De Raske Drenge lever virkelig op til deres navn ! Hurtige, friske og med ideer til flytning af store møbler selv ad svært tilgængelige trapper og flytning af flygel med kran ud over tagterrassen... Se mere
Meget effektiv og påpasselig. Imponerende arbejdstempo og de holder ikke mange pauser i løbet af en flytning. De passer på alle dine ting og den bolig du flytter ind i og den bolig du flytter f... Se mere
Phillip har i min situation været helt igennem forstående og imødekommende. Tingene er behandlet ordentligt og var lige til at gå til da depotet skulle tømmes. Rene depotrum, der er tip top. Helt i... Se mere
For gud ved hvilken gang har vi benyttet os af De Raske Drenge – denne gang til at flytte vores efterhånden gamle mor på plejehjem. Som altid var de venlige og behandlede tingene med stor respek... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
De raske drenge er et flyttefirma, som leverer enkle flytteløsninger til både private og virksomheder. Vores professionelle team af flyttefolk vægter kundernes oplevelse højt. En tryg og sikker flytning En flytning er en tillidssag, og vi mener selv, at personlig kontakt fra start er med til at underbygge dette. Hos os er der ikke mange forskellige personer inde over hver enkelt flytning. Det er den samme person som både svarer telefonen, giver tilbud og møder op på flyttedagen. På den måde undgås misforståelser, og der er derved større mulighed for en problemfri flytning. Ingen opgave for stor eller lille De Raske Drenge er påpasselige, seriøse samt ansvarlige. Og hvis det ønskes, kommer vi gerne ud og giver et gratis tilbud på alle typer flytninger. Vi varetager alle typer opgaver - lige fra de små til de helt store. Vi varetager for eksempel også andre opgaver end flytninger; herunder: Rydning af dødsboer (med eventuel rengøring) Møbeltransport Og kurérkørsel. Vi kan kort fortalt klare det hele, og vi vil gøre vores ypperste for at ALLE får en god oplevelse med De raske drenge. Få en positiv flytteoplevelse og ring til os på telefon 22 48 19 77 allerede i dag.

Sankelmarksvej 5, 4760, Vordingborg
- 22 48 19 77
- Phillip@deraskedrenge.dk
- www.deraskedrenge.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Effektive flyttefolk
Effektive flyttefolk, trådte til da jeg blev brandt af fra flyttefirma fra Odense af. Passer godt på ens ting, og ingen brok over beskidte krukker, som var særdeles tunge pga. regnvejr, de fik bare en pose.
Super tilfreds kunde
Så fik jeg flyttet fra Næstved til Vordingborg det hele tog 3 timer i super god stemning og to super raske flyttefolk og ingen ødelangt ting kan kraftigt andbefale dem ;o)
Seriøst flyttefirma som holder deres…
Seriøst flyttefirma som holder deres aftale til punkt og prikke. Erfarne, hurtige og effektive medarbejdere. Meget rimelige priser.
Brugte flyttefirmaet De Raske Drenge i…
Brugte flyttefirmaet De Raske Drenge i forbindelse med flytning fra hus til lejlighed - jeg kan kun anbefale Phillip og teamet bag firmaet - skal jeg beskrive dem med et ord så er det “ordentlighed”
Troværdighed og effektive
Vi havde booket de raske drenge i forbindelse med flytning i Vordingborg.
De to første raske drenge som kom var super effektive og imødekommende, en rar oplevelse. Da det var en sen flytning på eftermiddag stødte yderlige to raske drenge til, så vi kunne afslutte flytning.
På trods af utallige uforudsete forhindring til og fra vores nye hjem, blev opgaven løst med kyshånd og god humor.
De fortjener sgu en kæmpe cadeau for styrke og arbejds og gå-på mod. På trods af sne, is og kulde. Ingen opgave var for stor eller for lille. Og den her var stor.
- Vi kan ikke forestille sig at skulle flytte igen, uden hjælp fra de effektive drenge.
Hvis man kunne give 0 stjerne ville jeg…
Hvis man kunne give 0 stjerne ville jeg gøre det.
Tager kontankt til Philip da jeg gerne vil bruge ham til en flytning. Han kommer ud og kigger på vores lejlighed. Det første han gør, er at stille et ansigt op til vores indretning som bare siger ‘kæft her er grimt’. Han virker enormt arrogant, smiler ikke på noget tidspunkt.
Vi aftaler at vi skal vende tilbage når vi ved hvornår vi vil have flyttet.
Jeg skriver til ham dagen efter. Intet svar. Ringer til ham fredag og spørger hvad der sker. Han siger at han går og venter svar fra os.
Jeg siger at jeg jo har skrevet til ham for en uge siden. Han siger bare ‘jeg vender tilbage’, det gjorde han aldrig og jeg følger nu min mavefornemmelse at jeg ikke vil give ham mine penge og bruge ham til vores flytning.
Kan absolut ikke anbefale De Dovne Drenge
Fik flyttet inden for 2 dage!
Kan klart anbefales
Ærgerligt at man kun kan give 5 stjerner.
Jeg ringede tirsdag med et meget tungt vinkøleskab som jeg havde torsdag. Det skulle flyttes fra 1.sal til 4.sal udelukkende trapper... De fik gjort det hele på cirka 45 minutter hvilket er meget imponerende.
Jeg kan klart anbefale "De Raske drenge" og jeg ved 100% hvem jeg skal ringe til hvis jeg ellers skal have noget andet flyttet en dag i fremtiden. Prismæssigt er de fair, og går 100% i øjenhøjde med kunden. Jeg er yderst tilfreds :-)
Nicolai
Kæmpe anbefaling herfra
Man er nok mest overrasket over, hvor hurtigt de mega tunge arvestykker blev flyttet rundt i huset, så stuer og køkken kunne gøres klar til de nye gulve- og det galt også det, der må være enhver flyttemands hadeobjekt… klaveret.
