Team DentBusters A/S Anmeldelser 14

4,5

1. Køretøjer og transport

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Team DentBusters A/S

4,5

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Vanvittig godt arbejde af Bjarne C

Vanvittig godt arbejde af Bjarne C. Fik rettet en bule over døren i min BMW X1, som andre bulemænd havde sagt ikke var mulige at rette uden spartling og maling.

Resultatet er perfekt, man kan ikke på nogen måde se der nogensinde har været en bule.

27. maj 2026

Dybt imponeret.

Dybt imponeret.
Havde en lille Bilka bule og en større i vangen under fordøren efter donkraft var gledet, havde hørt flere af dem der retter buler, hvor de afviste at kunne lave det.
Men hos dentbusters gav man det et forsøg.
Er i dag kørt derfra med et kæmpe smil på, uden buler !
De kan altså noget !

12. august 2023

Super veludført håndværk

Var forbi Bjarne, hvor jeg blev godt modtaget - havde lidt forskellige størrelser af buler, værktøjet blev fundet frem - og så startede magien 3-4 min så var den første bule væk 😊 og resten forsvandt som dug fra solen, imponeret over håndværket - og kan helt klart anbefale Dentbusters 👍

1. juni 2023

god service

Jeg har aldrig fået så god en service som idag hos Bjarne Christensen.
Waow en mand var !
Jeg vil aldrig være i tvivl om hvor jeg skal sætte min bil af henne næste gang den får en bule og ik nok med det så er han en haj til at fjerne ridser!
Total optur fra mig af !
-Emma

3. oktober 2022

Perfekt arbejde

Havde fået en "bilka" bule i døren. BMW skulle bruge bilen i 4 dage for at fixe det.
Bjarne fixede det på 20 min. Perfekt arbejde, døren er som ny igen.
Kan varmt anbefale Team DentBusters.

31. august 2020

Håndarbejde og service i højklasse

Jeg var så uheldig at få nogle buler i kølerhjelmen på min bil, som efter utallig besøg hos værksteder, ikke stod til at redde og krævede en ny kølehjelm. Jeg fik så nummeret på Bjarne fra DentBusters, der simpelthen kunne fikse det, så hjelmen er så god som ny.

Det tog ingen tid og for en god pris, så fiksede Bjarne det hele. Kæmpe plus på service-niveauet og venligheden hos DentBusters. 5 stjerner herfra. Kan varmt anbefale DentBusters.

22. juli 2019

Super kompetent service

Havde fået en mindre bule i taget. Jeg kontaktede Bjarne og han foreslog jeg kom forbi en lørdag eftermiddag. Det gjorde jeg så og bulen var pist væk på mindre end 5 minutter. Bjarne har virkelig styr på hvad han laver. Vil klart anbefale Dentbusters til alle som ærgrer sig over mindre skader.

27. juli 2013