunder er tilfredse med hurtig levering og... Se mere

Order

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med ordrer. Mens nogle kunder oplevede hurtig levering og en god... Se mere

Service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med service. Nogle kunder roser den hurtige levering og den gode,... Se mere

Customer communications

Kunder deler negative meninger om kontaktmulighederne. Mange rapporterer om manglende svar på telefonopkald... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Kunne godt have brugt en “tilbage melding” i stedet for et standard svar “tak for din order” Jeg havde bestilt 3 stk sæbe, men ikke noget om varen, var på lager eller ej. Det kunne ha’ været rart, m... Se mere

mangler en vare. Tænker I lige kunne brugt et øjeblik på at skrive om varen er udgået, eller i restordre. Vh Peter

Jeg modtog varen superhurtigt og hele købsoplevelsen har været i top. Mit tæppe var godt pakket ind og det er virkeligt et lækkert tæppe, der normalt handles til langt højere priser, så jeg er meget... Se mere

Købte superfin nøglepung mrk. Mywallet, så nu kan jeg altid finde mine nøgler i tasken.Hurtig levering og telefonisk betjening yderst behagelig og en vare, som jeg er rigtig glad for derfor 5 velfortj... Se mere

1. nr. 53 af de 60 bedste virksomheder i Gavebutik

Et unikt udvalg af godt tænkt, smukt og brugbart design; et skatkammer af opfindsomme, inspirerende ting, som leger med udtryk, form og funktion på elegant vis. Vi tror på, at vi alle har brug for at blive dagligt inspireret, udfordret og begejstret. Når du kigger med, vil du opleve, at tingene sætter hjernen på arbejde, og giver dig behov, du ikke vidste, du havde. Rigtig god fornøjelse!

4,0

God

Svarer typisk inden for 2 uger

Hold jer væk fra dette firma!

Jeg er rystet over, hvordan Designertorvet behandler sine kunder.
Købte i dec. 2025 et tæppe, som jeg returnerede, da jeg ønskede en anden størrelser. Jeg betalte for returneringen af tæppet plus differencen mellem de to tæpper efter at have været i telefonisk kontakt med Morten. Så ventede jeg længe på leveringen af det nye tæppe – meget længe, og i flere uger hørte jeg intet fra dem. Skrev og ringede flere gange, og selvom jeg indimellem fik et svar om, at de ville rykke producenten, - så blev jeg ladt i stikken, og hørte igen intet fra dem i flere uger. Mistede tålmodigheden til sidst og bad om at få annulleret ordren. Det blev bekræftet, og de skrev, at jeg ville få pengene retur indenfor få dage. Altså – de skylder mig 1345,- kr. plus de forsendelsesomkostninger, som de på hjemmesiden skriver de vil tilbagebetale. Så kontaktede jeg dem igen d. 24.3. og spurgte, hvor pengene blev af? Først i dag d. 25.3 modtager jeg så – nej, ikke alle pengene, -men halvdelen!
Det er under al kritik, og et meget slidsomt arbejde at være kunde i den butik. Det er udenfor al tvivl, både første og eneste gang jeg handler i den butik, og udsætter mig for den behandling!

25. marts 2026

Besvarelse fra Designertorvet

Hej Sonja. Du har jo fået alle pengene retur så det er ikke sandt hvad du skriver. Vi beklager selvfølgelig, at Horredsmattan ikke kunne levere det tæppe, som du ønskede istedet for det du bestilte og fik leveret.
Med venlig hilsen, Designertorvet
Til andre der ser med her kan man tjekke vores hjemmeside og se at e-mærket giver os 9,1 ud af 10 mulige stjerner baseret på 320 anmeldelser.

Svindel firma.

Svindel firma.
Købete en vare i januar, og har stadig ikke modtaget denne vare.
Har været i kontakt med firmaet, men ingetig sker.
De har hævet pengene, men vil åbenbart ikke tilbagebetale beløbet eller levere varen.
Derfor må jeg betragte dette firma som svindel og tyveri af kundernes penge.