Kæmpe anbefaling herfra, hvis du mangler en flyttemand. De Raske Drenge (m/k) klarer det lynhurtigt og passer godt på tingene samtidigt.
Flytning fra Stege på Møn til Horsens Midt Jylland
De Raske Drenge
Vi kan varmt anbefale De Raske Drenge
Vores flytning til Horsens gik uden problemer, indbo m.m. blev behandlet med respekt, så flot gået.
Flytning blev gjort hurtig og omhyggelig.
Det som vi havde aftalt før flytning blev overholdt til punkt og prikke.
Tusind tak for en super god flytning…
Tusind tak for en super god flytning fra Præstø til Frederiksberg. Michael og Laurits.....I fjernede al min bekymring og nervøsitet omkring en kæmpe sofa, som jeg lå vågen over i flere uger.
I var top professionelle og fantastisk søde. Alt blev stablet, wrappet og surret fast til perfektion.
Jeg vil klart anbefale jer til alle og skal vi nogensinde flytte igen, bliver I ringet op.
TAK!!!
Jeg og min familie har flyttet fra…
Jeg og min familie har flyttet fra Jylland til Sjælland med “De raske drenge” og “de raske piger”;). Vi havde parret Michael & Maria til at hjælpe os. Det var fantastisk team work de leverede, og de var i rigtig godt humør.
Vi anbefaler stærkt de to - vi kunne aldrig drømme om at bruge andre end dem i fremtiden.
De Raske Drenge lever 100% op til deres navn
Kan siges meget kort og præcist… skal du flytte… så book De Raske Drenge… du vil ikke fortryde.
Vi havde travlt med at skulle flytte min datters indbo fra Præstø til depotrum i Greve.
Talte med Phillip, og følte mig allerede der i gode hænder. Ud fra telefonsamtalen, afdækkede han, hvad der skulle til - bil, flyttemænd, tid og pris.
Phillip og makker (sorry vi fik ikke dit navn) klarede flytningen til stor tilfredshed.
De har:
- mullerne
- overblikket (“der er altid plads”)
- og humor (især når mor går ind i skydedør)
Tusinde tak for jeres hjælp og fede måde at være på 🙏🏼
Sara og Tina
Et flyttefirma man kan stole på............
"Flyttefirmaet De Raske drenge" kan virkelig varmt anbefales.
Ærgerligt at man kun kan give 5 stjerner.
Sabine og Per fra firmaet fortjener 100 stjerner eller flere - de var bare helt fantastiske, påpasselige og meget hjælpsomme - alt fungerede helt perfekt.
Skal vi flytte på et andet tidspunkt er der ingen tvivl - vi ringer til "De Raske Drenge".
M o n a & H a n s
Måske lidt for raske
Måske lidt for raske, er standset af politiet på Ring Syd ved Næstved i dag kl. 12:25 - smiler. Nåh, nok om det. De yder en fin service og kan virkelig tag fat, ikke så mange dikkedarer og bla bla bla.
KÆMPE anbefaling af De Raske drenge!
Jeg fik anbefalet De Raske drenge, og det var da den bedste anbefaling længe! Phillip var imødekommende, og fleksibel lige fra starten af. På selve flyttedagen, tog det ikke drengene længe at få rykket flyttelæsset fra det ene hus til det andet. De var effektive, handy, fyldt med godt humør og passende godt på møbler osv. (Og så har Phillip en lille indretningsarkitekt gemt inde i maven, så fif til placering er møbler gives også uden ekstra gebyr ;) ).
Skulle jeg flytte igen, vil jeg klart bruge De Raske drenge igen!
Raske er ikke overdrevet
Raske er ikke overdrevet. Far og søn, søde smilende og ikke mindst velduftende. (Har tidligere oplevelser med flyttefolk der havde badet i kat nr 9) Vi kan derfor varmt anbefale De raske drenge. Vi flyttede fra Dragør til Vordingborg.
De var effektive
De var effektive, og havde fuldstændig styr på det.
Jeg spurgte f.eks. forsigtigt, om vi ikke skulle skille spisebordet ad, så det var nemmere at få ned ad trapperne fra 2. sal..? De kiggede på det, sagde, at det kunne de sagtens få ned, og som sagt, så gjort.
De har et godt øje for vinkler, og laver hurtigt en strategi i, hvordan de nemmest og hurtigst får tingene fra a til b.
De passer på ens ting, og skelner ikke om tingene har økonomisk værdi eller har karakter af mere følelsesmæssig værdi.
De er imødekommende, og har god humor.
Vi har idag brugt De Raske drenge igen
Vi har idag brugt De Raske drenge igen, til en flytning for min datter, jeg må sige at de er super dygtige, passer virkelig på folks ting... kan kun anbefales
Fik De Raske Drenge til at hente 2…
Fik De Raske Drenge til at hente 2 vitrineskabe i KBH for mig, og fragt dem til Vordingborg. Men, sælger lovede de kunne være i elevator ned fra 5.sal og efter at have forsøgt og de ikke kunne komme ind, ej heller med møbelhund, sat de det retur og ydet mig en super fin service. Tak for forsøgt :-)
Fantastisk god service
Fantastisk god service og effektive flyttemænd. Der blev passet godt på tingene og det gik endda hurtigere end forventet. Rigtig fin pris og jeg følte mig tryg hele vejen igennem :-)