Veel te duur. Dezelfde producten zijn elders veel goedkoper. Ik betaalde voor een wekker 50 euro en op 3 andere site kosten ze gemiddeld rond de 30 euro. Heb dit aan hen gemeld maar er werd geen gevol... Se mere
Se, hvad kunderne siger
De service van de Gele Flamingo was perfect. Alles op tijd verzonden, goed ingepakt,... We hebben echter heel wat problemen gehad met de bezorgdienst (adres was niet gekend, datum elke keer uitgestel... Se mere
Zoals bij elke bestelling die we doen bij de Gele Flamingo, waren we deze keer ook heel enthousiast! Ook onze tweeling Max en Vince deelden mee in het enthousiasme, want we deden samen met hen de un... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
De Gele Flamingo is de grootste online kids store in België. Van speelgoed tot kamerinrichting: bij ons vind je baby-, kids- en lifestylemerken die elk moment nog specialer maken. Het eerste wandelfietsje, samen een puzzel maken, 's avonds een verhaaltje voorlezen ... Wij brengen die moments of happiness naar je toe.
Kontaktoplysninger
Nijverheidsweg 2D, 2310, Rijkevorsel, Belgien
- +32 3 435 95 99
- hello@degeleflamingo.com
- www.degeleflamingo.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 50 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Redelijk laat besteld voor kerstmis en…
Redelijk laat besteld voor kerstmis en zoals beloofd op tijd geleverd . Wat toch een beetje mijn vrees was . Dus een dikke dank u 😀👍 !
De gele flamingo werkte de bestelling…
De gele flamingo werkte de bestelling keurig af. De stapelstenen werden keurig en stevig verpakt. Dus heel tevreden. Van de levering door DPD ben ik helemaal niet tevreden. De doos met een waarde van meer dan 200 euro werd gewoon op het voetpad voor de deur in een drukke straat afgezet. Iedereen die wou kon er mee gaan lopen. Gelukkig kwamen enkel eerlijke mensen voorbij die dag.

Besvarelse fra De Gele Flamingo
Problemen in voorraad en ongebruiksvriendelijke online omgeving
* Je diende zo goed als alle artikels te reserveren omdat alles constant uit voorraad was. Heel vervelend want als het artikel op je lijst al stond, kon dit niet meer aangekocht worden door de eindgebruiker. Ook kon je het niet op je lijst zetten als het was uitverkocht. Dat maakte het een arbeidsintensief proces.
* Voor de geboorte worden standaard geen artikels opgestuurd, dit is pas nadat het baby'tje geboren is, in batch. Als je toch wil dat er al zaken van je lijst worden gehaald, dien je het als eindgebruiker aan te kopen (en moet je afmelden op je geboortelijst), en als je wil dat dit geleverd wordt dien je te selecteren 'ik wil dit zelf afgeven'. Dit is allesbehalve gebruiksvriendelijk, want standaard selecteren mensen 'verzending naar de ouders', en komt het bijgevolg niet toe.
* Een hele bestelling werd eens 'achtergehouden' omdat 1 artikel een langere levertijd had, dit zonder duidelijke communicatie. (dit was na afsluit van de lijst)
* De klantendienst was gelukkig zeer vriendelijk en behulpzaam en ze hebben vele frustraties weggeholpen of rechtzettingen gedaan.
* Toffe babyspullen
* Evie heeft ons in de winkel ook goed verder geholpen en advies gegeven.
Snel, betrouwbaar & fijne service!
Fan van deze Belgische webshop! Ze hebben de mooiste items voor kinderen van elke leeftijd. Ik kocht hier twee mooie geboortegeschenkjes voor mijn petekind dat afgelopen week werd geboren, en nog een extra kerstgeschenkje voor mijn andere petekind, een microscoop van Kidywolf. Nog zo’n Belgisch topmerk! Lokaal shoppen = fijn shoppen, zo bewijst De Gele Flamingo nog maar eens 💛 oh ja, en hun heerlijke kerstkaart met knipoog is alleen al een reden om vol ongeduld op je pakje te wachten! Dankzij de snelle en correcte service hoef je gelukkig niet lang te wachten.
