Det var en god oplevelse at møde den nye ejer af Den sorte Gryde, Hvidovre. Imødekomme og servicemindet ejer og personale tog sig pænt af mig. Imens jeg ventede på min bestilling fik jeg tilb... Se mere
Amager I gamle dage indtog DSG markedet med storm, da de kunne sælge enorme burgere til konkurrencedygtige priser. Efter et par års pause fra konceptet købte jeg en flæskestegssandwich til 59 kr!... Se mere
Hvidovre: Bestilte via deres egen hjemmeside, en buggi bacon/cheese menu og en halv kylling. På bekræftigelsen stod levering 19.45, men maden ankom først 20.30. Burgerbollen var så sej at jeg dårl... Se mere
Uspiseligt. Bestilte til 18:30 men maden kom 17:15 heldigvis var jeg lige nået ind ad døren. Kødet var hårdt som sten og smagte af pap sovsen var ulækker og klumpet og fyldt med mel. Kartoflerne var d... Se mere
vi lave rigtig mad til vores kunder.
Jarnvane alle 79, 2720, Vanløse, Danmark
- Info@densortegryde.dk
- www.densortegryde.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
God gammeldags dansk mad
God gammeldags dansk mad, som smager godt. Og leveres som take-away til døren af venligt personale. Har fået mad fra den sorte gryde mange gange og vender helt sikkert tilbage med flere bestillinger. Tak
Den Sorte Gryde i Glostrup......
Den Sorte Gryde i Glostrup....... for 4 timer sidenNY-Rediger
HOLD JER VÆK FOLKENS ! Mig og min Kæreste Bestilte 2x Skinkeschnitzel Med flødekaftofler. Det Smagte seriøst af bræk!!! Og jeg er normalt typen der kan spise det meste. Men må Allerede efter et par bider. Begynder jeg seriøst at få det dårlig. Kødet smagte Som om det var for gammelt og katofflerne smagte os sygt mærkeligt. Vi endte begge med at smide mad ud til 250kr.. At man kan køre sådan en butik er mig en gåde. fy for pokker de skulle skamme sig. Men jeg kan så godt se jeg ikke er den eneste der har haft samme oplevelse..... Søgeliget. Håber ikke andre falder samme fælde.
Øv altså Søborg den sorte gryde ,
Øv altså. Vi havde glæde Os til stegt flæsk med kartofler og persille sauce.
Flæsken var så tør og sort at den var uspiselig. Kartoflerne var bløde glas kartofler og en vand persille sauce .
Køber aldrig mad der igen.
Ud over det ventede vi i 1,5 time på maden
Det allerringeste mad jeg har oplevet
Hmm desværre skal der give stjerne - for den sorte gryde i Glostrup fortjener 0 stjerne som i nul stjerner.
Mine børne børn og jeg og svigersøn og datter skulle så i går have burgere og fritter - vi bestilte for en mindre formue - vi fik en times deadline for levering (det er ok) leverancen kom og ham der bragte ud var såmænd flink og venlig, det er blev leveret var elendigt - seje hårde burgerboller super langtids tørstegte bøffer (hakke bøf) der smuldrede slatten slat der virkede som om det var skåret to dage før - minimalt af ketchup og øvrige dressinger og minimalt ost og noget der skulle være bacon, sejt og underlig tekstur - lunkne pomfritter - det var godt nok den kedeligste oplevelse længe, det bar præg af at være kastet sammen med en kulskov af de allerringeste råvare, der til gengæld så også var mishandlet. Det var så fjerde gang - første - sidste - eneste - og den ene gang for meget - vi fik noget fra det sted - bestilt gennem just eat ordre E8HHIW - leveret i Brøndby - Måske den sorte gryde i Glostrup har haft en dårlig dag, eller vi har været smadder uheldige. Men at spilde en en mindre formue på skrammelmad - det sker kun en gang samme sted.
Spiser der aldrig igen
Spiser der aldrig igen. Maden var kold og flæskestegen bestod af mere fedt end af kød indkluderer var sværen mega blød og uspiselig vil klart råde folk til at ikke og spise der.
Perfekt ved den sorte gryde Vejle
Vi har fået bearnaise burger fra den sorte gryde I Vejle. Det smagte virkelig godt, den var kæmpe stor og man kunne slet ikke spise op og en god pris, flink personale. Ikke sidste gang vi køber der.
Deres mad smager altid utroligt godt i…
Jeg har købt mad flere gange i Den Sorte Gryde i Hvidovre, og den smager altid godt og er altid varm. Sidst fik jeg kartoffelmos med millionbøf, mums den var som hjemmelavet. Og der er rigeligt, for mig var der til tre dage!
Men lidt grønsager til ville være prikken over i'et.
Hellere gå sulten i seng end at spise…
Hellere gå sulten i seng end at spise der igen
wienerschnitzel var tør og smage ikke af noget
Pomfritterne var bløde
Flæskestegen haha hvor er den…
Det var fedt det hele og bløde svær
Føj aldrig aldrig aldrig igen!!
Vi havde ventet 1,5 time på det
Når man ringer og siger det til dem får man bare af vide at de ikke kan gøre noget ved det ingen penge tilbage eller noget som helst
Hold da op hvor ringe
Hold da op hvor ringe, engang rimeligt godt, nu er det så ringe at jeg vil råde alle til at holde sig væk, tak for denne gang.
