De Raske drenge Anmeldelser 308

4,6

De Raske Drenge lever virkelig op til deres navn ! Hurtige, friske og med ideer til flytning af store møbler selv ad svært tilgængelige trapper og flytning af flygel med kran ud over tagterrassen... Se mere

Meget effektiv og påpasselig. Imponerende arbejdstempo og de holder ikke mange pauser i løbet af en flytning. De passer på alle dine ting og den bolig du flytter ind i og den bolig du flytter f... Se mere

Phillip har i min situation været helt igennem forstående og imødekommende. Tingene er behandlet ordentligt og var lige til at gå til da depotet skulle tømmes. Rene depotrum, der er tip top. Helt i... Se mere

For gud ved hvilken gang har vi benyttet os af De Raske Drenge – denne gang til at flytte vores efterhånden gamle mor på plejehjem. Som altid var de venlige og behandlede tingene med stor respek... Se mere

1. Rederi

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

De raske drenge er et flyttefirma, som leverer enkle flytteløsninger til både private og virksomheder. Vores professionelle team af flyttefolk vægter kundernes oplevelse højt. En tryg og sikker flytning En flytning er en tillidssag, og vi mener selv, at personlig kontakt fra start er med til at underbygge dette. Hos os er der ikke mange forskellige personer inde over hver enkelt flytning. Det er den samme person som både svarer telefonen, giver tilbud og møder op på flyttedagen. På den måde undgås misforståelser, og der er derved større mulighed for en problemfri flytning. Ingen opgave for stor eller lille De Raske Drenge er påpasselige, seriøse samt ansvarlige. Og hvis det ønskes, kommer vi gerne ud og giver et gratis tilbud på alle typer flytninger. Vi varetager alle typer opgaver - lige fra de små til de helt store. Vi varetager for eksempel også andre opgaver end flytninger; herunder: Rydning af dødsboer (med eventuel rengøring) Møbeltransport Og kurérkørsel. Vi kan kort fortalt klare det hele, og vi vil gøre vores ypperste for at ALLE får en god oplevelse med De raske drenge. Få en positiv flytteoplevelse og ring til os på telefon 22 48 19 77 allerede i dag.

4,6

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Fantastisk og billig flytning

Fantastisk, effektiv og omhyggelig flytning af hele vores indbo til en super skarp pris, sammenlignet med andre flyttefirmaer💰👍🏻 De raske drenge passede super godt på alle vores ting og fik båret alle ejendele der hvor de skulle være! Rigtig god service!

29. marts 2023

Verdensklasse Flyttefirma De raske drenge !!!

Absolut det bedste flytte firma!!
De raske drenge og pige de er fantastiske vi har brugt dem de gange vi har flyttet det samme har familien .De er
enestående hurtige stabile og gør et fantastisk arbejde. vi vil i familien klart anbefale de raske drenge og pige❤️❤️.

6. marts 2023

Ingen svar tager ikke henvendelse seriøst.

Jeg har skrevet 2 gange på mail ringet 1 gang for at høre hvad det koster at flytte osv fik afvide da jeg ringede at de vil ringe jeg op igen og det tilbage i oktober i november skriver jeg en mail de ikke svare på og igen i feb..

Som de skriver på deres hjemme siden hvis man har spørgsmål skal man bare henvendelse sig..

Da jeg endelig får fat i ejeren får man bare afvide hvis du er utilfreds kan du bare finde en anden ikke noget med at ar løse problemet eller noget ?

Finde en anden hvis i vil have flyttet jeres ting da jeg har brug 3 måneder på at finde en pris og flytte og måtte selv gøre det til sidst i sidste ende

31. januar 2023

De raske drenge er virkelige raske :D

I forbindelse med min søster flytning bruge vi de raske drenge. Lige fra første kontakt til selv flytningen var de super professionelle og dygtige.
Under selv flytningen regnede det, men her blev det lagt tæppe på gulvet for ikke at svine for meget. De tog sig tid til at tingene blev sat de rigtige steder !
Vi kan varmet anbefale dem.

15. februar 2023

Vildt god service!

Vildt god service!! Fedt med en kæk bemærkning og et smil på læben , når alt virker uoverskueligt i en flytning. Kan varmt anbefales .

6. februar 2023

Raske drenge og piger 🙂

Virkelig de raske drenge - og ja rask pige😉. God pris, fik flyttet alle ting samlet gennem et langt liv 60+ hurtigt og effektivt. Smil på læben trods det at de ikke under sig selv mange pauser, og at der var rigtig mange ting. Virkelig et anbefalelses værdigt firma.

13. december 2022

Top service og god oplevelse

Top service og god oplevelse. Phillip passede meget på, at mine ting ikke blev beskadiget under flytning. Han og hans flyttemand tog opgaven med et smil (skulle flytte tungt bord, fodboldmål og kæmpe købmandsdisk) og klarede det nemt og nænsomt.