Jeg svare gerne for min beskyldning.
Vi, min kone og mig selv har snakket med jer 3 gange for at oplyse manglen.
Hver gang bliver sagt at I vender tilbage.
Men nej, ingen vender tilbage, og ingen vare bliver modtaget.
Jeg har skrevet mail til jer, uden svar, men glæder mig over i vågner nu.
Min ordre er bestilt d. 4/1-2026 med ordrenr. 42382.
Pengene 353,10 Kr. er hævet på min konto d. 12/1.
Håber disse oplysninger kan give genklang hos jer.
For som tingene er indtil videre holder jeg ved min udtagelse.

4. januar 2026

Hej John.
Tak for dine opdaterede oplysninger. Vi har tilbageført beløbet til det kort, hvor betalingen er sket.

Og til andre der læser med her, kan vi oplyse at vi er en e-mærket dansk virksomhed og det betyder at du som kunde er sikret op af e-mærket på ordre op 10.000 kr hvis du handler hos os.

Ikke køb på denne side

Opdateret!

Jeg har i dag d 20/3.2026 modtaget det jeg bestilte d 27/12.2025
De har sendt en lille sød gave med, som undskyld den lange ventetid! Tak.
Jeg havde bare håbet at de havde svaret mine mail, eller telefonopkald, så havde jeg aldrig skrevet en dårlig anmeldelse.

Håber de fremadrettet ville skrive på deres hjemmeside, hvis de ikke har varerne på lagret. Så folk ved at de kan komme til at vente op til 3 mdr.
jeg har lavet stjernerne om fra 1 til 3, da jeg nu har fået varerne!

Ikke køb på denne side!
Jeg købte 27 dec 2025, 4 musik nattergale huse. Ugen efter skrev de, at de desværre først kunne få dem hjem i start fed 2026. Og det sagde jeg ok til.. de sender også 4 musik huse, men desværre de forkerte, så de kom retur.
16 Feb skriver jeg til dem igen, for at høre hvor de blev af? Og de svarede at de ventede på en ordre fra deres sammenarbejdspartner!
Har siden skrevet 3-4 mails. Ringet hver dag, og ingen kontakt.
Jeg er meget rystet over deres forretningsstil. - havde de ikke kunne skaffe dem, kunne de da bare have sendt mine penge retur! ELLER I DET MINDSTE HAVE SVARTET MIG!

18. marts 2026

Besvarelse fra Designertorvet

Hej Tina. Vi beklager meget den alt for lange leveringstid og forløbet, men heldigvis har vi netop modtaget de populære Relaxound boxe, der har været lang tid undervejs, da leverandøren har haft svært ved at følge med efterspørgslen. De bliver sendt til dig imorgen sammen med en lille gave som kompensation for forløbet. Med venlig hilsen, Morten, Designertorvet

Det har bare fungeret

Det har bare fungeret. Både med bestilling og besked ang forsendelse. Det kan varmt anbefales.

31. december 2025

Besvarelse fra Designertorvet

Tak for den dejlige anmeldelse

Jeg havde bestilt tre julegaver

Jeg havde bestilt tre julegaver. De to ville kunne leveres indenfor kort tid. Den sidste indenfor 2-3 uger. Derfor ikke uventet at jeg i første omgang kun modtog to julegaver. Fik senere en meddelelse om, at jeg ikke ville kunne få den sidste julegave inden jul, men at jeg kunne vælge en anden, som kunne leveres i tide. Det valgte jeg og har lige hentet gaven. Så flot! Glad og lettet over at alle gaver nu er i hus. Tak for det!

21. december 2025

De var super hjælpsomme

De var super hjælpsomme , da min pakke var blevet væk hos GLS , tilbød de at sende en erstatningspakke med det samme, da det var en hørt ønsket julegave der var blevet væk . Så tudsind tak

18. december 2025

Besvarelse fra Designertorvet

Tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at GLS alligevel fandt din pakke. God jul

Hurtig levering og god service👍

Hurtig levering og god service👍
Har handlet der flere gange nu og har hver gang fået mine varer i løbet af få dage. Varerne er af god kvalitet. Henvendelser besvares hurtigt. En god oplevelse at handle hos Designertorvet

15. december 2025

Helt perfekt

God beskrivelse af varen og lynhurtig levering, bravo!

