Decathlon Nederland Anmeldelser

3.742
TrustScore 1.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

wat een poppenkast, fiets gekocht. levering staat al 9 dagen op gelabeld. kreeg Urre van de klantenservice op de chat. Vraag gesteld, zegt doodleuk ik heb een mailgestuurd. contact na leveringdat... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Waardeloze service na verkoop. Mijn elektrische fiets (pas 1 jaar oud) vertoont herhaaldelijk hetzelfde probleem met gebroken/gebogen spaken. Ik ben mijn wiel al 2 maanden kwijt geweest voor reparati... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Anderhalve maand geleden een optrekstang aangeschaft, nog steeds niets binnen. Na intensief contact met de klantenservice ben ik nog steeds geen enkele steek verder. Na verschillende valse me... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ik koop er weinig en vooral simpele dingen als een vouwtafeltje, wandelsokken en all-seasonjas, voor weinig geld heb je iets wat enkele jaren meegaat en als je zuinig bent op je spullen, misschien wat... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 99 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(3.742)

411 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

GEEN BTW FACTUUR

Het gaat om bestelling NL5RADAQJHD7-A. Ik heb een btw factuur nodig. Nu 2 weken later nog steeds geen factuur met BTW, terwijl er per mail is beloofd dit binnen 2 dagen te versturen. Ik heb deze btw factuur nodig. 4 keer gemail maar GEEN reactie. Waardeloze klantenserivce

6. august 2026

Hi TB Ding,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent! Ik zie dat het om een aankoop via een partner gaat en dan kan deze alleen de factuur toesturen. Wij vragen deze dan voor jou op en zijn daarna afhankelijk van de snelheid waarmee de partner reageert.
Ik zie wel dat afgelopen donderdag de factuur naar je gemaild is, mijn oprechte excuses voor de vertraging.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Moma bike (partner) en slechte klantenservice

Fiets besteld via een partner bij decathlon, Moma Bikes. Er was totaal geen communicatie over de levering, ik was toevallig toen de helft van de fiets werd geleverd. Waar de tweede helft was wist niet, ik moest maar geduld hebben.
tweede pakket komt na een aantal dagen ook aan, fiets in elkaar gezet, niet op te fietsen want je trapt je 6 slagen in de ronte. Vervolgens zegt Moma dat de fiets niet geretourneerd mag worden omdat er op gefietst is. In de voorwaarden van decathlon staat dat dit wel mag.
Maar de klantenservice van Decathlon reageert niet op berichten, is telefonisch amper te bereiken.
Echt wat een miskoop en slechte service dit!!

Deel 2
Inmiddels heeft Moma nogmaals gereageerd met de bijzondere stelling dat: ' The bike can be checked and its basic functions can be tested without using it on the road.'
Een fiets testen zonder er op te fietsen, ik herhaal... en fiets testen zonder dat je er op fiets.

24. august 2026

Hi heer of mevrouw,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent! Wanneer het om een aankoop via een partner gaat is deze ook de beslissende factor wanneer een product geretourneerd moet worden. Uiteraard kun je je klacht altijd op de mail zetten dan sturen wij deze weer door naar de partner.

Echt verschrikkelijke ervaring

Echt verschrikkelijke ervaring, 1x en nooit meer. Scammers. Fiets besteld en opgehaald in de winkel in hoofddorp. Heb 50 minuten in de winkel gewacht want niemand sprak Nederlands en Kon me helpen. Uiteindelijk een scene geschopt om me te laten helpen.
Half uur verder.
Kon hem niet vinden oh toch wel.

Eenmaal thuis 2 rondjes gefietst, top fiets. Tot me linker pedaal er ineens uitviel. Hoe is het mogelijk?

Nou Klein probleem. Klanten service proberen te bereiken. 5x niet gelukt en de chatbot meld dat er niemand online is.

1.5 uur later toch iemand aan de lijn. Die zegt stuur me Fotos van je fiets Dan stuur ik ze naar de fietsenmaker app en kunnen die zeggen of het onderdeel op voorraad is.

Ehh oke dacht ik, gemailed. 2 dagen geen reactie. Ik bel opnieuw.
Krijg iemand aan de lijn die zegt hetzelfde. Ik zeg nee ik Wil nu gwn concrete Antwoord of jullie dit kunnen maken. Ik bel nu de winkel zegt dat meisje. 20 min in de wacht, ja de winkel heeft het onderdeel je kan t zelf ophalen en fixen of Daar laten doen.

Ik naar hoofddorp, er is nooit gebeld. Onderdeel niet op locatie. Daar met de enige Nederlandssprekende medewerker gezocht naar een oplossing. Die is er niet, het onderdeel is er niet ofzo? Hij zag me ook liever Gaan Dan komen.

Enige oplossing is het terug sturen van de fiets.

Dit kan toch niet?

21. august 2026

Hi Jeffrey,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent! Ik kan op de meegestuurde gegevens niets vinden. Kun je een e-mail sturen met je bestelnummer naar klantenservice@decathlon.nl? Dan kijken we even voor je wat er precies aan de hand is en wellicht

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Geen terugbetaling na gebruik herroepingsrecht

Ik heb binnen de 14 daagse termijn van het herroepingsrecht mijn online bestelling geannuleerd en mij werd gevraagd het artikel terug te sturen. Ik gebruikte daartoe het ontvangen retourlabel en na enkele dagen kreeg ik het pakket weer thuis afgeleverd om onbekende redenen. Een tweede retourlabel werkte wel, maar ik heb mijn geld nog steeds niet terug mogen ontvangen. De annulering is op 10 juli jl aangemeld en het is vandaag inmiddels 23 augustus. Dit is in strijd met de wettelijke regels. Ik zou Decathlon adviseren beter te letten op tijdige terugbetaling.

10. juli 2026

Hi Chris,

duidelijke website

duidelijke website, goede foto's van product en vergelijkingsmateriaal

22. august 2026

Hi C. Joldersma,

Bedankt voor je review!

Wat ontzettend fijn om te horen dat je zeer tevreden bent met Decathlon. Wij doen onze uiterste best om elke klant naar tevredenheid te helpen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Weer zo’n bedrijf met telefoonangst

Weer zo’n bedrijf dat er alles aan doet om onbereikbaar te zijn voor de klant. Krijg op vrijdagmorgen bandje: we zijn van maandag tot en met zaterdag telefonisch bereikbaar. Voor openingstijden kijk op de website. Waarom noem je de tijden niet gewoon en waarom ben je tussen 9 en 12 bereikbaar en krijg ik dan om 10 uur dit bandje? Niet bereikbaar = onbetrouwbaar. Dus nooit meer Decathlon

21. august 2026

Hi Annemieke,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent! Wij willen onze klanten graag op alle contact kanalen goed van dienst zijn en om die reden zijn wij in de ochtend alleen telefonisch bereikbaar en in de middag alleen per e-mail of chat.
Balen dat je ons afgelopen vrijdag niet hebt kunnen bereiken. Onze collega's staan vandaag weer voor je klaar.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Doe u voordeel met deze review

Op 25 mei een bestelling gedaan. Het retourproces verloopt niet soepel. Pas na enige contacten met de klantenservice het juiste retourlabel ontvangen.
Vervolgens op 8 juni de retour verzonden en door PostNL op 10 juni bij decathlon bezorgd. Het bedrag is echter nog steeds niet gecrediteerd. Op 24 juli een klacht ingediend en behalve een bevestiging niets ontvangen op 18 augustus opnieuw een reminder gestuurd. De chat functie is niet bereikbaar. Doe u voordeel met deze review. Het zou niet ons advies zijn bij deze partij een bestelling te plaatsen.
ordernummer NL5KEZ4U1E5A

25. maj 2026

Hi RS,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent! Ik zie dat je retour inderdaad nog niet goed is verwerkt. Kun je een e-mail sturen met je bestelnummer en je verzendbewijs naar klantenservice@decathlon.nl? Dan kijken we even voor je wat er precies aan de hand is en wellicht kunnen we een oplossing bieden.

Mooie schoenen.

Mooie schoenen. Precies als op de foto. Snelle levering en wordt door dpd op tijd bezorgd.
Ik ben dus heel tevree!

