Jeg var på tour de bar med 12 venner, da vi ramte kuhstall på Åboulevarden, og vi bestilte drinks i baren havde både bartenderen 'Anders' og 'Dicte' drinks klar på baren de kunne servere med det samme... Se mere

Uduelig service, komplet inkompetent personale og aggressive dørmænd, der hellere skaber problemer end at løse dem. Garderobe/øvrige personale vil ikke udlevere jakker til trods for, at der kan f... Se mere

4,5

DOVEN OG AGGRESIV DØRVAGT

DOVEN OG AGGRESIV DØRVAGT! Min veninde og jeg skulle hente nogle glemte ting og blev i den forbindelse mødt af en dørvagt (lille, tynd, mørkt hår, knold, ejer) som gjorde sig umage for at gøre den mission umulig. Han blev helt uprovokeret meget aggressiv og ubehjælpsom. Jeg forhørte mig hos de andre medarbejdere og fik afvide at HAN (som den eneste) kunne hjælpe os, men han nægtede. Han mente ikke at bemandingen tillod at han gik for at hjælpe os. Han havde dog massere af tid til at sidde på en stol ved indgangen og drikke noget som lignede en øl. Utrolig usmageligt og super ærgerligt når alt andet personale var søde.

27. december 2022

Dobbelt garderobe

Jeg skulle betale garderoben 70kr (35kr normalt) fordi jeg havde en jakke og en rygsæk, jeg skulle også putte min jakke inden rygsækken (tak søde pige) selvom jeg har betalt dobbelt. Min ven har betalt kun 25kr for sin jakke. Dårlig oplevelse, jeg anbefaler stedet IKKE.

7. september 2022

problematisk establishement

Dørmændene starter og optrapper konflikter - forsøger ende din aften i arresten fordi de keder sig - er små børn med autoritet, der syntes der skal ske noget når kl blir de små 3-4 stykker om morgenen.

Mig, min bror og en af hans venner var en tur derinde forbi d.13 - først var det meget stille og roligt, ingen problemer.
jeg går på toilet før vi tager afsted hjemad igen og når jeg kommer ud igen ser jeg min bror stå og snakke med dørmanden.
Jeg finder så ud af min bror skulle havde afleveret tasken som han havde på,(der var ikk andet end tøj deri, irrelevant) selvom der ikk var noget problem med tasken i første omgang. Selvom jeg var kommet ud af klubben og vi havde flere gange sagt farvel, bliver de ved med at stå og trække min bror ind i diskussioner med dem.
De ender så med at tilkalde politiet som de små usikre !"¤%!" de er og så møder vi 2 andre småbørn med uniform på, der føler de skal spænde med musklerne og holde os ansvarlige for noget de to dørmænd selv har startet.

Nu jeg husker det, fik jeg at vide af den ene snot betjent at det ikke engang var en dørmand, men selve ejeren af klubben mig og min bror havde været oppe og skændes med.
som om det gør det bedre at det er EJEREN der er hjernedød.

Hold jer væk herfra.

15. juli 2022

Udueligt personale

Garderobe/øvrige personale vil ikke udlevere jakker til trods for, at der kan fremvises nummer. Er det en lørdag aften man mangler jakken, kan man fint vente til de åbner igen tirsdag aften. Indtil da kan man rende rundt uden ens jakke, og eventuelt som mig uden nøgler til lejlighed, bil og cykel…

Sidste gang jeg sætter mine fødder på Århus’ værste klub.

2. april 2022

Selvom man giver 30 kr...

Selvom man giver 30 kr. for garderobe og har sit garderobenummer, så kan man ikke regne med at få udleveret sin jakke, så man må gå derfra i bidende kulde...

9. februar 2022

Dårlig service

Vi kom 40 minutter før lukketid, men personalet ville ikke udlevere vores jakker. De ignorerede os bare. Super dårligt sted, skal aldrig tilbage, og kan kun råde andre til heller ikke at besøge stedet. Føj.
FRA mig og min ellers yderst gode veninde Natalina Lunde 🐢

3. december 2021

Jeg ville ind på Kühstall

Jeg ville ind på Kühstall, og viste id men måtte ikke komme ind. Vi havde nogle veninder derinde, som bare havde vist pas på mobil, men selvom vi havde fysisk id måtte vi stadig ikke. Vi var iklædt sweater, hvor at andre piger rendte rundt i små toppe. Simpelhen ubehøvlet opførsel!!!

6. oktober 2021

Ud med slikhår

Vi er nogle gutter som tit er på kuhstall. Vi er meget Down to Earth og har aldrig sloges i byen før og er bestemt ikke typerne der gør det. Vi er venner med de fleste af bartenderne og gode venner med den ene dørvagt. Men hvis kuhstall skal gøre noget godt for sig selv, skal de komme af med ham vagten med slikhår. Han er aggressiv, negativ og utroligt magtliderlig overfor alle gæster, og skaber påstyr i gaden mere end alle gæsterne. To gange har vi oplevet gæster blive flækket på gaden og anholdt, uden at være til fare for nogen og uden belæg for deres voldsomme behandling. Han skaber dårlig stemning, og gør en god bytur dårligere for de fleste. I tænker måske det er no big deal, og vi blot er sure efter en dårlig oplevelse med ham. Det er ikke tilfældet. Ren objektiv observation kan se at han er en skamplet i branchen for dørvagter.

28. august 2021

Jeg havde mit jakke nummer og alligevel…

Jeg havde mit jakke nummer og alligevel fik jeg at vide at min jakke ikke var der på Der Kuhstall Aarhus. Det skal siges at dette ikke er først gang det er sket. Mange af mine bekendte nævnte godt at de havde ry for at stjæle, men jeg troede ikke på det. Det er lige før jeg tror på det nu. Det skal siges at det var en lækker jakke til 2000 kr.

11. februar 2020

Fantastiske toiletforhold

Normalt er jeg det man kalder en hjemmeskider, men jeres toileter er simpelthen formidable. Klart mit andet hjem når det kommer til afføring. Jeres dørmænd er desuden yderst behagelige og besidder tilpas karisma
Tak for en glimrende aften

14. november 2019

Er dette din virksomhed?