Jeg har to katte med angst, der ikke er synderligt glade for mennesker, men Natali vandt lynhurtigt deres tillid og de er begge helt afslappede omkring hende nu, så det er altid en fed oplevelse at ha... Se mere
Nathali er en helt igennem fantastisk og meget empatisk dyrlæge med stor viden, omsorg og interesse. Min lille indekat blev meget syg lige op til påske, men selv om der var både weekend og helligdag... Se mere
Da vores seniorkat blev alvorligt syg og vi måtte træffe den svære beslutning om aflivning, kontaktede vi Natali. Vores kat blev nemlig mega stresset, når han skulle transporteres i bil og hadede... Se mere
I mine mange år i praksis, har jeg set så mange dyr blive stresset, af at komme til dyrlægen. Dyr der hilser på andre syge dyr og besværret for ejer i, at finde en tid, der passer i arbejdskalenderen. Derfor har jeg startet den cyklende dyrlæge. Jeg sætter altid god tid af, så dyret har ro og mulighed for, at lære mig at kende. Mine åbningstider fra 8 til 22 alle dage på ugen, giver en fleksibilitet, der gør at det altid er nemt at finde en tid der passer, I jeres kalender. Det er kun mig I møder og derfor får dyret en kontinuitet i udredning der giver den bedste og tryggeste oplevelse. Mine mange år i praksis har givet mig et stort erfaringsgrundlag og supplerende kurser gør, at mig faglighed er meget højt. Mit samarbejde med forskellige specialister gør, at dit dyr altid vil få den bedste og mest opdateret behandling. Gør det bedste for dit dyr, få dyrlægen hjem.
Danmark
- www.dencyklendedyrlaege.dk
Rykker hurtigt ud
Rykker hurtigt ud , er meget stille og rolig og MEGET børnevenlig når der er børn i hjemmet ...
Book hende fremfor andre !
Her var det en kanin hun var ude hos og jeg elsker at hun var hudløs ærlig omkring de bedste dyrlæger lige netop for gnavere men da der var lukket og vi skulle bruge akut hjælp til en ikke spisende kanin rykkede hun ud :)
Brug Natali, du vil ikke fortryde.
En god oplevelse, selvom det var en trist anledning. Min lille kat skulle aflives og det at hun ikke skulle stresses ved at blive puttet ned i den forhadte transportkasse og transporteres hen til et fremmed sted, med fremmede lugte og lyde, gjorde det til en fredfyldt oplevelse. Natali gav sig rigtig god tid og forklarede, hvad der skulle ske. Katten følte sig helt tryg og lå hos mig under hele forløbet.
Hvor ville jeg gerne have haft den mulighed tidligere. Natali er super empatisk og rar og man kan mærke hendes omsorg. Jeg kommer til at bruge hende fremover, hvor det er muligt og jeg vil give mine bedste anbefalinger.
KÆMPE anbefaling
Natali var simpelthen en gave til vores gamle kat, der hader at være til dyrlægen. Vi har haft nogle forfærdelige oplevelser til dyrlægen med hende de sidste gange, og stod pludselig og manglede noget medicin, fordi recepten var løbet ud.
Natali kom hjem til os indenfor blot få timer, og vores ellers reserverede kat elskede hende med det samme! Hun forklarede os præcis hvorfor hun anbefalede det hun gjorde, og instruerede os i at give medicinen på den korrekte måde og på en måde som tog højde for vores kats særlige behov, hvordan vi skulle indrette maden så hun fik spist mere og hvad vi skulle holde øje med for at se, om hun trivedes. Noget, vi ikke har fået at vide fra de sidste 3 dyrlæger, der har taget tre gange så meget som Natali.
Det føltes så trygt og nemt at vi ikke kunne tro det, og priserne er endda meget rimelige. KÆMPE anbefaling herfra.
Jeg har haft en rigtig god oplevelse…
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Natali, som er utrolig venlig og imødekommende.
Hun tog sig god tid til begge hunde og besvar alle mine spørgsmål.
Begge mine hunde fik den bedst muligt behandling, og jeg vil klart anbefale Natali til andre.
