Har for nyligt købt en De'Longhi expressomaskine og var inde for at se på tilbehør. Jeg endte med at købe kaffebønner. Jeg har ikke taget hul på dem endnu så jeg kan ikke sige noget om kvaliteten. De... Se mere
Det er utroligt frustrerende at stå med en sag hos De'Longhi. Supporten i Sverige er venlige og nem at få fat i via telefon, mens de er lidt mere sløve på mail. Det helt store problem er dog deres hov... Se mere
Har før haft en Dé longhi kaffemaskine, dinamarca, men den havde ikke “vandindstilling” hvilket indebar at man altid skulle stå og slukke med stop, så kaffen ikke løb over, fordi maskinen havde fast... Se mere
Lækker kaffemaskine - godt produkt som er købt brugt, “Renova” elsker det koncept, så til en billigere pris, men maskinen er/var som ny :-) Fungere super fint som en begynder-maskine, uden at skulle... Se mere
Om De'Longhi

De’Longhi is the global appliance brand that offers customers innovative products with a unique combination of style and performance. Born in 1974 as a brand of electric radiators, De’Longhi has grown significantly and broadened its product range over time to offer innovative appliances across a range of products used throughout the house.
From coffee machines to kettles and toasters, air conditioning units to dehumidifiers, a De’Longhi product always turns everyday activities and moments into something special.
Via Lodovico Seitz, 47, 31100, Treviso, Italien
- www.delonghi.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger
Ikke synderligt godt
Ikke synderligt godt, for I har stadig ikke svaret på min besked.

Virkelig dårlig service!
Virkelig dårlig service!! Jeg har kontaktet kundeservice både på mail og telefon gentagne gange, da jeg i mit køb blev lovet 2 kg gratis kaffebønner, som jeg aldrig har fået og derudover vender de slet ikke tilbage med svar på mine henvendelser.
Jeg købte i den tro, at det var et ordentligt firma og jeg er virkelig blevet usikker på om det er et firma der snyder folk?!

Kaffegave ved køb
Der var en kaffegave med ved mit køb af Delonghi expressomaskine. Jeg skulle indsende nogle oplysninger. Havde ikke fået sendt dem alle og blev afvist. Syntes nu godt at de selv kunne have skrevet til mig, hvilken oplysning de manglede.Skrev efterfølgende til Delonghi kundeservice, som oplyste mig at de manglede serienummeret. Det sendte jeg så efterfølgende, og venter nu spændt på at modtage min kaffegave. ( lang ventetid 30-60 dage)
God og hurtig ekspedition
Dejligt at du kan bruge flere slags…
Dejligt at du kan bruge flere slags kaffe i maskinen
Med 2 bøtter med maskinen
Nespresso kaffemaskine Citiz fungerer…
Nespresso kaffemaskine Citiz fungerer dårligt, fejl ved produkt, utæt, undertiden meget lille vandmængde

Besvarelse fra De'Longhi
Kaffemaskinen var længe undervejs.
Kaffemaskinen var længe undervejs så jeg måtte kontakte jer et par gange. Pengene blev hævet straks efter jeg havde bestilt. Maskinen fungerer perfekt, så jeg er tilfreds med købet
Jeg tror det er et fupfirma
Jeg tror det er et fupfirma. Har forsøgt at komme i kontakt med kundeservide i 1,5 måned. Fik fat i en "kundeservice"dame for 1,05 mdr siden som ville vende tilbage vedr. returnering. Blev oplyst at fristen var sprunget men jeg havde adskillige mails til dem hvor modtagelse var bekræftet, men de vendte aldrig tilbage. Produktet er ikke taget i brug. Køb IKKE i dette fupfirma.
Nedenstående svar af 100326 er så det samme som de har skrevet mange gange. Har talt med kundeservice adskillige gange som vil vende tilbage. Senest den 250226 fik jeg en mail hvor de undskyldte og ville sende en retur instruks. Har fortsat ikke hørt noget idag den 100326

Besvarelse fra De'Longhi
Købte en magnifica Delonghi…
Købte en magnifica Delonghi kaffemaskine for nu 3 år siden. Den har haft problemer i flere år med at den er utæt og meget vand løber ud af maskine så håndklæde er nødvendigt under maskinen og drypbakke og grums opsamler er helt fyldt med vand. Har endda tegnet en ekstra forsikring på 3 år hvilket sælgeren oplyste mig hvor en ekstra garanti ud over de alm 2 år. Men det viser sig at hverken Delonghi eller El giganten vil afhjælpe problemet, så evt dyr rep er for egen regning, på trods af at problemet er kendt med denne model. Skuffende at El giganten ikke tager mere ansvar, når jeg endda har kontaktet el gigant inden garanti udløb og blev henvist til producenten som oplyste ukorrekt at det måtte være et indstillings problem og bønne type, kværn indstilling. Kan derfor hverken anbefale Delonghi (Braun) eller en giganten og deres unge sælgere som stikker en plade for salg og mer salg. Har forsøgt at tale med elgigant om problemet og efter at være trukket rundt i manegen med at brik henviser til hovedkontor, som henviser til delonghi, som henviser til butik igen, er det eneste som el gigant vil bidrage med at tilbage betaling af forsikring på ca 300 kr.. ville gerne uploade billeder at utæt maskine med umiddelbart ikke muligt.

Ikke eksisterende kundeservice.
Ikke eksisterende kundeservice.
Har nu forsøgt at få fat i dem flere uger. Vi er glade for vores kaffemaskine, men kommer IKKE til at købe sådan en igen, når man ikke kan få fat i kundeservice.
Der er forsøgt på telefon, mail og kontaktformular …

Fup firma? Og arrogant kundeservice
Jeg bestilte en kaffemaskine og noget rengøringstilbehør d. 12. januar til min arbejdsplads. Rengøringstilbehøret kom lynhurtigt, men ikke kaffemaskinen. Jeg har haft ringet til kundeservice 3 gange, og de mener fejlen ligger hos fragtfirmaet. Jeg har netop talt med dem igen, hvor de fortæller mig at det ikke er deres problem. Kaffemaskinen var godt nok på tilbud, men den kostede 6500 kr. og det er da alligevel en sjat... Kundeservice bad mig sende en mail. Det har jeg allerede gjort i mandags. Jeg vil have pengene tilbage da pakken må betragtes som anseeligt forsinket. Jeg købte den med 2-4 dages leveringstid. Nu skal jeg sende mailen for anden gang, hvilket er totalt underligt. De svarer heller ikke på mails når man skriver til, dem. Damen jeg talte med blev tydeligvis irriteret. Det er jeg også selv, og det skinner bare igennem. I næste uge har jeg ventet en måned på kaffemaskinen!!!! Ordrenummer SFDLEU00277695