Jeg var på tour de bar med 12 venner, da vi ramte kuhstall på Åboulevarden, og vi bestilte drinks i baren havde både bartenderen 'Anders' og 'Dicte' drinks klar på baren de kunne servere med det samme... Se mere

Normalt er jeg det man kalder en hjemmeskider, men jeres toileter er simpelthen formidable. Klart mit andet hjem når det kommer til afføring. Jeres dørmænd er desuden yderst behagelige og besidder ti... Se mere

Uduelig service, komplet inkompetent personale og aggressive dørmænd, der hellere skaber problemer end at løse dem. Garderobe/øvrige personale vil ikke udlevere jakker til trods for, at der kan f... Se mere

4,5

Elendig service!

Elendig service lørdag aften.

Vi er tre, der betaler i garderoben, fordi vi ikke må have overtøj på inden for - fair nok!
Dog, får min kæreste lov til, af garderobefolkene, at beholde sin læderjakke på, da hun kun har en top på inden under. I døren får vi så at vide, at hun ikke må have den på alligevel, hvilket vi er meget uforstående overfor. Vi prøver at forklare den ansatte, stille og roligt, at hun har fået lov at beholde den på af garderoben, men den ansatte insisterer på, at hun skal betale for den i garderoben! Hun gider ikke engang høre dem i garderoben, som vi lige har talt med, hvad vi aftalte med dem. Afslutningsvis kommer der en højtråbende dørmand og siger, at alle skal smide deres overtøj i garderoben, ellers må vi forlade stedet. Underlig attitude af dørmanden, der kun eskalere situationen. Og underlig attitude af den stædige ansatte, der ignorer os, når vi prøver at forklare hende situationen. Den ansatte havde i øvrigt også jakke på, da det var pisse koldt! En læderjakke er ligeså vel en del af et outfit, som f.eks en blazer....
Så alt i alt en super træls oplevelse - stram op Kuhstall!

6. oktober 2019

Værste oplevelse, aggressiv dørmand

Stemning er helt i top lige indtil vi kommer til Kuhstall. Vi når at være der i 30 sek. hvorefter en aggressiv dørmand (lav, mørkt hår) river mig hårdt i armen og skubber mig hele vejen ud mod garderoben. Han fortæller mig at han allerede har brugt rigelig tid på mig. Det er første gang jeg ser ham dér og han står helt oppe i mit ansigt. Det viser sig, at man ikke må have sin jakke omkring livet, da der er obligatorisk garderobe. Vi anede intet om dette. Fair nok man har nogle regler, som skal håndhæves men forklar dem dog i det mindste med respekt overfor gæsterne, fremfor total ydmygelse. Vi kommer aldrig igen.

29. september 2019

Dørmanden på Kuhstall ville ikke lukke…

Dørmanden på Kuhstall ville ikke lukke mig ind igen efter jeg havde været ude at sige hej til en veninde i to minutter. Jeg ved ikke hvorfor. Jeg stod og frøs i en halv time mens mine venner prøvede at få fat i min jakke, som åbenbart var blevet væk i garderoben. Dørmanden stod og kiggede på mig mens jeg frøs og lukkede alle andre ind. Dejligt at vågne op med halsbetændelse og mindet om dørmanden der står og kigger ondt på mig. Ses aldrig

22. september 2019

Jeg var på kustall en fredag og ville …

Jeg var på kustall en fredag og ville have min Jakke tilbage da jeg skulle hjem kl 05. Men det måtte jeg ikke ifølge dørmanden og bliver derefter låst ude af stedet, uden at vide hvorfor. Jeg banker efterfølgende på døren for at høre om jeg kan få min jakke, da det er meget koldt udenfor. Men da dørmanden åbner døren får jeg et knytnæveslag i ansigtet. Dette slår mig omkuld og jeg bliver først vækket igen flere minutter efter af en forbipasserende. Den dørmand er decideret livsfarlig og jeg vil aldrig sætte mine ben på Kustall i Århus igen. Jeg vil råde andre der gerne vil undgå slag i hovedet af en sindsyg dørmand, at holde jer væk fra kustall.

28. november 2017

En urimelig behandling

Blev mødt af en yderst uprofessionel dørmand med mangel på service, og håndtering af gæster.
Denne vagt havde smag for at beskylde betalende kunder for slagsmål, og upåagtet opførsel, selvom dette aldrig var hændt.

Kuhstall Aarhus, jeg elsker stedet, men den dørmand kommer til at koste jer kroner/ører på bundlinjen, såfremt han ikke ændre sit mindset. Det er trods alt kunderne der i sidste ende betaler for at han kan stå der. :-)

Desværre ikke et sted jeg ønsker at støtte længere.

1. februar 2017

En hel stak jakker+tøj stjålet på 20 mins. Barejeren er ligeglad

Jeg har besøgt Århus Kuhstahl for første og sidste gang. Klokken var ved at være mange og baren var meget tom, da vi kom forbi baren. Mine venner og jeg blev enige om at tage en sidste øl og banke søm i, mens vi nød sidste omgang. Vores jakker, trøjer og andet overtøj ligger vi i en stor bunke ved siden af os. 20 mins senere er hele stakken med tøj væk. Jeg kontakter efterfølgende ejeren (Pete), som ikke virker særlig behjælpsom. Han virker faktisk ret ligeglad og siger at vi da bare kunne have brugt garderoben. At anvende gardaroben i en bar, som er ved at lukke... Det lyder næsten som en dårlig joke.
Jeg spørger efterfølgende ind til, om deres overvågningskameraer ikke har fanget noget (det burde være rimelig åbenlyst, at se en person komme gående med en hel stak tøj), men får igen intet ud af Pete.
Jeg kommer nok aldrig til at sætte mine ben på Kuhstall igen:
Jeg tør simpelthen ikke komme i en bar, hvor man hverken kan have kontanter eller anvende pinkode, i frygt for de langfingrede typer, som tilsyneladende har frit spil på Kuhstall.

16. november 2015
Vis anmeldelser på alle sprog. (48 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto