Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Vi tilbyder dansk design, produceret i Danmark – solgt til hele verden. Det eksklusive udvalg af dansk design interiør fra DESIGNERS FIRST findes kun hos os. Vi håndplukker de nye design, der finder vej til vores webshop, og vi tilføjer løbende nyheder til vores sortiment. De ting, du finder hos os, er nøje udvalgt, og vi tænker i kvalitet før kvantitet.
Hjulmagervej 4A, 7100, Vejle, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Hurtig levering, flot produkt, personlig brev med leverancen.
Fandt endelig nogle pæne Sengeborde som er lige så flotte i virkeligheden som på det billede vi valgte udefra . Og så var der også hurtig levering
Hurtig levering og sengeborde i høj kvalitet. Tak for god service og hurtig levering!
Fantastisk skandinavisk design. Lækkert håndværk og materiale valg helt i top. De er allerede hængt op og det passer perfekt ind i vores stil. Kan klart anbefales. Og sjovt med det meget personlige brev der medfulgte ordren 😊
Ikke sidste gang jeg køber noget fra
Designers-first 👍

Besvarelse fra Designers First
Smukt design og hurtig og super service, også med hensyn til et par spørgsmål.
Seriøst og særdeles anbefalelsesværdigt firma

Besvarelse fra Designers First
Flot design og god kvalitet. Hurtig levering, og de væghængte sengeborde passer perfekt ind herhjemme. Jeg er meget tilfreds med købet :)

Besvarelse fra Designers First
Fint produkt som levede op til billederne - hurtig ekspedition og levering

Besvarelse fra Designers First
Lækkert dansk design, lækker indpakning, hurtig levering og fedt med en beskrivelse af Gerts virksomhed. Det virker troværdigt på alle måder.

Besvarelse fra Designers First
Et super flot produkt, rigtig smukt design, virkelig nem opsætning total gennemført dansk design det er anden gang jeg køber disse sengeskuffer jeg bruger dem i gangen til nøgler, handsker osv og nu i en anden farve i soveværelset som sengebord de er så flotte

Har købt 2 stk Beside. Virkelig fine meget tilfreds med levering og varen 👍🏻😊

Virkelig flot sengebord!
Super hurtig levering og utrolig nem at sætte op.
Jeg er dog ikke helt vild med, at skuffen kan åbnes 180 grader, men det er en smagssag. Men skuffen måtte godt være mere stram, så de ikke bare flyver ud. Jeg har prøvet at stramme efter, men skruen kunne ikke strammes mere end hvad den kom med.

Besvarelse fra Designers First
Vi har købt 2 af de store sengeborde i et meget flot design og med god plads i “skuffe” under pladen.
Forsendelsen gik hurtigt og bordene var pakket forsvarligt ind. Meget tilfreds kunde.

Besvarelse fra Designers First
Super flotte sengeborde med flot finish og emmer af dansk kvalitet og design.
Jeg er meget tilfreds med alt fra køb, pris, levering, design og kvalitet.
Rent og simpelt og funktionelt dansk design 🙌🏼🤩

2 sortering?? Ingen fejl at finde og de 2 BEDSIDES er bare flotte 💥💥💥

Besvarelse fra Designers First
På trods af at jeg købte 2. sortering var der ingen fejl at spore. Smukke varer til under halv pris. Levereret på få dage med et venligt håndskrevet brev hvori returnering også er forklaret tydeligt. God virksomhed Gert har og det er absolut ikke sidste gang jeg handler her.

Besvarelse fra Designers First
Lækkert design til fair priser. Gode produkter og hurtig levering.

Super flotte sengeborde!
Virkelig hurtig levering. Selvom jeg havde købt udstillingsvarer var der ikke det mindste brugsspor at se.
Det er virkelig et lækkert stykke dansk design som jeg kun kan anbefale andre at købe!
Jeg er positiv overrasket over god service.

Besvarelse fra Designers First
Vi har modtaget de smukkeste natborde. Minimalistisk design, kvalitet og materiale matcher 100% vores forventning.