Designer Sofas 4U Anmeldelser 4.705

3. Møbelfabrikant
  4. Dagligstuemøbelbutik
  5. Sofabutik
  6. Møbelpolstringsbutik

Designer Sofas 4U established as an online furniture retailer in 2007. Since its launch it has an unprecedented response and has already built an excellent reputation and web presence. With our 20 year experience of the furniture industry it has been an instant success. We offer our customers the funkiest/trendiest quality furniture, excellent customer service and value for money. It is already projected that within the next 12 months Designer Sofas 4u will become one of UK’s largest leading online furniture store. We’ve spent years perfecting our craft and that’s why we’re pleased to offer a bespoke, made-to-order sofa option created especially for you to your exact needs and specifi­cations as well reliable,­ quick delivery and we’re happy to offer an incredible 0% interest free finance option on ALL of our orders. We offer free fabric and leather samples, Chesterfield Sofa aftercare advice, a 14-day money back guarantee, a low price promise and even a 12-month warranty on all purchases made with us. Why not visit us in our Blackburn showroom or contact us on 01254 268590 and start your journey to your perfect sofa today?

4,4

5 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Tænk dig godt om før du handler.

Vi har købt en hel Chesterfield stue i læder far Designersofas4u. Vores første oplevelser med firmaet var positive. De svarede beredvilligt på vore spørgsmål og da vi på deres hjemmeside kunne læse at "i tilfælde af at et møbel har en skade ved levering sørger vi for så hurtigt som muligt at få den repareret" følte vi at det var sikkert nok at handle med firmaet. Betaling og levering gik tilfredsstillende. Men så gik det galt. Da vi fik den ene sofa pakket ud var der en knap løs i ryggen. Vi tog omgående nogen billeder og mailede dem til firmaet. Dagen efter ringede vi for at sikre os at de havde modtaget billederne. Det havde de og vi ville i løbet af 48 timer for at vide hvordan de ville løse problemet. Der skete intet. 5 dage senere ringede vi og fik at vide at der ville komme en mail samme dag. 2 dage senere kom mailen så. De ventede svar fra producenten. 15 dage efter at have modtaget møblerne rykker vi igen for et svar. Der går 4 dage inden der kommer svar og nu lover de at vi vil blive ringet op samme dag af deres manager. Der sker intet. Her 2 måneder efter at have fået møblerne har vi valgt selv at få sofaen repareret hos en møbelpolstrer da det kostede det samme som at få møblerne sendt retur. Der er overhovedet ingen kommunikation fra Designersofas4u. De er totalt ligeglade. Så tænk dig godt om før du vælger at handle med Designersofas4u. En evt. skade må du selv, for egen regning, sørge for at få lavet.

25. juli 2013
Vis anmeldelser på alle sprog (4.705 anmeldelser)