Design Cykler - Viborg Anmeldelser 11

3,9

Holstebrovej 81G, 8800 Viborg, Jylland, DK

De er hurtige, rare og flinke, og det er en helt okay pris. 🥇 De sender en sms MED pris oplysning når du kan hente din cykel og du er forberedt på hvad det koster. Det’ er dejligt 😄👍

Nicolaj var rigtig go til at beskrive hvad han havde lavet, og gav kommentar til mine spørgsmål

Effektiv og hurtig service hos Design Cykler i Viborg. God vejledning og hjælp ifb købet af min nye cykel.

Vi købte en cykel i januar som fødselsdagsgave til vores søn. Kort efter fulgte næsten fem ugers vinter med sne, og cyklen blev derfor ikke brugt de første otte uger. Da vi derefter modto... Se mere

1. Cykelbutik

Hos Design Cykler har vi mere end 30 års erfaring med at få danskerne godt kørende. Vi er en moderne kæde af store cykelbutikker, hvor faglighed og service går hånd i hånd. Vores mål er altid at give dig den bedste vejledning, uanset om du besøger os i en af vores 13 fysiske butikker eller handler på vores webshop. Vi er stolte medlemmer af brancheforeningen Danske Cyklehandlere, og vi står klar med et bredt sortiment og dyb produktviden, så du ender med præcis den cykel, der matcher dine behov. Certificeret tryghed og 5-stjernet service Når du vælger Design Cykler, vælger du kvalitet. Alle vores butikker fungerer som Shimano Service Center, hvilket er din garanti for det højeste faglige niveau. Vores værksteder er certificeret med 5/5 stjerner, og vi beskæftiger uddannede cykelmekanikere, der løbende opdateres med kurser i den nyeste teknologi. Det betyder, at din cykel altid bliver serviceret med originale reservedele og stor ekspertise, så du kan køre sikkert videre. Handel med fuld garanti – Online og i butik Vi har gjort det nemt og trygt at handle cykel og udstyr. Når du handler i vores store webshop, står du aldrig alene med dit køb. Du har nemlig fuld service, garanti og returret i alle vores fysiske forretninger. Har du brug for hjælp til en elcykel købt online, eller skal hjelmen byttes til en anden størrelse? Så står vi klar til at hjælpe dig i butikken. Populære kategorier Hos os finder du et kæmpe udvalg inden for elcykler, racercykler, mountainbikes og citybikes. Derudover har vi alt, hvad du skal bruge inden for cykelhjelme, cykeltøj og tilbehør til cyklen. Landsdækkende butiksnet Vi er tæt på dig. Med butikker i Aalborg, Randers, Aarhus, Horsens, Kolding, Esbjerg, Viborg, Næstved, Taastrup, Brøndby, Odense og Svendborg er hjælpen altid inden for rækkevidde. 100% Klargjorte cykler Din køreoplevelse starter med det samme. Cykler købt hos Design Cykler leveres 100% samlet og klargjort af vores uddannede mekanikere, så du er sikret en cykel, der er indstillet og justeret korrekt fra første tråd. Fuld servicepakke Vi slipper dig ikke efter købet. Med vores store netværk og certificerede værksteder sikrer vi, at du har adgang til service og garanti i hele landet, uanset i hvilken Design Cykler cyklen er købt. Besøg Design Cykler – vi er klar til at hjælpe dig!