20. august 2026

Hi Christien,

Order gecanceld

Sub board bestelt via de app, conformatie mailtje gehad dat de bestelling is gelukt en dat het volgende week zou aankomen. Krijg ik in eens me geld teruggestort net voordat het zou binnenkomen, bestelling blijkt geannuleerd te zijn. Nergens geen mailtje van gehad dus in de app gekeken wat er aan de hand is, daar is mijn bestelling magisch verdwenen, online op de website ingelogd daar staat heel kort "geannuleerd" verder geen informatie over waarom en ook geen accusses. Ik vindt het niet zo zeer erg dat het geannuleerd wordt, kan gebeuren maar laat je klanten dan even weten dat het niet aan komt, waarom en dat ze hun geld kunnen terug verwachten. Ik kreeg zo maar in eens geld terug gestort zonder eenig idee dat het om die bestelling gaat.

17. august 2026

Hi M.E,

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Aankoop incompleet, slechte service

Afgelopen maand veel bij Decathlon gekocht. Zowel online als in de winkel.
In de winkel onder andere een set: kid 1d sdd, halterset 10kg gekocht. Daar ontbrak bij het openen 1 haltersluiting. Dit gelijk gemaild aan decathlon. Hij reactie: helaas kunnen wij niks doen en moet u terug naar een winkel. Verder stond erbij dat ze niet zeker weten of het dan opgelost gaat worden. Huh?
Wij wonen niet in de buurt van een winkel en de benzineprijs is niet echt goedkoop.
Ik vind dit behoorlijk een slechte service. Het pakket is gewoon incompleet. Stuur zo'n ding gewoon op.
We hebben net voor 1200 euro aan spullen gekocht bij jullie.

19. august 2026

Hi Janine,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent! Bij een aankoop van een product in onze winkel valt alles rondom de garantie ook onder de winkel. Om die reden kunnen wij als webshop hierin geen oplossing bieden. Dit staat ook op onze website aangegeven en daarom is ons retour termijn ook zeer ruim. 1 jaar en wanneer je een sportpas hebt zelfs levenslang.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Retour Decathlon , geen geld terug gekregen.

Ik heb op 01 juli een retour aangemeld bij Decathlon, 04 juli terug gestuurd. Tot vandaag 18-08 is mijn geld nog niet terug gestort. Toen ik de eerste keer gebeld heb zeiden ze dat het pakketje is niet aangekomen. Ik moest een foto maken van het ontvangstbewijs sturen daarna bleef het stil, ik heb nog een keer met klantenservice gebeld en deze keer was het verhaal dat ik contact moest nemen met post nl. Dat heb ik gedaan, post nl bevestigde dat het pakket was op 08 juli aangekomen was bij Decathlon. De derde keer gebeld: het verhaal was binnen vier werkdagen krijgt u uw geld terug . Dat is tot vandaag niet gebeurd. Waardeloos klantenservice. Als ik een nul kon geven dan had ik het gedaan………

1. juli 2026

Hi Amy,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Strandstoeltjes besteld zo super…

Strandstoeltjes besteld zo super onduidelijk weergegeven op de site werden er 2 hoezen geleverd vage bedoeling gelijk laatste keer geen Decathlon voor mij meer!

17. august 2026

Hi Richard,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Geen vergoeding binnen de garantie termijn

Mijn product ging kapot binnen de garantietermijn maar omdat de partij waar het artikel was gekocht geen reactie gaf was Decathlon van mening dat ze niet het volledige aankoopbedrag hoefden terug te betalen. Dit omdat ik er al een jaar gebruik van had gemaakt. Het ging om een zwembad stofzuiger die ik net 4 maanden heb gebruikt. Na contact met m’n rechtsbijstandverzekering aanbod geaccepteerd, mijn verzekeraar heeft de rest uitgekeerd. Dit was 229,00. Verzekeraar zegt dat dit dan voor hun goedkoper is, snap ik en ben er blij mee maar als Decathlon dat bij iedereen zo doet!! Ook telefonisch slecht te bereiken met als toppunt een dinsdag met een bandje; welkom bij Decathlon, wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar….. op dit moment is onze klantenservice gesloten. De hele dag. Nee, hier zien ze me nooit meer terug!

