Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 32 af de 143 bedste virksomheder i Dekorerings- og boligindretningsbutik
Svendsagervej 20b, 5240, Odense NØ, Danmark
- +4520965155
- info@deenuna.com
- www.deenuna.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Rigtig gode og flotte produkter
Rigtig gode og flotte produkter.
Yderst professionelt.
Har flere gange fået rabat, gaver, eller slik/chokolade til de små.
God kundeservice og gode produkter.
Jeg har handlet hos Deenuna siden 2022. De laver sådan nogle fine produkter, og deres kundeservice er meget hjælpsom og hurtig til at svare på e-mail og Instagram. Jeg kan varmt anbefale at handle hos Deenuna.
Rigtig god kundeservice og flotte varer
Altid venlig og løsnings orienteret
Altid venlig og løsnings orienteret, hurtig ekspedition.
Kvalitetsprodukter og utrolig hjælpsom service
Jeg er yderst tilfreds med både produkterne og deres fantastiske kundeservice. De lytter virkelig til ens ønsker og er utrolig hjælpsomme. Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg handler hos dem. De varmeste anbefalinger herfra.
Købte Masjid Qibly og Minarets of Aqsa
Købte Masjid Qibly og Minarets of Aqsa. Er meget tilfreds med mit køb.
Jeg er så glad for mine ting jeg har…
Jeg er så glad for mine ting jeg har bestilt.
Hurtig levering.
Kun ros herfra.
Smukke designs og rigtig gode produkter…
Smukke designs og rigtig gode produkter til både hjem og børn. Derudover et fantastisk godt kundeservice og hurtig levering 👌🏼😊
Fantastisk kundeservice og virkelig…
Fantastisk kundeservice og virkelig unikke produkter, som vi har været så glade for herhjemme. Faste kunder i flere år og ser allerede frem til næste års kollektion!
Kun positivt
Altid en fantastisk oplevelse når man køber hos Deenuna. Produkterne føles elegante og gennemførte, og Aqsa-kollektionen er virkelig noget særligt — stilren, moderne og med smukke detaljer. Kvaliteten og indpakningen levede helt op til forventningerne. Kan klart anbefales.
Jeg har efterhånden bestilt fra Deenuna…
Jeg har efterhånden bestilt fra Deenuna flere gange, og jeg bliver altid lige glad, når mine pakker kommer. Varerne har hver gang levet op til mine forventninger, og man kan virkelig mærke, at der er kælet for både kvalitet og service. Det betyder meget for mig at kunne handle et sted, hvor man føler sig tryg som kunde, og det gør jeg hos Deenuna. Hele oplevelsen har været god hver eneste gang, og derfor vender jeg også tilbage igen og igen. Kan klart anbefales ❤️
Smukke og unikke produktee
Bestiller hvert år op til ramadan. Og det er virkelig flotte, unikke og kvalitetsrige produkter! Deenuna skuffer aldrig.
Fantastiske produkter
Fantastiske produkter. Det samme Ramadan pynt bliver brugt år for år. God og stærk kvalitet. Det kan uden tvivl anbefales!
Jeg vender altid tilbage til Deenuna
Jeg vender altid tilbage til Deenuna, når jeg skal finde gaver til mine nærmeste. Kvaliteten er altid i top, og man kan virkelig mærke den omtanke, der ligger bag produkterne. De varmeste anbefalinger herfra.
Fantastiske varer
Fantastiske varer, høj kvalitet og god service! Kan klart anbefales
Meget smukke, elegante og vel designede produkter.
Jeg har købt nogle meget smukke, elegante og vel designede produkter som jeg elsker at tage op til hver Ramadan og Eid 😍 skrift til væggen er nemt at sætte op og tage ned igen uden skader. Dekorationerne pynter så fint i vores hjem og er meget holdbare ift at vi har små børn 🥰😇
Købte hele Al-Aqsa kollektionen og jeg…
Købte hele Al-Aqsa kollektionen og jeg er helt vild med den! Mashallah mega god kvalitet og ser så flot ud i mit hjem😍 Og service var helt i top👌🏼
Køb køb køb
Jeg har nu købt flere ting herfra og kan ikke være mere tilfreds med produkterne og kvaliteten. Det er forsvarligt pakket ind og kunderservicen er udmærket. Kan klart anbefales.