Densortegryde Anmeldelser 168

2,2

Det var en god oplevelse at møde den nye ejer af Den sorte Gryde, Hvidovre. Imødekomme og servicemindet ejer og personale tog sig pænt af mig. Imens jeg ventede på min bestilling fik jeg tilb... Se mere

Amager I gamle dage indtog DSG markedet med storm, da de kunne sælge enorme burgere til konkurrencedygtige priser. Efter et par års pause fra konceptet købte jeg en flæskestegssandwich til 59 kr!... Se mere

Hvidovre: Bestilte via deres egen hjemmeside, en buggi bacon/cheese menu og en halv kylling. På bekræftigelsen stod levering 19.45, men maden ankom først 20.30. Burgerbollen var så sej at jeg dårl... Se mere

Uspiseligt. Bestilte til 18:30 men maden kom 17:15 heldigvis var jeg lige nået ind ad døren. Kødet var hårdt som sten og smagte af pap sovsen var ulækker og klumpet og fyldt med mel. Kartoflerne var d... Se mere

1. Takeaway

vi lave rigtig mad til vores kunder.

2,2

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Den sorte gryde Glostrup

Den sorte gryde Glostrup
Jeg har bestilt en tøseburgerog stegt flæsk. Maden ankommer. Kødet i burgeren er gennemstegt i den ene side og lyserødt i den anden side. Stegt flæsk var til at kaste op over. Flæsker var helt tørt og gråt, tror det har været for dårligt. Det lugtede helt vildt. Kartoflerne var overkogte og persillesovsen smagte ikke af persille men derimod af ren olie som der også lå ovenpå sovsen da den ankom. Føj jeg spiser ALDRIG herfra igen.

1. januar 2024

Vi bestilte 6 burgere og beder dem…

Vi bestilte 6 burgere og beder dem udtrykkeligt om at der IKKE skal bacon i dem, selvom det heller ikke figurerer på menukortet. Efter en god ventetid får vi leveret burgere MED bacon.
Vi ringer til dem og klager over maden. De siger de vil lave nye burgere og levere dem til os. Efter noget tid ringer de til os og bilder os ind at de ikke har flere burgerboller. Det er det værste sted man kan spise. Jeg vil ikke engang anbefale det til en fjende med den service de leverer.

18. august 2023

Den Sorte Gryde Hvidovre...

Den Sorte Gryde Hvidovre...
Havde bestilt takeaway og det som skulle være lækkert, blev hurtigt omvendt. (Paprika gryde) Kartoflemos er ikke grønlig, og babymajs skal ikke være orange og smage vandet... Kødet var smagløs (kogt ud).
Der skal ikke sættes penge der igen. Eneste plus var at chaufføren var venlig.

10. april 2023

Anmeldelse af Den Sorte Gryde i Hvidovre

Nej, nej, nej og atter nej. ALDRIG igen vil jeg ofre penge på mad fra Den Sorte Gryde i Hvidovre. Sad og ventede i over halvanden time med forventningsfulde gæster til min fødselsdagsmiddag. Stegt flæsk med persillesauce skulle den stå på i dagens anledning. Flæsket var lige til at kassere. Det var hårdt og ikke til at skære fra hinanden, som om det havde hængt i et tørreskab i tre uger og herefter opvarmet for fuld effekt i mikroovn. Til Den Sorte gryde kan jeg kun sige: Skam jer! Dét kan I simpelthen ikke være bekendt at sende ud af huset til jeres kunder. Kære kunder der overvejer at handle dér: Hold jer langt væk og læg jeres penge et andet sted.

Den ene stjerne er for rødbederne!

1. januar 2023

God til slankekur

God mad til slankekur, da man mister alt appetit og får løst til at kaste op når man spiser det. Bestilte biksemaden som var decideret uspiselig og som jeg ikke engang turde at fodre hunden med, i skræk for en dyr hundelægeregning. Aldrig skal jeg noglesinde spise derfra igen, og vil klart anbefale i andre heller ikke gør det, hvis i vil sidde ligesom mig med racermave på toilettet og skrive i sur klage.
Forsæt god dag.

2. december 2022

Den sorte gryde i Glostrup

Den sorte gryde i Glostrup.
Skulle aldrig bestille mad der fra hvis men kan kalde det for mad. Så dårligt aldrig har jeg selv lavet eller spist så dårligt mad udefra. Alt var føj….

17. september 2022

Man kan jo ikke give lavere end 1…

Man kan jo ikke give lavere end 1 stjerne….

Magen til dårlig madoplevelse skal man lede længe efter. Fy for pokker :(

12 skiver skamstegte flæsk med lidt kartofler og sovs + 1 milkshake til 247 kr. og så smagte det bare så ringe. Flæsket var så tørt, at mine tænder nær var knækket.
Da min søn som bestilte maden, ringede for at klage, blev klagen blot afvist. Så deres service overfor kunderne er lige så ringe som deres mad.

Mit råd…. Hold jer væk fra Den sorte gryde i Glostrup.

4. september 2022

Aldrig i mit liv fået så dårligt mad

Aldrig i mit liv fået så dårligt mad, det hakket oksekød i vores burger smagte dårligt. Alt var så ringe og ulækkert.. aldrig aldrig bestiller jeg herfra igen.

21. august 2022
Densortegryde-logo

Besvarelse fra Densortegryde

Hej jeg skal bare ved hvor har du handlet fra? i hvilken afdeling?

Absolut ikke det værd

Absolut ikke det værd fik boller i karry og paprika gryde ingen smag ved begge dele det var super i sin tid men nu bliver det til et nej tak. Det kan gøres bedre

20. august 2022
Densortegryde-logo

Besvarelse fra Densortegryde

hej tak for henvendelse. kan du fortæle mig hvilken afdeling har du købt maden fra?

Bestilte kylling i karry med ris og…

Bestilte kylling i karry med ris og tror der var kun 2 stykker kylling i karry sovsen og slet ikke nok ris iforhold til sovs og de har nu fået et par chancer og det er det samme hver gang 👎👎👎

27. februar 2022

Ventede over en time på mad.

Ventede over en time på mad.. Da maden kom var den kold.. det er på ingen måde i orden.. bestilte en burger med bearnaisesauce men fik en uden.. selv budbringeren kunne ikke kigge mig i øjnene.. sorte gryde Hvidovre

1. februar 2022

Ulækkert mad!

Jeg har aldrig i mit liv smagt mere smagsløst og ulækkert mad. Alt mad blev smidt ud. Hold jer væk!

(Den sorte gryde i Glostrup)

15. januar 2022

Smagsløst mad

Smagsløst mad! hverken salt på pommefrites eller flødekartoflerne.
1 Skive ost ( den kedelige slags sandwichost!) i en kæmpe burger, og vandede milkshakes!

1. januar 2022

Ringe ringe ringe

Bestilte mad fra Den sorte gryde i Søborg, de trak pengene, for derfor at melde udsolgt. Ved opringning til butik, så havde de travlt, så er det nemmere at melde udsolgt. Troede de levede af at sælge mad
Aldrig mere den Sorte gryde

3. december 2021