4. november 2022

Absolut det aller bedste flyttefirma

Absolut det aller bedste flyttefirma! Jeg er dybt imponeret over deres meget fine service. De var hurtige, meget behagelige og kunne jeg give 10 stjerner gjorde jeg det!
Jeg fik et overslag på en ca. pris som var utrolig rimelig, og da opgaven var fuldført kom der ingen ubehagelig overraskelse dér. De havde endda en rigtig svær opgave da tilgangsforholdende i min nye lejlighed var meget besværlige. Jeg vil til enhver tid anbefale dem.

26. oktober 2022

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk oplevelse!

Min faster skulle lidt akut flytte fra sin over 100 kvadratmeter bolig i 2 etager til ny bolig. Hun havde en masse store, tunge møbler og skrøbelige sager. De Raske Drenge tog imod opgaven, selvom det var med kort frist (3 dage).
I løbet af 3 timer havde Phillip og Sabine flyttet ALT fra huset og båret det ind i den nye lejlighed. De var utrolig flinke, tog sig virkelig pænt at tingene, svarede på vores mange spørgsmål og tog alting med et smil.
På en eller anden magisk måde fik de alting ind i en stor varevogn og en stor trailer. Hverken bolig eller ting fik en eneste skramme. Det hele blev pakket ind i tæpper og spændt fast.
Det er lige før at vi får lyst til at flytte igen, bare for at flytte med Sabine og Phillip!
Vi havde ikke aftalt pris fordi det skulle gå så hurtigt, men da regningen kom, blev vi også dejligt overraskede over prisen.

Vi siger kæmpe tak til jer! Det var en positiv oplevelse fra start til slut! Vi kommer til at anbefale jer til alle vi kender og håber at benytte jer engang i fremtiden. TAK!

Fra Fasters flyttehold i Karrebæk.

20. oktober 2022

Professionelt, hurtigt og godt

Professionelt, hurtigt og godt

Ikke så meget pjat.
En stor lastbil, tre raske drenge og vupti vupti så var 150+ m2 pakket og flyttet i løbet af et par timer.

De er dygtige, flittige og spilder ikke tiden med sniksnak, pause og deslige. Sjældent set så arbejdsomme mennesker.

Alle møbler mv. bliver fint pakket ind i tæpper og deslige, så alt kom frem uden en skramme.

Kan klart anbefales!

28. september 2022

Den perfekte flytning

“Perfekt flytning på dagen?
Så klarer De Raske Drenge sagen!”

Vi har et par gange benyttet De Raske Drenge, og vi har været mere end tilfredse.

Hurtig respons på forespørgsel, møder til aftalt tid og klarer opgaverne til perfektion. Prisen er absolut rimelig.

Der bliver passet godt på dit indbo og der er nærmest statsgaranti for venlighed, imødekommenhed og fantastisk godt humør.

Top anbefaling herfra!

6. oktober 2022

Flyttefirma som kan anbefales.

Ringte Phillip fra De raske drenge, da vi skulle have flyttet alt indbo fra et hus til et andet. Vældig behagelig og informativ service, så var ikke i tvivl om at det var rigtig firma og bruge til opgaven.
Punktlig kom de til tiden og 2 utrolig servicemindet flyttefolk kom os i møde. Efter en kort gennemgang i huset gik de igang - her ser man med det samme at der er stor professionalitet, arbejdsindsats og stærke folk som ved hvad de laver. Alt dette med et smil og godt humør over hele dagen.

Enkelt kom tingene på plads i det nye hjem. Ingen skader, alt blev behandlet som det var deres eget. Stor hjælpsomhed med at sætte tingende på rigtig sted. Samle sofa og andre møbler som ikke kunne komme ind af døren.

Profesionelle, servicemindet og god på pris. Vi kan til en hver tid anbefale De raske drenge og kommer til at bruge dem igen i familien.

4. oktober 2022

Super hurtig og effektiv service

Super hurtig og effektiv service. Mine ting blev flyttet ind og på plads på kort tid og med meget omhu (og med masser af humor og godt humør).
Dem kan jeg varmt anbefale. Det er i hvert fald dem jeg ringer til næste gang!

13. september 2022

Kan varmt anbefale De Raske Drenge…

Kan varmt anbefale De Raske Drenge flyttefirma.
De er hurtige og passer samtidig på dine ting. Står der rum på kasserne, sætter de dem, hvor du har bestemt, de skal være 👍
Jeg skulle have opbevaret mine ting i en periode, det klare de også 😊
Meget hjælpsomme og med godt humør til en rimelig pris.
Rigtig god oplevelse 😃

2. august 2022