Boodschap
De boodschap op het kaartje maakte het voor mij helemaal af 😊 Ik vond het zo fijn dat naast de prachtige cadeaus ook aan de mama's gedacht wordt. Het maakte mijn dag. Doe zo verder!
Zeer vriendelijke en hulpvaardige…
Zeer vriendelijke en hulpvaardige service. Ik bestelde vrij laat (twee dagen voor de verjaardag van mijn dochter) en ze waren meteen eerlijk over de levering. Ophalen de volgende dag was geen enkel probleem. Super geholpen!
Heel vlugge levering én producten van…
Heel vlugge levering én producten van topkwaliteit!
Gele flamingo top, dpd levering heel slecht
Het pakje dat ik had besteld was in orde en ook zeer leuk verpakt.
Hele leuke winkel hebben jullie met leuke dingen.
Enkel de levering door DPD was schandalig!
Het werd normaal op zaterdag geleverd en is pas woensdag avond gewoon aan de voordeur afgezet.
Ik zou toch overwegen om een andere koeriersdienst te gebruiken in de toekomst.
Gewoon super
Mooi en stevig verpakt. Door de drukte van de feestdagen enkele dagen later verstuurd, wat ik normaal vind. Kreeg bericht van dbd dat het pakket op maandag 8 december zou geleverd worden, maar dan vertrokken wij voor een weekje naar zee. Dank zij hun bericht, waarin de leveringstijd stond, kon ik de levering een week verplaatsen. Dus ook een pluim voor DBD en de site
Mooi pakketje met zorg verpakt
Mooi pakketje met zorg verpakt. Altijd rekening houden met drukte op aankomende feestdagen (Sint, kerst). Hierdoor ietwat latere verzending. Overigens top
Speciaal gebeld om te vragen alvorens…
Speciaal gebeld om te vragen alvorens ik zou bestellen of het pakje op vrijdag (Sintkado) geleverd zou worden en ter plaatse sou zijn ten laatste. Dit werd met overtuiging bevestigd dus bestelde ik via deze site. Helaas pas dinsdag daarop toegekomen 😓 dus geen Sintkado. Spijtig dat hier dan niet eerlijk op geantwoord kon worden, dan had ik elders kunnen bestellen…
Alleen levering niet binnen de…
Alleen levering niet binnen de opgegeven termijn. Maar lag denk ik aan de drukke periode.
Al vaak besteld leuke winkel
Al vaak besteld leuke winkel!
Dpd ben ik nooit grote fan van geweest.
Soms komen ze pas de volgende dag aan ipv de dag zelf. Of ze zetten het neer vlak voor de deur waar iedereen aan kan.. maar over de spullen alleen maar positief!
Gewoon slecht !!
Bestelling geplaatst 21//2025. Vandaag 08/12 NOG NIET VERZONDEN. Klantendienst weet niets en kan zelfs niet zien of bestelling verzonden is.
Hun advertentie vermeldt: verzending na 1 tot 2 werkdagen, niks van geloven.
Onbetrouwbaar en geen informatie: nul op tien !
Koop nooit daar meer !!

Besvarelse fra De Gele Flamingo
Vlotte levering
Uitgebreid en mooi assortiment! En zoals altijd: heel vlot geleverd en super leuk verpakt :)
Snelle verzending
Snelle verzending . Helaas werd het pakketje afgeleverd bij iemand anders en schreven ze een totaal ander huisnummer op het briefje waardoor je moet beginnen zoeken waar je pakket is.. fout van dpd natuurlijk maar ook de track & trace kan je niets wijzer maken.. misschien kan de vervoerder hier nog aan werken !
Parfait
Tout a été parfait. Merci beaucoup et bonne fête de fin d'année.
Trage levering
Jammer dat de levering pas meer dan een week later was aangezien het een cadootje was en dus niet tijdig geleverd