• Holstebrovej 81G, 8800, Viborg, Jylland, Danmark

• 86743037

3,9

God

Svarer typisk inden for 48 timer

Arrogant og ulovlig kundeservice – de er ligeglade med Købeloven

Design Cykler (Viborg) er uden sammenligning den mest uprofessionelle forretning, jeg nogensinde har handlet med. At købe en dyr cykel med Shimano 105 Di2 hos dem har været en kæmpe fejl, da deres "service" efter købet er decideret fjendtlig og arrogant.
Da min kun 6 måneder gamle bagskifter fejler (gevindindsatsen ryger ud under almindelig vedligeholdelse), vælger butikschef Søren Jensen at gå i krig mod mig som kunde i stedet for at løse problemet.
Hvorfor du skal holde dig langt væk:
• De skider på Købeloven: På trods af 12 måneders formodningsregel, hvor bevisbyrden ligger hos dem, afviser de blankt en reklamation over mail uden overhovedet at have set cyklen. Det er juridisk inkompetent.
• Arrogant "35 års erfaring"-attitude: Man bliver talt ned til og mødt med en ekstrem "vi ved bedst"-holdning. Da jeg fremviste dokumentation fra en anden fagmand og påpegede mine rettigheder, blev jeg ignoreret og hånet.
• ChatGPT som "bevis": Som toppen af kransekagen sendte butikschefen links til ChatGPT-samtaler for at bortforklare tekniske defekter og lakfejl på stellet. Det er pinligt og useriøst for en professionel cykelhandler.
• Nægter at svare på konkrete spørgsmål: Jeg blev bedt om at køre 2 timer (t/r) til butikken, men de nægtede at svare på, om de overhovedet havde reservedelen hjemme, eller om de ville anerkende fejlen. Ren chikane af kundens tid.
Jeg har valgt at skille mig af med en ellers dyr og god cykel udelukkende fordi jeg aldrig vil sætte mine ben i deres butik igen eller have noget med deres kundeservice at gøre.
Hvis du vil have rettigheder som forbruger og behandles med respekt, så køb din cykel et andet sted. Design Cykler er kun venlige, indtil betalingen er gået igennem – derefter er du på egen hånd.

Opdatering efter svar.

Tak for jeres svar, Benjamin. Det lyder meget korrekt og efter bogen, men det stemmer desværre overhovedet ikke overens med den behandling, jeg rent faktisk fik.
I skriver nu, at en fysisk vurdering er en forudsætning, men jeres butikschef, Søren Jensen, konkluderede direkte over mail – uden at have set cyklen – at: "Vi kan ikke lave noget på garanti her" og "ansvaret ligger hos dig selv". Han havde altså allerede truffet en afgørelse og afvist min reklamationsret, før han bad mig køre 2 timer for at få foretaget en "vurdering", som han på forhånd havde dømt til min ulempe.
Derudover ignorerede han mine konkrete spørgsmål om, hvorvidt I overhovedet havde reservedelen (Shimano R-7150) på lager. Det er ikke at "håndtere sagen ordentligt" – det er at spilde kundens tid og håbe på, at de giver op.
Hvis I virkelig ønskede at hjælpe, havde I ikke mødt en saglig henvendelse med arrogance, afvisninger og links til ChatGPT-samtaler. Det er for nemt at beklage kommunikationen nu, hvor I har fået en dårlig anmeldelse, når jeres faktiske handlinger har været alt andet end løsningsorienterede.
Jeg har nu skilt mig af med cyklen, da tilliden til jer som forhandler er totalt væk.

28. april 2026

Hej Carl-Emil

Vi beklager, at vores kommunikation ikke har været god nok fra vores side af - det er selvfølgelig noget vi tager til os.

Vi vil dog gerne præcisere, at en fysisk vurdering af produktet er en forudsætning for at kunne behandle en reklamation korrekt. Det gælder uanset fejltype og er faktisk også et krav der følger af Købelovens regler om formodningsregel og omvendt bevisbyrde - vi skal have mulighed for selv at konstatere og dokumentere fejlen, både internt og i samarbejde med vores leverandør. Det kan vi ikke gøre over telefon eller mail, eller på baggrund af en vurdering fra en anden fagmand.

Derfor opfordrede vi dig gentagne gange til at besøge butikken, så vi kunne håndtere sagen ordentligt for dig. Det er ærgerligt, at vi ikke fik muligheden for det.