Beroligende aura og tolerant dyreven
Natali træder ind af døren med en beroligende aura, der kan beskrives som det varmeste kram fra en du holder af. Hendes ro smitter og hendes tilstedeværelse healede noget i mig. Min kat er som regel lidt sky, men der gik ikke længe før Natali fik lov til at undersøge alt. Vi er nu glade og raske herhjemme og vi vil klart anbefale Den Cyklende Dyrlæge til alle der vil have en god oplevelse med en dyrlæge ❤️ :-)
Trygt og med stor empati.
Verdens bedste Ella hjalp du med at sove ind i dag.
Vi er så utroligt kede af det.
Hun var den dejligste lille hund.
Men en kæmpe trøst, at Natali, kompetentent og med empati hjalp med en alvorligt syg hund.
Professionel og omsorgsfuld dyrlæge
Effektiv, professionel og ægte "dyre-menneske". Det er virkelig rart at kunne kommunikere med en dyrlæge, som man faktisk kan få fat på hurtigt. Det giver en enorm ro for os, der har dyr og har brug for hjælp. Det betyder også rigtigt meget, og gør det en del lettere når dyrlægen kan komme hjem til ens private adresse. Stor anbefaling herfra!
Fantastisk dyrlæge!
Natali kom hjem til min lejlighed, da min kat var blevet syg. Hun rykkede akut ud og var der i løbet af 5 minutter. Aldrig har vi haft så positiv en oplevelse før med dyrlægebesøg, som min kat normalt er bange for. Natali er yderst kompetent og fandt hurtigt ud af, hvad der var galt. Hun tog sig god tid, og vi fik mange gode råd med på vejen. Jeg kan ikke forestille mig at bruge nogen anden dyrlæge end Natali fremadrettet - hun får de varmeste anmeldelser fra os!
Nemt, kompetent og rart hjemmebesøg
Har lige haft første besøg til to katte af Natalie. En super god oplevelse, både for kattene og mig.
Natalie er grundig, rolig og vidende. Det var på alle måder en utroligt nem og god måde at få sundhedscheck på. Vil anbefale alle at prøve at booke et besøg.
Bedste oplevelse!
Natali har været hjemme hos os flere gange til vores tre katte nu. Kan ikke anbefale hende højt nok! Det er en helt anden oplevelse at se dem blive undersøgt herhjemme frem for at vi skal ud at køre med dem, og Natali er simpelthen den mest empatiske og omsorgfulde dyrlæge vi har mødt (og takket være en række udfordringer har vi desværre haft glæden af at møde en del gennem årene). Hendes fokus på vores kattes velfærd er bare helt unikt, og så er hun samtidig virkelig dygtig og bare et rart menneske at have besøg af. Hun får alle stjernerne herfra!
Har kun lovord tilovers for Natali
Har kun lovord tilovers for Natali, yderst kompetent og fuldstændig ægte, respektfuld og empatisk. Jeg vil på det varmeste anbefale Natali, og er allerede i fuld gang. Mange som jeg, er pensionister, og har svært ved at nå klinikker uden fordyrelser som Taxaèr frem og tilbage, dette, samt den personlige behagelige kontakt har Natali løst med sit behagelige væsen.
Behagelig, kompetent og praktisk
Vi fik Natali forbi for at vaccinere vores kat. Det var en helt igennem dejlig oplevelse. Natali var utrolig kompetent, og man mærkede tydeligt hendes kærlighed til dyr.
Det var også rart, at det kunne foregå i vante omgivelser for katten frem for at skulle transporteres i bæretaske hen til en klinik.
Natali var en stor støtte!
Vores kat blev nemlig mega stresset, når han skulle transporteres i bil og hadede at komme til dyrlæge. Natali kom i stedet hjem til os. Vi aftalte rammen for hans aflivning inden og det betød at Busters sidste tid blev tryg og rolig - og han kom godt afsted.
Natali havde både overskud til os og Buster.
Natali er meget indfølende og har en god situations fornemmelse.
Vi giver hende vores varmeste anbefalinger!
