Jeg har købt nogle meget smukke, elegante og vel designede produkter som jeg elsker at tage op til hver Ramadan og Eid 😍 skrift til væggen er nemt at sætte op og tage ned igen uden skader. Dekoration... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 32 af de 143 bedste virksomheder i Dekorerings- og boligindretningsbutik
Svendsagervej 20b, 5240, Odense NØ, Danmark
- +4520965155
- info@deenuna.com
- www.deenuna.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Jeg har bestilt fra denne hjemmeside af…
Jeg har bestilt fra denne hjemmeside af flere omgange uden problemer. Hver gang er jeg blevet positiv overrasket over hvor godt produkterne er pakket ind. Deres produkter er i en klasse for sig selv mht. design og kvalitet.
Bedste service og bedste kvalitet af…
Bedste service og bedste kvalitet af produkter.
Har aldrig handlet et sted med så god kvalitet.
Kan varmt anbefales
Jeg har bestilt flere gange - rigtig gode produkter
Jeg har bestilt ad flere omgange efterhånden, og det har ærligt været et hit hver eneste gang. Produkterne er virkelig flotte, stilrene og lavet på en måde, hvor man kan mærke omtanken bag detaljerne.
Leveringen har altid været hurtig, kvaliteten god, og det bedste er næsten, at mange af tingene ikke kun føles som “sæsonpynt”, men faktisk kan bruges og passe ind året rundt.
Kan varmt anbefales til alle.
Kan kun anbefales 🌷
Har handlet hos Deenuna flere gange nu, og jeg bliver oprigtigt lige glad hver gang pakken kommer 🤍 Alt er så smukt lavet, pakket så fint ind og man kan virkelig mærke kærligheden bag. Kvaliteten er virkelig god, og deres ting giver bare hjemmet noget helt særligt. Kan varmt anbefales.
Jeg er meget tilfreds
Varen ankom hurtigt, var forsvarligt pakket ind, og kvaliteten er rigtig god. Jeg er meget tilfreds.
Smukke, tidløse designs og fantastisk service
Jeg bestilte en pakke hos Deenuna i weekenden og modtog den allerede i dag, tirsdag – virkelig hurtig levering!
Deres produkter er utroligt smukke. Designet er tidløst, elegant og samtidig enkelt og rent på den helt rigtige måde. Man kan virkelig mærke kvaliteten og omtanken bag deres kollektioner.
Deres kundeservice er desuden helt i top. Dette er anden gang, jeg handler hos Deenuna, og det bliver bestemt heller ikke sidste gang. Jeg kommer helt sikkert tilbage igen og kan varmt anbefale Deenuna til andre.
Amazing!
Fantastiske kvalitetsprodukter, og hurtig levering:) Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos dem.
Jeg er virkelig imponeret over Deenuna
Jeg er virkelig imponeret over Deenuna! Materialerne på de produkter, jeg bestilte, er af rigtig høj kvalitet og føles både solide og lækre. Man kan tydeligt mærke, at der er lagt omtanke i både design og holdbarhed.
Derudover var pakken pakket utrolig pænt ind. Alt lå beskyttet og arrangeret så fint, at det næsten føltes som at åbne en gave. Det gav en rigtig god oplevelse allerede fra det øjeblik, jeg modtog pakken.
Alt i alt en super positiv oplevelse – jeg handler helt sikkert hos Deenuna igen!
Meget glad
De er så flotte glæder mig til at bruge dem til Ramadan og Eid.
Og de kom fint pakket ind og hurtigt levering. Det er også anden gang jeg handler hos jer. Og nok ikke sidste gang.
Rigtig fint produkt og hurtig levering 🙌🏼
Så behjælpelige og så smuk en vare jeg…
Så behjælpelige og så smuk en vare jeg har modtaget - tak for jer.
SÅ SMUK mashallah!💕
Jeg blev rigtig glad for pakken, den ser præcis ud som kriterierne de havde skrevet og ligner meget billedet(forskellen er at jeg havde bare valgt et andet navn) til kalligrafien. Den eneste ting jeg havde det sådan lidt “øv” med, og tænkte at satse lidt med købet, var at jeg ikke vidste hvor stort det ville være, så det kunne være fedt hvis der i beskrivelsen stod ca. hvor høj og bred den ville være(men kan forestille mig at det ikke er sket siden det afhænger af navnets længde). På den måde kan man få en fornemmelse af hvor den skulle hænges, og om det overhovedet ville se pænt ud.
Det ville også være mega fedt hvis man kunne få det i forskellige størrelser, så man havde flere muligheder for at hænge dem rundt omkring i huset, men ellers er jeg VIRKELIG glad for pakken☺️
De fortjener mere end 5 stjerner
De fortjener mere end 5 stjerner. Jeg har haft en fantastisk oplevelse hos Deenuna. Har bestilt det flotteste Ramadan/eid pynt hjem, og det pynter så flot hos os.
Deres designs er tidsløst og unikt, så det kan genbruges hvert år. De sælger kvalitetsprodukter til fair priser og deres levering er meget hurtig. Ikke mindst, så har de den bedste service. Jeg er super tilfreds! Tusind tak 👍🏼