28. juni 2026

Hi Diane,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent! Wanneer het om een aankoop via een partner gaat is de partner in deze inderdaad verantwoordelijk voor alles rondom de levering en garantie. Wij fungeren dan alleen als tussenpersoon voor de communicatie. Ik begrijp dat dit vervelend is en hiervoor wil ik dan ook onze excuses aanbieden.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Spullen die geretourneerd zijn krijg je…

Spullen die geretourneerd zijn krijg je niet terug betaald

15. august 2026

Hi Jordy,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik belde de klantenservice om te vragen…

Ik belde de klantenservice om te vragen waar mijn bestelling bleef. Ze zouden de winkel bellen. 1 uur later belde ze terug met de mededeling dat ik mijn bestelling op kon halen Ik met openbaar vervoer en 36 graden naar de winkel. blijkt mijn bestelling er niet te zijn. In de winkel ben ik heel goed geholpen. Maar ik koop er niet meer op bestelling.

14. august 2026

Hi Paul,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent! Balen dat je verkeerd geïnformeerd bent over je bestelling. Ik begrijp dat je in de winkel wel goed bent geholpen, mijn oprechte excuses voor het ongemak.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Helemaal naar toe rijden terwijl ze…

Helemaal naar toe rijden terwijl ze niks op voorraad hebben! Ga nooit meer heen

14. august 2026

Hi Rick,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent! Via onze website kun je altijd de voorraad in de winkel terug vinden.

Aan te raden webshop

Vandaag gym en sportkleding voor mijn dochter besteld online, een maand geleden een elektrische mountainbike voor mijn zoon en in het verleden al vaker besteld. Het bestellen gaat altijd vlot doordat de website overzichtelijk en het online assortiment ruim is. Fijn dat er meerdere betaalmethoden voorhanden zijn waardoor je ook een extra maat kunt bestellen en niet meteen het volle bedrag hoeft af te tikken.

Ik ga er vanuit dat mijn dochter met haar sportkleding net zo blij gaat zijn als mijn zoon is met zijn elektrische Rockrider mountainbike.

De Decathlon website, maar ook de winkels zijn wat ons betreft een aanrader. De service bij retouren of defecten is ook super!

13. august 2026

Hi Liesbeth,

Bedankt voor je review!

Hopelijk zijn beide kinderen weer helemaal happy!

Onbetrouwbare verkoop online

Een bestelling van een tent gedaan. Alles leek rond en het wast een last minute voor de camping. En de dag erna toen de tent opgehaald moest worden staat er ineens 'bestelling geannuleerd'. En dan is die klantenservice natuurlijk ook pas van af 10:00 uur bereikbaar. Bedankt voor de stress!

12. august 2026

Hi René,

Slechte ervaring

Slechte ervaring, 3 jaar geleden een fiets gekocht. Inmiddels is die al 5x gemaakt en breekt elke keer dezelfde onderdelen. Ondertussen €400.- armer en kan nu al aangeven dat het over half jaar weer kapot is. Maar dat interesseert decathlon niet. Zolang je maar betaald

10. august 2026

Hi Michell,

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Riverside E500. Controleer de voorrem zo snel mogelijk !

In 2021 heb ik een Riverside E500-fiets gekocht. De fiets doet het verder prima en ik gebruik de voorrem eigenlijk nooit. Een tijdje geleden moest ik de voorrem echter onverwacht gebruiken. Het gevolg was werkelijk schrikbarend: de voorrem blokkeerde volledig, waardoor ik een val van 180 graden maakte en verwondingen opliep.

Naar mijn mening is er technisch iets ernstig mis met de voorrem. Ik heb Decathlon geïnformeerd over dit ernstige en potentieel gevaarlijke gebrek, maar helaas lijkt men hier geen urgentie in te zien.

Het gaat wat mij betreft om een serieus veiligheidsprobleem, met mogelijk ernstige lichamelijke gevolgen. Ik vind het daarom bijzonder jammer en zorgwekkend dat hier niet direct actie op wordt ondernomen.

Heb je deze fiets ook? Controleer de voorrem dan zo snel mogelijk en wees voorzichtig met het gebruik ervan!!

Decathlon heeft gereageerd en toen? Ik heb gegevens verzonden. De reactie? Dank voor uw klacht. Is dit onbegrepen humor??

29. juli 2026

Hi Ron,