De'Longhi Anmeldelser

25.702

3,9

Har for nyligt købt en De'Longhi expressomaskine og var inde for at se på tilbehør. Jeg endte med at købe kaffebønner. Jeg har ikke taget hul på dem endnu så jeg kan ikke sige noget om kvaliteten. De... Se mere

Det er utroligt frustrerende at stå med en sag hos De'Longhi. Supporten i Sverige er venlige og nem at få fat i via telefon, mens de er lidt mere sløve på mail. Det helt store problem er dog deres hov... Se mere

Har før haft en Dé longhi kaffemaskine, dinamarca, men den havde ikke “vandindstilling” hvilket indebar at man altid skulle stå og slukke med stop, så kaffen ikke løb over, fordi maskinen havde fast... Se mere

Lækker kaffemaskine - godt produkt som er købt brugt, “Renova” elsker det koncept, så til en billigere pris, men maskinen er/var som ny :-) Fungere super fint som en begynder-maskine, uden at skulle... Se mere

1. Leverandør af kaffemaskiner
  2. Hvidevareforretning
  3. Hvidevarekundeservice

Om De'Longhi

De’Longhi is the global appliance brand that offers customers innovative products with a unique combination of style and performance.  Born in 1974 as a brand of electric radiators, De’Longhi has grown significantly and broadened its product range over time to offer innovative appliances across a range of products used throughout the house.

From coffee machines to kettles and toasters, air conditioning units to dehumidifiers, a De’Longhi product always turns everyday activities and moments into something special.

www.delonghi.com/contact-us

God

26 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

(25.702)

14.918 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Ikke synderligt godt

Ikke synderligt godt, for I har stadig ikke svaret på min besked.

24. februar 2026

Kære kunde
Tak for din besked. Det beklager vi virkelig. Vi har desværre endnu ikke haft mulighed for at vende tilbage, men vi vil meget gerne hjælpe dig videre.
Vi anbefaler, at du også tjekker din spam-/uønsket mappe, da vores svar nogle gange havner dér ved en fejl.
Du er også meget velkommen til at kontakte vores danske kundeservice direkte på +45 71 74 73 70, så hjælper vi dig med det samme.

Virkelig dårlig service!

Virkelig dårlig service!! Jeg har kontaktet kundeservice både på mail og telefon gentagne gange, da jeg i mit køb blev lovet 2 kg gratis kaffebønner, som jeg aldrig har fået og derudover vender de slet ikke tilbage med svar på mine henvendelser.
Jeg købte i den tro, at det var et ordentligt firma og jeg er virkelig blevet usikker på om det er et firma der snyder folk?!

10. februar 2026

Besvarelse fra De'Longhi

Tak for din besked. Det er naturligvis meget beklageligt at høre, at du ikke har modtaget dine lovede kaffebønner, og at du ikke har fået svar på dine henvendelser. Det forstår vi fuldt ud kan skabe usikkerhed og frustration.
Du er meget velkommen til at kontakte vores danske kundeservice direkte på +45 71 74 73 70 (hverdage kl. 08.00–16.00), så vi kan hjælpe dig videre og få fulgt op på dit køb.
Vi beklager de gener, du har oplevet, og vi tager din feedback til os.

Kaffegave ved køb

Der var en kaffegave med ved mit køb af Delonghi expressomaskine. Jeg skulle indsende nogle oplysninger. Havde ikke fået sendt dem alle og blev afvist. Syntes nu godt at de selv kunne have skrevet til mig, hvilken oplysning de manglede.Skrev efterfølgende til Delonghi kundeservice, som oplyste mig at de manglede serienummeret. Det sendte jeg så efterfølgende, og venter nu spændt på at modtage min kaffegave. ( lang ventetid 30-60 dage)

31. januar 2026

Nespresso kaffemaskine Citiz fungerer…

Nespresso kaffemaskine Citiz fungerer dårligt, fejl ved produkt, utæt, undertiden meget lille vandmængde

12. februar 2026

Besvarelse fra De'Longhi

Tak for din besked. Det lyder bestemt ikke tilfredsstillende, og vi beklager meget, at din Citiz‑maskine er utæt og ikke giver korrekt vandmængde.
Du er meget velkommen til at kontakte vores danske kundeservice direkte på +45 71 74 73 70, så hjælper vi dig hurtigt videre med en løsning.
De’Longhi Customer Care

Jeg tror det er et fupfirma

Jeg tror det er et fupfirma. Har forsøgt at komme i kontakt med kundeservide i 1,5 måned. Fik fat i en "kundeservice"dame for 1,05 mdr siden som ville vende tilbage vedr. returnering. Blev oplyst at fristen var sprunget men jeg havde adskillige mails til dem hvor modtagelse var bekræftet, men de vendte aldrig tilbage. Produktet er ikke taget i brug. Køb IKKE i dette fupfirma.