Mvh Michael.
Komplet inkompetent virksomhed hvor man…
Komplet inkompetent virksomhed hvor man hverken kan klokken eller har forstået hvad service er
Det her er fuldstændig til grin
Det her er fuldstændig til grin, de lyver, snyder folk, de påstår at bøffen vejer 300 gram selvom den vejer 183 gram, de overholder ikke reglerne om fødevarekontrollen og de nægter folk at få deres penge retur ved fejl FRA DERES SIDE.
LAD NU VÆRE MED AT BRUGE JERES TID OG PENGE HER!!!!
oh my g
oh my g. så skuffende. At burgerbrødet er tyndt og tørt er helt utroligt skuffende og trækker vildt meget ned. Så i min flæskestegssanwich var det bedste den sprøde svær. Brødet fik hunden. Det var tyndt og tørt og havde fået for længe. Resten kunne spises, men det var den kedeligste flæskestegssanwich jeg nogensinde har fået. De kan simplethen ikke finde ud af at lave god mad. Jeg kan ikke anbefale den sorte gryde. Men der var engang hvor maden var god.
Jeg synes ikke "den sorte gryde" …
Jeg synes ikke "den sorte gryde" længere lever op til dens ry. (take away - Glostrup) Portionerne er blevet små, hvor før var det store portioner og kvaliteten er nedadgående. Stegt flæsk skal ikke være overstegte og indtørret knas man putter i munden. Sovsen er en gang tyndt sjask med persille i. Det er sgu for ringe. Har bestilt fra jer, 2 gange nu. Og det bliver sidste gang herfra.
Forstår ikke dansk
Den Sorte Gryde
Diget 24
2600 Glostrup
Vi har her til aften, bestilt 2 stk burgere, med ost på den ene, og et spejlæg på den anden.
Den ene manglede spejlæg, og den anden har fået Jalapenos i stedet for ost. 😁
Yderligere er brødet tørt som kiks, salaten ligner Coleslaw, og kødet ikke gennemstegt.
Da vi ringede ind, for at kommentere det, nægter telefonmedarbejderen, at det har kunnet ske, og taler ikke yderligere dansk.
Det er ikke første gang, at der er “fejl” i maden, som gør den uspiselig, især hvis man hader Jalapenos. 🧐
Den Sorte Gryde, har den seneste tid, virkelig slækket på kvalitet og service, hvilket gør, at vi takker af for denne gang.
Må man som sidste bemærkning foreslå, at man næst efter taxachaufførerne, sætter en vis standard, for sprogkundskaber i dansk, før man får lov, at drive sin egen virksomhed, eller forventer man virkelig, som Den Sorte Gryde, at kunderne tager et lynkursus i pakistansk, før man bestiller sin mad?
Bestilte mad fra den sorte gryde i…
Bestilte mad fra den sorte gryde i Søborg, og der er bestemt meget forskellige stjerner fra just eat end der er på trustpilot.
Havde håbet jeg havde kigget trustpilot først, for det var ikke værd at spise og slet ikke pengene værd.
Og ud over det, så når man læser der menu, så skriver de feks salat, flødekartoffler eller pomfritter.. Og med salat forstår jeg det som der kommer en salat med, men det er åbenbart en salatmayonaise, så sagde til den søde mand der tog telefonen, at det nok var en god ide at være lidt mere præcis i sin beskrivelse af hvad salat man tilbyder.
Men kan ike anbefalede det.
Helt igennem dårlig oplevelse
Selv om deres hjemmeside påstod det så var det umuligt at bestille med levering til vanløse, vi ender derfor med at at bestille og selv hente. Der er 50 min til vi kan hente maden, 2 min inden vi skal hente ringer de og på ret uforståelig dansk siger de at vi ikke kan gå en af retterne vi har bestilt. Det resultere så i ekstra ventetid og at vi ikke kan gå det ønskede mad. Jeg synes på ingen måde det er okay at acceptere en bestilling og så først gøre opmærksom på de ikke kan lave maden 2 min inden afhentning når man er kørt hele vejen derhen. Vi opleves desuden præcis det samme med butikken i Vanløse for et år siden.
Burgerne var gode men den sorte gryde gryderetten var ret kedelig.
Jeg vil ikke anbefale det og kommer ikke til selv at spise der igen.
Under AL kritik
Under AL kritik! Der er ikke ord for dårlig kvalitet
Bestilte boller i karry og den Sorte…
Bestilte boller i karry og den Sorte Gryde med ris fra Den Sorte Gryde i Vanløse. Maden blev leveret til tiden og var rigtigt varm. Portionerne er rigeligt store og der var ris nok til dobbelt så mange mennesker. Jeg ville nok have puttet lidt mere paprika i den Sorte Gryde, men den smagte godt.
Maden var 20 minutter forsinket og…
Maden var 20 minutter forsinket og ingen bacon i den dobbelt buggi BACON jeg bestilte. Undskyldning om at der var en der havde glemt det, jeg kunne få rabat på næste bestilling. Nej tak slut med den her skodkæde. Det plejede at være godt men nu er det bare lige til at dreje nøglen om desværre.