En smuk afsked …
Woody havde været syg i længere tid med nedsat leverfunktion, så jeg vidste hvor det bar hen, jeg var bare forvirret over hvordan hans dage skulle ende, indtil vi fik anbefalet Natali gennem en anden dyrlæge. Og tak for det🙏
Woody fik den bedst tænkelige afsked her i vores hjem. Først blev han ængstelig, da hun kom på trods af, at han elsker mennesker (han kunne fornemme noget), men så spurgte jeg Natali om hun ikke ville sætte sig og tale lidt, og snart lå han roligt under bordet og sov. Natali tog sig god tid til at lytte og snakke og det er guld værd, når man selv er lidt ængstelig over situationen. Jeg tror hun var her i 1 1/2 time og Woody kom trygt og roligt herfra. Spiste en skål kylling og lagde ikke mærke til en disse.
Woody blev lagt ned på sit lammeskind i sin rejsetaske (en Ikeapose:)) og blev kørt væk på Natalis ladcykel.
På alle måder smukt og lige i vores ånd.
Mange varme anbefalinger
Birgitta, Woody og Co
Hjemmebesøget var et hit
Vi fik hjemmebesøg af Natali til vores lille puddel Maggie på 13 år, der var dårlig med maven og i det hele taget er blevet gammel med de skavanker det medfører. Og må sige det med et hjemmebesøg bare kan noget helt andet, både for dyret og en selv. Den dyrlæge frygt hun normalt har var væk, og alt gik så fint. Natali er både en omsorgsfuld, kompetent, dygtig og grundig dyrlæge, hende vil vi benytte fremover. Varmeste anbefaling herfra! Gabriella.
Omsorgsfuld dygtig dyrlæge
Natali er en utrolig dygtig og nærværende dyrlæge.
I den triste situation når man skal sige farvel til ens kæledyr gennem rigtig mange år, da er det helt igennem fantastisk at have en dyrlæge som Natali, som besidder en stor grad af omsorgsfuldhed både over for kæledyr og ejer.
Det er tydeligt at mærke hun har hjertet på det helt rette sted, og at hun kommer hjem til en på den dag, som er så svær når der skal siges farvel gør, at selve dagen bliver håndteret med den bedste omsorg.
Godt med en dyrlæge som tager på konsultation i hjemmet.
Jeg vil til hver en tid anbefale Natali.
Kompetent og Behagelig. Anbefales
Natali er fantastisk behagelig (både for ejer og dyr) og har givet kompetent vejledning og rådgivning i forbindelse med vores kat.
Ligeledes har hun foretaget sundshedstjek og vaccination hjemme hos os, hvilket der ikke var en finger at sætte på.
Anbefales på det kraftigste.
Verdens bedste dyrelæge Natali Zyskind
Vi kom i forbindelse med dygtige Natali via en god kollega, da vores lille søde kanin desværre skulle aflives pga sygdom. Natali var hel igennem fantastisk, rolig og empatisk. Det var børnenes første kæledyr og Natali var virkelig respektfuld omkring hele processen. Det var en rigtig god oplevelse for hele familien og det tog stressen fra os. Vi behøvede ikke at tage afsted med begge kaniner i en taxi og stresse vores lille Coco.
De varmeste anbefalinger til Natali og hun er nu vores faste kanin dyrelæge og det er vi meget glade for. Kan slet ikke anbefale hende nok!

Besvarelse fra Den cyklende dyrlæge
Vi ser frem til hjemmebesøg
Natali har gennem nogle år været vores fantastiske dyrlæge på Østerbro/Nørrebro, og vi ser nu frem til at få hjemmebesøg. Vidunderlig rolig håndtering af min hund, og fantastisk faglig vejledning.
Alle tiders dyrlæge
Vi har fået en lille hvalp og hørte fra bekendte om Den Cyklende Dyrlæge. Vi har nu allerede haft to besøg i hjemmet ifm. vaccine, hundepas og sundhedstjek. Og jeg må sige, at vi er ovenud tilfredse. Alene det at hunden kan slippe for den stress, det som regel er på klinik, er en enorm fordel. Og for ejerne er det jo skønt, at man ikke engang skal ud af huset! Natali er meget dygtig og professionel, samtidig med at hun har en vidunderligt rolig og kærlig tilgang til dyrene. Hun får vores hund til at nyde besøget, nærmest som hvis det var en ven, der kom besøg :)

Besvarelse fra Den cyklende dyrlæge