Nedenstående svar af 100326 er så det samme som de har skrevet mange gange. Har talt med kundeservice adskillige gange som vil vende tilbage. Senest den 250226 fik jeg en mail hvor de undskyldte og ville sende en retur instruks. Har fortsat ikke hørt noget idag den 100326

12. februar 2026

Kære kunde
Tak for din besked. Det er naturligvis meget beklageligt at høre om din oplevelse, og vi forstår fuldt ud din frustration over den manglende opfølgning.
For at vi kan hjælpe dig hurtigst muligt, anbefaler vi, at du kontakter vores danske kundeservice direkte på +45 71 74 73 70. De kan undersøge sagen med det samme og finde en løsning vedrørende returneringen.
Vi er kede af det besvær, dette har forårsaget, og vi vil gerne hjælpe dig videre.
De’Longhi Customer Care

Købte en magnifica Delonghi…

Købte en magnifica Delonghi kaffemaskine for nu 3 år siden. Den har haft problemer i flere år med at den er utæt og meget vand løber ud af maskine så håndklæde er nødvendigt under maskinen og drypbakke og grums opsamler er helt fyldt med vand. Har endda tegnet en ekstra forsikring på 3 år hvilket sælgeren oplyste mig hvor en ekstra garanti ud over de alm 2 år. Men det viser sig at hverken Delonghi eller El giganten vil afhjælpe problemet, så evt dyr rep er for egen regning, på trods af at problemet er kendt med denne model. Skuffende at El giganten ikke tager mere ansvar, når jeg endda har kontaktet el gigant inden garanti udløb og blev henvist til producenten som oplyste ukorrekt at det måtte være et indstillings problem og bønne type, kværn indstilling. Kan derfor hverken anbefale Delonghi (Braun) eller en giganten og deres unge sælgere som stikker en plade for salg og mer salg. Har forsøgt at tale med elgigant om problemet og efter at være trukket rundt i manegen med at brik henviser til hovedkontor, som henviser til delonghi, som henviser til butik igen, er det eneste som el gigant vil bidrage med at tilbage betaling af forsikring på ca 300 kr.. ville gerne uploade billeder at utæt maskine med umiddelbart ikke muligt.

1. maj 2025

Besvarelse fra De'Longhi

Tak for din besked og for at dele din oplevelse. Det lyder bestemt ikke tilfredsstillende, og vi forstår godt din frustration over forløbet.
Da du har købt ekstra forsikring gennem forhandleren, skal håndteringen af reklamationen ske direkte hos sælgeren, som er ansvarlig for denne udvidede dækning.
Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte vores danske kundeservice på +45 71 74 73 70, hvis du har brug for vejledning i processen eller spørgsmål til selve maskinen.
Vi beklager de gener, dette har forårsaget, og vi vil gerne hjælpe dig så godt videre som muligt.

Ikke eksisterende kundeservice.

Ikke eksisterende kundeservice.
Har nu forsøgt at få fat i dem flere uger. Vi er glade for vores kaffemaskine, men kommer IKKE til at købe sådan en igen, når man ikke kan få fat i kundeservice.
Der er forsøgt på telefon, mail og kontaktformular …

7. februar 2026

Besvarelse fra De'Longhi

Tak for din besked. Det er vi virkelig kede af at høre, og vi forstår godt din frustration over ikke at kunne komme igennem til os.
Du er meget velkommen til at kontakte vores danske kundeservice direkte på +45 71 74 73 70.
Vi har åbent alle hverdage kl. 08.00–16.00, og vi hjælper dig meget gerne videre.
Vi beklager de gener, du har oplevet, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig hurtigt videre.

Fup firma? Og arrogant kundeservice

Jeg bestilte en kaffemaskine og noget rengøringstilbehør d. 12. januar til min arbejdsplads. Rengøringstilbehøret kom lynhurtigt, men ikke kaffemaskinen. Jeg har haft ringet til kundeservice 3 gange, og de mener fejlen ligger hos fragtfirmaet. Jeg har netop talt med dem igen, hvor de fortæller mig at det ikke er deres problem. Kaffemaskinen var godt nok på tilbud, men den kostede 6500 kr. og det er da alligevel en sjat... Kundeservice bad mig sende en mail. Det har jeg allerede gjort i mandags. Jeg vil have pengene tilbage da pakken må betragtes som anseeligt forsinket. Jeg købte den med 2-4 dages leveringstid. Nu skal jeg sende mailen for anden gang, hvilket er totalt underligt. De svarer heller ikke på mails når man skriver til, dem. Damen jeg talte med blev tydeligvis irriteret. Det er jeg også selv, og det skinner bare igennem. I næste uge har jeg ventet en måned på kaffemaskinen!!!! Ordrenummer SFDLEU00277695

12. januar 2026

Besvarelse fra De'Longhi

Tak for din besked. Vi beklager virkelig den meget lange ventetid og de gentagne henvendelser, du har været nødt til at foretage. Det er helt forståeligt, at du er frustreret over forløbet.
For at vi kan hjælpe dig hurtigst muligt med din ordre SFDLEU00277695 og få sat gang i refunderingen, beder vi dig kontakte vores danske kundeservice direkte på +45 71 74 73 70.
Vi har åbent alle hverdage kl. 08.00–16.00 og kan herfra følge sagen til dørs.
Vi beklager de gener, forsinkelsen og den manglende opfølgning har forårsaget, og vi vil meget gerne hjælpe dig videre med en løsning.