15. december 2025

Hej Poul. Tak for dit feedback. Håber du bliver tilfreds med pungen. God jul

Rigtig imøde kommende og meget venlig…

Rigtig imøde kommende og meget venlig betjening. Hurtig levering, super sjove og unique varer og gave ideer af højeste kvalitet.
Yes, jeg vender tilbage 😉

10. december 2025

Besvarelse fra Designertorvet

Hej Lydia. Tak for din fine anmeldelse. Håber din gave bliver modtaget med glæde. God Jul

Hold jer langt væk

Tilbage i september i år bestilte jeg et tøjstativ fra Designertorvet.

I en mail meddeler firmaet, at varen først kan leveres den 29. november. Hvis jeg kan vente, får jeg 15 % i rabat.

Jeg siger ja til at vente.

Den 29. november kommer og går. Ingen levering af ordren. Ingen forklaring.

I en mail efterlyser jeg varen. Firmaet svarer, at tøjstativet først kan leveres 15. februar næste år.

Altså 5 måneder efter jeg bestilte varen.

Tøjstativet sælges stadig på Designertorvets hjemmeside med løfte om 1-2 ugers levering. Hvilket ikke er sandt.

Så pas på. Designertorvet sælger varer, de ikke har og ikke kan skaffe.

...

Jeg ser, at Designertorvet har svaret.

Nu er der endnu mere grund til at være nervøs.

Bare lige for at sætte det hele lidt i perspektiv.

Når kunder risikerer at vente 5 måneder eller mere på deres ordre. Når selv stærkt forsinkede løfter ikke overholdes eller forklares. Når hjemmesiden lover levering, som ikke er sand. Når I først efter adskillige måneder fjerner en vare, I faktisk ikke har.

Så er forklaringen ”bestillingsvare” contra ”lagervare” irrelevant, håbløs, autogeneret nonsens. Som demonstrerer et hårdt trænet og flovt niveau af ligegyldighed.

Hvilke andre varer har I ikke og kan I ikke skaffe indenfor den lovede leveringstid?

16. december 2025

Besvarelse fra Designertorvet

Vi beklager meget forløbet, men nogle af de varer, vi sælger er bestillingsvare, altså ikke lagervarer og derfor kan der være leveringstid op til tre uger. I dette tilfælde var der meget længere leveringstid end normalt, og derfor har vi valgt at fjerne dette produkt fra vores sortiment. Vi er tilknyttet det danske e-mærke, der beskytter vores kunder og som man kan se på e-mærkets trustscore er kundetilfredsheden oppe på 9 ud af 10 mulige baseret på 323 tilbagemeldinger. Bare for at sætte det hele lidt i perspektiv. Men TVS har en god jul. Med venlig hilsen, Morten, Designertorvet

Bestilte julegave 26.11 … intet hørt…

Bestilte julegave 26.11 … intet hørt udover en ordrebekræftelse. Kom i telefonisk kontakt 4.12 og fik at vide, at varen var i restordre, men ville ankomme fra Tyskland først i denne uge. I dag (torsdag 11.12) har jeg både skrevet og ringet uden held!!
Update: blev ringet op 12.12; varen er nu på lager, men i en anden farve end den, jeg bestilte. Har takket ja til anden farve og ser nu frem til at modtage afsendelsesinfo mv,,,

11. december 2025

Besvarelse fra Designertorvet

Vi beklager at du ikke er kommet igennem til os. Det skal naturligvis ikke være en undskyldning, men vi meget travlt da årets julesalg har slået rekord. Som du kan se har vi ikke trukket betaling for din ordre, det gør vi først når vi sender den. Som du kan se er vi også E-mærket og det er din garanti for at du ikke bliver snydt. Du skal nok få din julegave til tiden. Hav en god jul. Morten, Designertorvet