Den Gyldne Ovn Anmeldelser

4,2

Virkelig hyggeligt sted. LÆKKERT udvalg af både kager og sandwich. Meeen bedst af alt, en utrolig imødekommende betjening som er super frisk og humoristisk. Hvis vi boede i Fredericia ville dette st... Se mere

Altid hyggeligt sted med go mad og kage og alt hvad hjertet begær og super service dejligt personale.. vi elsker komme her.. min søn elsker deres nachos og prøvet og lave det mange gange der hjemme på... Se mere

Æv Søde inge piger udenfor, og en virkelig sur mand inden for bag disken. Han kunne lære lidt om kundebetjening. Ikke et sted jeg har lyst til at komme igen. Den gyldne ovn, Fredericia

Tog hen sammen med både familie og venner, har altid hyggelige der over😍 Elsker Vibe og alle de hyggeligt humor🙌🏻 og maden er fantastisk, særlig den burger jeg havde fået. Det er rigtigt forskellig... Se mere

1. Restaurant

Den Gyldne Ovn er en hyggelig og hjertevarm café i hjertet af Fredericia, hvor fællesskab, tryghed og god mad går hånd i hånd. Vi er stolte af at være en demensvenlig café, hvor alle – uanset livssituation – føler sig velkomne og set. Hos os kan du nyde hjemmelavede retter, friskbagt brød, lækre kager og varme drikke i rolige omgivelser. Vi lægger vægt på nærvær, respekt og ægte menneskelig kontakt, og vi gør os umage med hver eneste servering. Caféen er indrettet med fokus på tilgængelighed og genkendelighed, så både ældre, personer med demens og deres pårørende kan føle sig trygge og godt tilpas. Vi tror på, at god mad og trygge rammer kan skabe livsglæde – uanset alder og baggrund. Kom forbi til en bid mad, en kop kaffe og måske en snak – alle er velkomne hos Den Gyldne Ovn.

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

fordærvet mad

Jeg bestilte en 5 vare.
En af dem var en kyllingenuggets.
i stedet fik jeg en Pastaret.
Jeg ringede og klagede, men fik en flabet tilbagevendelse og det endte med at de ikke ville levere kyllingenuggetsne. "for vi havde jo fået en pastaret"

Her skulle man tro det sluttede.
Men da jeg lukkede op for pastaretten lugtede den af råd. Jeg smagte på den, og den smagte fordærvet.
Føj for @#$%. Her skal jeg aldrig bestille fra igen!

1. maj 2021

Ventetiden er lang!

Pas på! Du kan risikere at vente 40 min på din mad, selv om restauranten kun er halvt fyldt... Slet ikke ventetiden vær!
Den ene sandwich kom lige med det samme, hvilket var iorden, da den var smurt i forvejen. 30 min efter kom resten af maden, undtaget en burger. Den skulle vi vente ekstra 15 min på...

28. juli 2020

SUPERSTED

, uv
Jeg har gentagne gange været på den gyldne ovn i Fredericia og Der ved man hvad kundepleje betyder.. Sjælden har jegværet ud for en super god behandling... De er søde og varme mennesker, hvor man virkelig føler sig velkommen. Og de er hjælpsomme ... Jeg går med krykke og de kommer hen med maden... maden er super god... og til en overkommelig pris... Jeg har spist lidt af hvert og blevet enig med min kone om at det vi fik , var af høj kvalitet

6. februar 2020
Vis anmeldelser på alle sprog. (137 anmeldelser)