Benjamin, Design Cykler

Godt sted at handle cykler

De er hurtige, rare og flinke, og det er en helt okay pris. 🥇

23. april 2026

Hej Hanne

Tak for den fine anmeldelse! Dejligt at høre, at du er glad for oplevelsen i Viborg. Vi håber selvfølgelig at se dig en anden gang 😊

Hurtig og effektiv service

Hurtig og effektiv service. God kommunikation og opfølgning post service.

21. april 2026

Hej Bjarne

Tak for anmeldelsen!

Jeg er super glad for at høre, at alt bare har spillet 😊

Vi ser frem til at hjælpe dig en anden gang.

Rigtig god serrvice

31. marts 2026

Hej Marianne

Tak for din anmeldese 😊

Jeg er glad for at du oplevede god service i butikken - vi håber at se dig igen.

Service

13. marts 2026

Hej Arne

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at Nicolaj gav sig tid til at gennemgå arbejdet og svare på dine spørgsmål.

En anderledes service politik

Da vi derefter modtog indkaldelsen til 8-ugers service, gjorde jeg opmærksom på, at cyklen endnu ikke havde kørt en eneste meter. Jeg foreslog derfor, at servicen kunne udskydes, da cyklen allerede var klargjort af butikken og ikke havde været i brug.

Svaret var, at butikkens politik er, at cyklen skal møde fysisk op til service, ellers bliver servicebogen ikke opdateret. Dermed mister man i praksis muligheden for at have en komplet servicebog.

Det virker unødvendigt rigidt, når cyklen ikke har været brugt siden købet. Servicen var i orden, så længe vi stod i butikken – men den ophørte tilsyneladende i det øjeblik, vi trådte over dørtrinnet.

Politik er jo noget der giver mening og dette er på ingen måde en politik der giver mening.
Det nemmeste var da at sige vi ses om 8 uger, da det må forventes at være formålet med et to måneders serviceeftersyn.
Vi kan anbefale at man kigger rundt efter servise i en branche der kommer til at overleve på netop det i fremtiden

13. marts 2026

Hej Rasmus,

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse. Det er vi rigtig glade for, da vi altid ønsker, at vores service giver mening i virkelighedens verden, også når vejret driller.

Jeg kan sagtens følge din logik, hvis cyklen ikke har kørt en meter pga. vinteren, virker det naturligvis unødigt stift at holde fast i en kalenderdato frem for det faktiske behov. Formålet med 8-ugers eftersynet er jo netop at efterspænde cyklen, efter den er blevet "kørt til".

Jeg har talt med vores butikschef om din sag. Vi vil meget gerne kigge på det igen og finde en pragmatisk løsning, så du både får en cykel i topform og en servicebog, der afspejler virkeligheden.

Du må meget gerne kontakte butikschefen direkte i butikken eller på jn@designcykler.dk, så han personligt kan hjælpe dig videre.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen,

Service i top

Effektiv og hurtig service hos Design Cykler i Viborg.
God vejledning og hjælp ifb købet af min nye cykel.

9. marts 2026

Hej Jesper,

Tak for de flotte ord! Vi er glade for, at du fandt den rette cykel, og jeg håber, du får masser af gode kilometer på den! 🚲

Hurtig og venlig betjening

Hurtig og venlig betjening. Og hurtig ekspedition

7. marts 2026

Hej Karen

Tak for din anmeldelse! Jeg er glad for at høre, at du oplevede en hurtig og venlig betjening. Det stræber vi altid efter!

Vi håber at se dig igen.

Hurtig og god behandling

Hurtig og god behandling. Kan varmt anbefale butikken for god service.

18. februar 2026

Hej Frede

Tak for de 5 stjerner og tag for dine anbefalinger af butikken i Viborg

Kristian fra Design Cykler

El Cykel til service

El Cykel til service - super god og hurtig service.
Viborg Afd.

29. januar 2026

Tak for din anmeldelse 😊

Dejligt at høre, at dit servicebesøg i Viborg gik hurtigt og smidigt. Det sætter vi stor pris på – og værkstedet bliver helt sikkert glade for rosen.